Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 102

Θέμα: Όλα τα χαμε...

Αρσενικό για θηλυκό;

Έχουν πλάκα οι συγκάτοικοι. Πλέον δεν τα έχω μέσα στο σπίτι, φτάνει...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Έχουν πλάκα οι συγκάτοικοι. Πλέον δεν τα έχω μέσα στο σπίτι, φτάνει...
    Για τις συμβίες λες τώρα ή για τα γατιά?

Ειναι χαζά ρε αμυρου.
    Και κήπο να έχεις να τα ταιζεις κλπ να πηγαινοερχονται οποτε γουσταρουν, δε λεει να βρεις κανένα χτυπημένο απο αυτοκίνητο μπροστά στην πόρτα σου.
    Όσους ξέρω που είχαν γατιά στο έτσι, πάντα τους είχε κάτσει στραβή.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το γατί δεν είναι σκύλος για να του αλλάζεις περιβάλλον.
    Και σε δεσμεύει τρομερά στο θέμα διακοπών κλπ.

Δεν μπορείς να πεις το παίρνω μαζί.
    Σιγά μωρέ...
    Την δικιά μου την έβαλα στο scooter και την μετέφερα με το κλουβάκι της στην Αίγινα, και όλα καλά...
    Στην επιστροφή μόνο μου τα χάλασε, γιατί κατούρησε ή κατουρήθηκε και όταν γυρίσαμε σπίτι, την έκανα ένα καλό μπάνιο. Δεν νομίζω πως της άρεσε, αλλά life is a bitch...

Αρίστο, εγώ την πηγαίνω σε μια κτηνίατρο επί της Κουντουριώτου, απέναντι από το Ecole Saint Pol. Οκ, καλή είναι και οι τιμές όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. Θηλυκό ή ααρσενικό στείρωση θα κάνεις, διαφορετικά θα τον/την εκσφενδονίσεις λίαν συντόμως από τα νεύρα σου. Στην γάτα μου, πήγε 60-70€ πριν 2 μήνες που την στείρωσα.

Στο ΣΚ δεν έχεις πρόβλημα, μένει άνετα η γάτα μόνη της με ξηρά τροφή. Σε μεγαλύτερες περιόδους θα έχεις θέμα όμως, αν και έχουν βγεί και αυτόματες ταϊστρες. Λιγότερη δέσμευση απ΄τα σκυλιά, λιγότερη αφοσίωση αντίστοιχα. Στα χάδια τους βέβαια είναι ίδια, αλλά εξαρτάται και από την γάτα βέβαια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

βρήκα ένα πατημένο σχετικά πρόσφατα.
    το ζήτημα είναι ξεκίνησαν δύο και ανάλογα την περίοδο είναι από 7-8 ως και τα διπλά... Ε δεν παλεύεται. ας δουλέψει η φύση όπως θέλει, εξοχή είμαστε εδώ.

Και αφού δεν έχει πρόβλημα το βλαμμένο σκυλί μου μαζί τους, συμβιώνουν όλα μαζί στον κήπο.

σε Πόλη εννοείται δεν θα τα άφηνα χύμα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

Το αν θα σας ξεσκίσει κουρτίνες και καναπέδες είναι ένα θέμα αλλά σου έχω λύση όταν και αν φτάσει εκεί το θέμα. Πάρε με τηλέφωνο ή στείλε μου πμ.
    μου τα έχεις πει

για τα έπιπλα και τις κουρτίνες παρακαλώ να πληροφορηθώ άμεσα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αρσενικό για θηλυκό;
    σάμπως ξέρω ;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Αρίστο, εγώ την πηγαίνω σε μια κτηνίατρο επί της Κουντουριώτου, απέναντι από το Ecole Saint Pol. Οκ, καλή είναι και οι τιμές όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. Θηλυκό ή ααρσενικό στείρωση θα κάνεις, διαφορετικά θα τον/την εκσφενδονίσεις λίαν συντόμως από τα νεύρα σου. Στην γάτα μου, πήγε 60-70€ πριν 2 μήνες που την στείρωσα.
    για πες όνομα βρε Βύρωνα (pm)

btw τιμές δεν ανέφερε κανείς παραπάνω

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

σάμπως ξέρω ;;;

κλώτσα τη πίσω κάτω από την ουρά και θα καταλάβεις από την αντίδραση της ρε

παμε ρε Αρίστο μία πάλι στα βασικά (όπως κάνω με την κόρη μου)
    τα αγοράκια έχουν πουλί, τα κοριτσάκια πιπί
    πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    για πες όνομα βρε Βύρωνα (pm)

btw τιμές δεν ανέφερε κανείς παραπάνω

Δακορώνια Φλώρα Κ.
    Κουντουριώτου 227, Πειραιάς, 18536, ΑΤΤΙΚΗΣ 2104512617

εμβόλιο δεν θυμάμαι, νομίζω κάπου στα 20. Χάπι για παράσιτα ήταν φθηνό, 10€ νομίζω. Στείρωση, έγραψα.
    Για κουρτίνες κλπ υπάρχει χάρτινη ξύστρα που θα πάει εκεί. Ονυχοδρόμος λέγεται. Οπωσδήποτε κουτί κλειστό για να μάθει να κατουράει, μαθαίνουν αμέσως οι γάτες. Επιμένω στο κλειστό, γιαφορετικά θα πετάει έξω την άμμο της με το σκάψιμο και θα μυρίζει.
    Για ξηρά τροφή ακόμα και για μωρά, αλλά και τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς, θα πρότεινα το Pet Shop που είναι στο τέρμα της Πειραιώς στα Καμίνια, αλλά όχι το Pet-City που συναντάς πρώτα κατεβαίνοντας, ένα άλλο που δεν θυμάμαι πως το λένε λίγο πριν την Δωδεκανήσου.

