Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ελατηρια hyper pro

Eγω θα ελεγα να τα δωσεις πισω. Πουθενα στον καταλογο της δεν εχει τον ιδιο κωδικο του hornet κανενα μηχανακι.
    Παρολα αυτα, εαν θες στο γραφω εγω το μυνημα που θα τους στειλεις απλα βρες τον κωδικο που πηρες εσυ. Αυτοι εχουν την βαση δεδομενων τους και βλεπουν εαν ειναι ιδιο.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Snap1.jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Dear Sir,Madam

I am a customer from Greece and I own a Honda CBF600F Hornet (MY '09)
    I have recently bought a hyperpro kit from a local shop here in Greece. The shop did not have the exact kit for my bike (out of stock) and the salesman has provided me with an alternative compatible one that was available (as she noted). The part number written on the kit box is ...........(συμπληρώνεις ότι διαβάσεις)
    The salesman insisted that this product, that is made for CBR600RR (MY '12) is fully compatible with my bike and only the Fork Oil viscocity is different.
    Should I install this kit with no problems or should i return it and ask for the correct one?

Yours sincerely,
    power hornet (το όνομά σου δηλαδή) :P
    να εισαι καλα δεν παιζεσε σε ευχαριστω παρα πολυ
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

εχω στηλει εμαιλ απο εχθες στην hyperpro. περιμενω ακομα απάντηση. το πρωι που ημουν δουλειά ξαναπηρα τηλέφωνο στη τεομοτο, την ξαναρωτησα και τις ειπα το part number τι σημαινει εκεινη μου ειπε οτι η εταιρία για να ξεχωριζει τα ελατηρια. αλλα οταν εγω ειναι να παραγγειλω δεν θα δώσω αυτον τον κωδικο αλλα αυτον που σου ειπα τον 1071 αυτος ο κωδικος ειναι και για το χορνετ και για το cbr600rr το κουτι σου γραψει 1071εγω δεν εχω προβλημα φερτα πίσω αμα θες θα στα παραγγειλω και οταν έρθει το κουτι για χορνετ θα γράφει και αυτό 1071 αστο το part number αυτο οπως σου ειπα ειναι για να ξεχωρίζει η εταιρια τα ελατηρια για να βαζει το αντιστοιχο λαδι ιξωδες και τις αναλογες οδηγιες
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

πουτσ@@@@@@@@@

Να σου πω για την κοπέλα στην tecnomoto...

Χρειάστηκα κάποτε το exhaust bracket για μια akrapovic το οποίο είναι carbon fiber και για το titanium τελικό και για το cf... Έχουν όμως διαφορετική επεξεργασία στο εσωτερικό τους,εκεί που έρχονται σε επαφή με το τελικό και όπως είναι φυσικό και διαφορετικό part number... Αυτή εκεί να προσπαθεί να με πείσει ότι είναι τα ίδια και δε θα έχω πρόβλημα.. Βρε κουκλίτσα μου της λέω άστο δεν πειράζει... Πήρα από εξωτερικό στη μισή τιμή (προσφορά )....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Να σου πω για την κοπέλα στην tecnomoto...

Χρειάστηκα κάποτε το exhaust bracket για μια akrapovic το οποίο είναι carbon fiber και για το titanium τελικό και για το cf... Έχουν όμως διαφορετική επεξεργασία στο εσωτερικό τους,εκεί που έρχονται σε επαφή με το τελικό και όπως είναι φυσικό και διαφορετικό part number... Αυτή εκεί να προσπαθεί να με πείσει ότι είναι τα ίδια και δε θα έχω πρόβλημα.. Βρε κουκλίτσα μου της λέω άστο δεν πειράζει... Πήρα από εξωτερικό στη μισή τιμή (προσφορά )....
    χμ μαλιστα καταλαβα...να δω τι θα μου απαντησει το επισημο σαιτ της hyperpro,ελπιζω συντομα για αμα παω να τα αλλαξω και να τις πω να παραγγειλει για το χορνετ

προς πληροφορηση τελικα πηγα τα ελατηρια πισω και παρηγγειλα για το χορνετ.
    διοτι και απο την επισημη hyperpro πηρα τα τετοια μου δεν απαντησαν στο εμαιλ.
    τσινησε λιγο η αντιπροσωπος με την εννοια οτι με στεναχωρει που δεν εμπιστευσε τον αντιπροσωπο,αλλα τις εξηγησα και εγω μια στις χιλιες να ειναι λαθος τα ελατηρια εγω θα την πιω και θα χασω τα 145 ευρω.
    ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας

Ποιον να εμπιστευτεις μωρε;

Αυτον που μου ελεγε να ανοιξει το power commander για επισκευη οταν η ιδια η εταιρεια λεει στα μανιουαλια της οτι ειναι sealed και δεν το ανοιγουμε;

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ποιον να εμπιστευτεις μωρε;

Αυτον που μου ελεγε να ανοιξει το power commander για επισκευη οταν η ιδια η εταιρεια λεει στα μανιουαλια της οτι ειναι sealed και δεν το ανοιγουμε;

ελα μου ντε γιαυτο και εγω τις πηγα τα ελατηρια και τις ειπα να τα παραγγειλει

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μπροστινά Ελατήρια WP Pro line για 03+
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 21:23
  2. pros milaber
    από monstermind στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 14:09
  3. Ektakti Odigia pros Louomenous 2004 (X)
    από CyBeRseXX στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 01:14
  4. Pros Diaxeiristai....
    από Skoydoy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 20:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας