Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 160

Θέμα: αναζήτηση κουτιού μεταχειρισμένου

κουτακιας Το avatar του/της annateo
    Το μόνο μείον στο κλιο θα ελεγα πως ειναι οι επιδόσεις.(1200).
    στον δρόμο σου δίνει την αίσθηση για μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Κ αξιόπιστο.

Να σου πω τις εντυπωσεις από την 11ετή συμβίωση με το Getz 1.3 μου.
    Πρακτικά, μόνο αναλώσιμα στις 140,000 χιλιόμετρα (αν θυμάμαι καλά) που έχει. (αναλώσιμα εννοώ τακάκια-αμορτισέρ-λάστιχα κλπ).
    Εκτός προγραμματισμένων εργασιών, έχω πληρώσει έναν σύνδεσμο εξάτμισης, σινεμπλόκ ψαλιδιών και ένα μπαράκι αντιστρεπτικής. Α και μερικές "ψείρες" στα εμπρός φώτα και στην πινακίδα. Το είχα πάρει με το πρόγραμμα δωρεάν σέρβις εφ'όρου ζωής οπότε όλα έχουν γίνει προβλεπόμενα και... δωρεάν. Θέλει ένα σέρβις το χρόνο ή κάθε 15000 χιλιόμετρα και ιμάντα κάθε 45000.
    Κατανάλωση κυνηγημένο θα βγάλει 400χλμ ως το λαμπάκι, με χαλαρή οδήγηση περίπου 600, έχω δει και περισσότερα αλλά δεν αντέχω να πηγαίνω τόσο αργά (λαμπάκι ίσον 38-40 λίτρα από τα 45 σύνολο).
    Οι χώροι είναι περιέργως μεγάλοι για το μέγεθός του, το πορτ μπαγκάζ επαρκές και το πίσω κάθισμα έρχεται πιο μπροστά για να το μεγαλώσει (αν κάθεται κάποιος κοντός πίσω). Το ραφάκι που λέει ο Μπομπ δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ και είμαι 185 και γενικά οδηγώ κοντά στο τιμόνι (το οποίο ρυθμίζεται σε ύψος). Πολύ ωραία φώτα σαν δέσμη και ένταση και ρυθμιζόμενα σε ύψος.
    Από πέρυσι με έχει φάει η λογίστρια να το δώσω γιατί βρέθηκα και με άλλο ένα 1300άρι "ξαφνικά" αλλά δεν παίρνω την απόφαση ακόμα.
    Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν σου κάνει σαν χώρους.

Για το Yaris που αναφέρθηκε και που το έχω ταξιδέψει λιγάκι, τα πλαστικά του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο σαν όψη και συναρμογή και οι χώροι είναι σαφώς πιο μικροί. Αλλά καίει λιγότερο. Το auris από την άλλη είναι μιά κλάση επάνω σε όλα του, αλλά καίει αρκετά παραπάνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Suzuki splash,opel agila B

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Δες κ τα τελευταια accent sedan. Μεγαλοι χωροι, τερμα αξιοπιστια, σπιρταδικο 1,3 μοτερ, καλες τιμες πωλησης. Αν δεν σε νοιαζει εμφανιση ιδιαιτερα κ θελεις ενα εργαλειο τοτε βουρ.
    Υ. Γ εχω ενα hyundai coupe + i30 diesel

Edit 1.4 ειναι τελικα
    Τελευταία τροποποίηση από foler; 25/08/2015 στις 22:03.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Βουλγαρια μπορεις να πας;Αν σε ενδιαφερει με 2-5 χιλιαρικα φερνεις ντιζελ στα λεφτα αυτα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γιατί να θέλει ντίζελ;
    Life begins at 45°.

Το Jazz αν μπορείς να τα δώσεις τα λ7 ... είναι σκύλος τελεία και παύλα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γιατί να θέλει ντίζελ;
    Μα για τις επιδοσεις φυσικα!

Οταν γεμισεις diesel και κανεις ταξιδι θα θες και 'συ μετα. Ασυγκριτη οικονομια (και ωραια ροπη).
    MADE IN JAPAN 日本製

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    ... ... ...
    ...
    Πολλά + για όλες τις παραθέσεις του Bob στο συγκεκριμένο θέμα.Είναι ψαγμένος.-

Μην βγάλεις εκτός το Fiesta 1,4 του 04 που επίσης πρότεινε.Έχει πάρα πολύ καλό πάτημα κι όντως αίσθηση μεγαλύτερου οχήματος.Προσωπικά στο δρόμο καλύτερο από τα ανάλογα corsa,getz,yaris(άποψή μου).. μιας και τα έχω οδηγήσει.Πιο δεμένη/στιβαρή κατασκευή.Λίγο συντηρητικό σαλόνι αλλά πολύ καλά υλικά.Είναι στην κατοχή μας από το 04 και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω.
    Θα έπαιρνα getz,yaris καθώς και honda(ο αντιπρόσωπος με χαλάει).

