Ε ναι, σε κόντρα αέρα το ram air έπρεπε να δίνει ρέστα.
εκτός αν έχει το πολιτικώς ορθόν ηλεκτρονικό σβηστήρι που αναλαμβάνει λειτουργία σε κάθε "κόντρα" για προστασία του αναβάτη, ακόμα και στον κόντρα αέρα.
Ειδικά αν το βλέπεις οδηγώντας.
Στο ζήτημα. Το μηχανάκι τελικώς, αφού δεν σου αρέσει, γιατί δεν πας να κάνεις διαδικασία αναστροφής πώλησης πως το λένε, αφού ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα; Θα ταλαιπωρηθείς λίγο γιατί στο ελλάντα δεν είναι εύκολα τούτα, αλλά άλλη λογική διέξοδο δεν βλέπω. Ή περίμενε ως το πρώτο σέρβις και βάλε τους να το ξεψαχνίσουν...
Λοιπον εχουμε και λεμε οπως προ ειπα πιο πανω μπορει να μην θυμαμε πως ειναι να οδηγας 50 κυβικα πλεον αλλα δεν θα ξεχασω και αυτα που ξερω οταν ειπα στην εταιρεια οτι μπουκωνει και μου εσβησε με κοντρα αερα 2-3 φορες με πηραν στο ψιλο ,οταν τους ειπα πιθανον να ειναι αστοχια υλικου το carb καρμπιρατερ μου ειπαν ειναι αδυνατο τελικα ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ζητησα να μου αλαξουν καρμπυρατερ (το ιδιο μαμισιο ) και απλα να μου βαλουν ενα μουμερο πιο μεγαλο ζιγκλερ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το μηχανακι παει ρολοι δεν σβηνει με κοντρα αερα κοβει μεν ελαφρα πιθανοτητα λογω αερα(5-6-7 μποφωρ παιζουν στο νησι) ανεβεναι οπως πρπει να ανεβαινει με -2-3- ταχυτητα μια μικρη ανηφορα και οσο παει και δινει σιγα σιγα και περισοτερο το μοτερ (ακομα εχω 300 χλμστα 1500 βλεπουμε τι εχει να δωσει) σαφως οπως προειπα δεν ειναι yamaha h honda εχω μια ακομα απορια αν ξερει κανεις να μου την λυση μιλωντας με την εταιρια μου ειπαν οτι ναι δεν ειναι οπως τα παλια παπακια λογω προδιαγραφων Ε.Ε που σημενει μαλλον οτι λογω ρυπων εχουν ριξει την υσχη(να υποθεσω?) τιυ κινητηρα ξερει κανεις αν η εξατμιση εχει διαφραγματα? και αν θα δωσει λιγο μια καλυτερη εξατμιση>? στα τραβηγματα? η ενα αλλο καρμπυρατερ ? και τι μου προτεινετε και στα 2?
Μα καλά πήρες στη γυναίκα σου μηχανάκι? εγω δεν θα το κανα ποτε...
αλλοι τις παιρνουν μηχανες κουτα, σε ενα σκουτερ 50cc κολλησες?
@razorcool ειχανε πειραξει το ζιγκλερ πριν το παρεις? κοιτα μηπως εχει "κοφτες" οι οποιοι αφαιρουντε οπως στα gilera. κατι θα κερδισεις απο δυναμη.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time