Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Πηγαίνει μια μέρα ένας στο γιατρό:"Γιατρέ μου, βοηθήστε με ! Έχω πρόβλημα με την στύση μου ,δεν μου σηκώνεται καθόλου".
Γιατρός:"Θα σας γράψω αυτά τα χάπια και θα παίρνετε 2 την ημέρα ,για μια εβδομάδα μέχρι να σας ξαναδώ"
Περνάει η εβδομάδα ,πηγαίνει στο γιατρό.....
Ασθενής:"Γιατρέ μου ,δεν γίνεται τίποτα .Τι να κάνω?"
Γιατρός:"Θα παίρνετε 4 χάπια την εβδομάδα και θα ξαναέρθετε να σας δω."
Περνάει η εβδομάδα και ξαναπηγαινει στο γιατρο....
Ασθενης:"Γιατρε μου,ουτε τωρα εγινε κατι."
Γιατρος:"Αν ειναι δυνατον....θα παιρνετε 8 χαπια την εβδομαδα και να ξαναερθετε να δουμε τι εγινε."
Περναει η εβδομαδα, ο ασθενης πηγαινει στο γιατρο...
"Γιατρε μου,τι επαθα!Δεν μπορω να σταματησω!Πηδηξα τη γυναικα μου,την πεθερα μου,τη γειτονισσα,αλλα δεν μου πεφτει με τιποτα!Τι να κανω??"
Γιατρος:"Προσπαθηστε να πηδηξετε οσους πιο πολλους μπορειτε....που θα παει,θα σταματησει!"
Ξαναπηγαινει στο γιατρο....
"Γιατρε,πηδηξα το μισο χωριο,αλλα τιποτα!Δεν μου πεφτει!!"
Γιατρος:"Εχετε τρακτερ?"
Ασθενης:"Πως,γιατρε μου εχω...."
Γιατρος:"Θα πατε στο τρακτερ κ θα ενωσετε τα καλωδια της μπαταριας,τον ενα πολο με την μπαταρια και τον αλλο με το πεος σας!Καντε το μερικες φορες και τι θα γινει...θα πεσει!"
Εν τω μεταξυ,οι κατοικοι του χωριου απο τον φοβο τους μηπως τους...πηδηξει,ειχαν κρυφτει στο βουνο.Ανησυχοι για το τι συμβαινει στο χωριο και τι εκανε ο αλλος μονος του,αποφασιζει ενας να παει να δει τι γινεται.....
Κατεβαινοντας,βλεπει τον αλλο να εχει συνδεσει το καλωδιο με την μπαταρια και με το πεος του!!!
Εντρομος,τρεχει προς τους αλλους και λαχανιασμενος τους φωναζει....
"Κρυφτειτε!!!!Τον φορτιζει και ερχεται!!!!!
το βρηκα και αυτο!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=6474
![]()