ουτως η άλλως δεν θα το έφτιαχνα εγώ απλώς ψάχνω απάντηση για να την μεταφέρω .εγώ είμαι άσχετη απο αυτά........
ουτως η άλλως δεν θα το έφτιαχνα εγώ απλώς ψάχνω απάντηση για να την μεταφέρω .εγώ είμαι άσχετη απο αυτά........
Aσ'το βρε καλο μου κοριτσι το μηχανακι οπως το εφτιαξε η μαμα Honda. Τι θες να το πειραξεις;;
Και αμα αυτος που θα κανει την "επεμβαση" ψαχνεται που ειναι και πως ειναι οι κοφτες και οι ραφτες.. κλαφτα..
Μαζεψε κανα φραγκο και παρε ενα 125 να κανεις τη δουλεια σου πιο σβελτα!Χιλιες φορες καλυτερο απο το να πειραξεις το 50αρι για να βγαλεις δυο ψοφια αλογα στην καλυτερη παραπανω..
MADE IN JAPAN 日本製
ναι οκ αλλά το μηχανάκι δεν είναι δικό μου εψαχνα απαντηση για άλλο άτομο .ούτως η αλλως εγώ θα παρω gilera 125 !
Μη κάνεις αυτό το λάθος. Στο vision τουλάχιστον υπάρχουν τα afterburners και απλά βγάζεις τους κόφτες. Στο gilera θα πρέπει να τα αγοράσεις extra (εκτός αν μιλάς για μτχ που τα φοράει ήδη, αλλά θα το πληρώσεις ακριβά).
Δυστυχώς δε μπορώ να σου εξηγήσω αναλυτικότερα, δεν είμαι μηχανικός. Ξέρω όμως κάποιους στην 115 ΠΜ που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν
Over and out.
Φύγαμε...
Βρε.. βρε.. βρε...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...