ΑΝ είναι ηλεκτρονική θα τα φώτα έπρεπε να δουλεύουν?
Μπινια!!!!
ε ναι προφανως, αν ειναι και αυτα ηλεκτρονικα ναι θα ( τα) επρεπε...![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Γενικά τα Honda έχουν μια ευπάθεια σε καλώδια - φίσες - γειώσεις. Εγώ θα έλεγα να κανείς και έναν έλεγχο σε αυτά. Σου μιλάω γιατί είμαι παθών σε δυο διαφορετικά μοντέλα της.(VFR & CBR) ειδικά στο VFR εκεί που πήγαινες και όλα ήταν οκ μόλις ανάβες φλας η τα φώτα το μηχανάκι έσβηνε. Τελικά έφταιγε μια φυσά.
Ποιο πιθανο μου ακουγεται να φταιει ο chrome στο κινητο του amyrou ,οπου καθε φορα που παταει την αναζητηση να σβηνει το μηχανακι του Δαλτονιου.......ή μαλλον καθε φορα που πατει μιζα ο Δαλτονας ,χαλαει το κινητο του amyrou;
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ειναι και αυτο πιθανον αλλα νομιζω παρουσιαζε προβληματα πριν τα φτυσει ο chrome του αμυρου. Για να αποκλεισουμε και αυτη την πιθανοτητα συνεδεσε το cbr με usb σε ενα laptop και κανε format το δισκο του.
Αndroid τρεχει το cbr??
Mην ξεχασεις να ελεγξεις και την μπαταρια συνδεοντας δυο καλωδια, ενα σε καθε πολο και ακουμπωντας τα στη γλωσσα σου. Λογικα θα πρεπει να νιωσεις ενα ελαφρυ μουδιασμα. Αν οχι αλλαξε γλωσσα.
MADE IN JAPAN 日本製