Παπατζή μηχανικό να μην έχεις ότι κι αν πάρεις..

Τεχνικά χαρακτηριστικά. http://www.autoevolution.com/cars/fo...-doors-2002-14

Με το καλό η όποια επιλογή.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Οταν γεμισεις diesel και κανεις ταξιδι θα θες και 'συ μετα. Ασυγκριτη οικονομια (και ωραια ροπη).
    Τα'χουμε ξαναπεί. Για 10,000 χλμ/έτος, δεν αξίζει. Πόσο μάλλον για μένα που δεν κάνω ούτε 5,000 με το αυτοκίνητο. Προτιμώ ένα 1.2 turbo από οποιοδήποτε 1.4-1.6 diesel.

Το thread έπρεπε να'χε κλείσει στο πρώτο ποστ μου. Δεν ξέρω γιατί το συζητάτε ακόμα. Επίσης, κάνε υπομονή και θα βρεις και φθηνότερα Jazz. Φίλος πήρε πρόσφατα σε εξαιρετική κατάσταση με 4,500€. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες.
    Life begins at 45°.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ρίξε για παράδειγμα μια ματιά στα site των vw, skoda και θα με θυμηθείς...

Dimmie ΕΣΥ;

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αυτό που ακούγεται για αλλαγή στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας με βάση την λιανική τιμή - εμπορική αξία / παλαιότητα και όχι τα κυβικά, να το περιμένουμε ή πάμε λάου λάου να ψάξουμε μετά τις εκλογές; Το λέω γιατί είμαι σε ίδια ακριβώς φάση με το δημιουργό του νήματος και κοιτάζω τώρα αυστηρά μέχρι 1357cc αλλά βλέπω κάτι "λουκουμάκια" με τα ίδια λεφτά σε 1400+cc που αν έρθει αυτή η αλλαγή θα συμφέρουν. Από τη μία λέω να περιμένω, από την άλλη φοβάμαι το γενικό μπάχαλο και ότι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα τέλη θα φάμε όλη τη χρονιά (και αν).
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αυτό που ακούγεται για αλλαγή στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας με βάση την λιανική τιμή - εμπορική αξία / παλαιότητα και όχι τα κυβικά, να το περιμένουμε ή πάμε λάου λάου να ψάξουμε μετά τις εκλογές; Το λέω γιατί είμαι σε ίδια ακριβώς φάση με το δημιουργό του νήματος και κοιτάζω τώρα αυστηρά μέχρι 1357cc αλλά βλέπω κάτι "λουκουμάκια" με τα ίδια λεφτά σε 1400+cc που αν έρθει αυτή η αλλαγή θα συμφέρουν. Από τη μία λέω να περιμένω, από την άλλη φοβάμαι το γενικό μπάχαλο και ότι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα τέλη θα φάμε όλη τη χρονιά (και αν).
    Μην περιμένεις ελαφρύνσεις από κανέναν από αυτούς τους λεχρίτες ... ειδικά σε τέλη κυκλοφορίας που είναι άμεσο νταβατζιλίκι και πληρωμή κασέρι στο ταμείο ... κι αν έρθουν τίποτα σοβαρές αλλαγές αυτές θα είναι από το 2017 και έπειτα .... βάστα τούρκο να γιομήσω που λένε ...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    In that case, το Ibiza το 1.2 τι σας λέει;
    Επίσης βρίσκω και πάρα πολλά 206 1.1 σε πολύ καλές τιμές αλλά τα φοβάμαι.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    μου πέρασε και εμένα από το μυαλό, αλλά ποιος ξέρει. Όπως τους έρθει!
    Τα ίδια και για τα ντιέζελ, σας λέει κανείς ότι θα συνεχίσει να είναι ελεύθερη η κυκλοφορία τους στην Αττική για πάντα?

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση Ονείρου...
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 23:57
  2. Εγγυηση ΜεταΧειρισμενου Africa
    από gmak στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:35
  3. Αναζητηση........
    από hornet στο forum Off topic