Προσωπικά επειδή μεγάλωσα με γάτες, τις γουστάρω ως ζώα. Χαδιάρες και ανεξάρτητες, ενώ είναι και καλή λύση για να εξαφανίζουν τα έντομα .Όταν πάρει χαμπάρι η συμβία οτι καθαρίζουν και τις κατσαρίδες, την παντρεύτηκες...(τη γάτα εννοώ)
    Δεν θα το μετανιώσεις, είναι όμορφη παρέα και ήσυχη. Έγώ υιοθέτησα πέρυσι ένα γατάκι απ΄τον δρόμο, αλλά κάποια στιγμή θα πάρω μια Maine Coon (αφου δεν μπορώ να πάρω γατόπαρδο)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

κλώτσα τη πίσω κάτω από την ουρά και θα καταλάβεις από την αντίδραση της ρε

παμε ρε Αρίστο μία πάλι στα βασικά (όπως κάνω με την κόρη μου)
    τα αγοράκια έχουν πουλί, τα κοριτσάκια πιπί
    δεν το έχω σπίτι βρε άνθρωπα ακόμα

Δακορώνια Φλώρα Κ.
    Κουντουριώτου 227, Πειραιάς, 18536, ΑΤΤΙΚΗΣ 2104512617

εμβόλιο δεν θυμάμαι, νομίζω κάπου στα 20. Χάπι για παράσιτα ήταν φθηνό, 10€ νομίζω. Στείρωση, έγραψα.
    Για κουρτίνες κλπ υπάρχει χάρτινη ξύστρα που θα πάει εκεί. Ονυχοδρόμος λέγεται. Οπωσδήποτε κουτί κλειστό για να μάθει να κατουράει, μαθαίνουν αμέσως οι γάτες. Επιμένω στο κλειστό, γιαφορετικά θα πετάει έξω την άμμο της με το σκάψιμο και θα μυρίζει.
    Για ξηρά τροφή ακόμα και για μωρά, αλλά και τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς, θα πρότεινα το Pet Shop που είναι στο τέρμα της Πειραιώς στα Καμίνια, αλλά όχι το Pet-City που συναντάς πρώτα κατεβαίνοντας, ένα άλλο που δεν θυμάμαι πως το λένε λίγο πριν την Δωδεκανήσου.

Προσωπικά επειδή μεγάλωσα με γάτες, τις γουστάρω ως ζώα. Χαδιάρες και ανεξάρτητες, ενώ είναι και καλή λύση για να εξαφανίζουν τα έντομα .Όταν πάρει χαμπάρι η συμβία οτι καθαρίζουν και τις κατσαρίδες, την παντρεύτηκες...(τη γάτα εννοώ)
    Δεν θα το μετανιώσεις, είναι όμορφη παρέα και ήσυχη. Έγώ υιοθέτησα πέρυσι ένα γατάκι απ΄τον δρόμο, αλλά κάποια στιγμή θα πάρω μια Maine Coon (αφου δεν μπορώ να πάρω γατόπαρδο)
    σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές Βύρωνα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ωωω, καλοριζικο!
    Παρε και ενα γλαρο να εχει παρεα..

Καλα ειναι τα γατια. Εχω μεγαλωσει πολλα εδω στο νησι. Παλια δεν τα συμπαθαγα πολυ (ημουν των σκυλιων) αλλα τελικα κερδισαν την καρδια μου.
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Θα γεμίσει το σπίτι τρίχες. Θα σου γρατσουνισει τα έπιπλα και είναι ενόχληση γενικότερα. Η γκρίνια θα περάσει. Η ευθύνη, πότε.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σιγά μωρέ...
    Την δικιά μου την έβαλα στο scooter και την μετέφερα με το κλουβάκι της στην Αίγινα, και όλα καλά...
    Στην επιστροφή μόνο μου τα χάλασε, γιατί κατούρησε ή κατουρήθηκε και όταν γυρίσαμε σπίτι, την έκανα ένα καλό μπάνιο. Δεν νομίζω πως της άρεσε, αλλά life is a bitch...
    Καλα σιγουρα παιζει και ρολο το οτι η δικη μου πορευεται μονο με τις 4 αισθησεις της

Τη θεση της πολυθρονας αλλαζω στο σαλονι και μεχρι να καταλαβει τί εχει συμβει και πώς και γιατί, παθαινει μια τρελα.

@Αριστος
    Θα σου στειλω πμ μολις βρεθω σε pc σχετικα με το πώς θα προστατεψεις κουρτινες καναπεδες και τα ρεστα και πώς θα την κανεις να συνηθισει το ονυχοδρομιο.
    Καλο χρυσο κι απαραιτητο ειναι, αλλα και ολοκληρο γατοσπιτο να της παρεις για να παιζει δε σημαινει οτι θα σου χαρισει τον καναπε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    amyrou , στείρωσε οι γάτες δεν είναι προιόν εξέλιξης, δεν είναι άγρια ζώα δηλαδή, είναι ζώα που στους προγόνους τους έβαλε χεράκι ο άνθρωπος

Αρίστο

Το Pet & Vet είναι καλό σαν κέντρο έχει πολλά μηχανήματα αλλά δε θα το επέλεγα γιατί σε βλέπουν σαν πορτοφόλι (όχι οι νέοι) και γιατί δε τα αγαπάνε (ίσως η μια νεαρή κτηνίατρος να είναι Ok) το αφεντικό μια κυρία ούτε να τη βλέπω. Από την άλλη δουλεύει μέχρι πολύ αργά και είναι και κλινική. Απέναντι ακριβώς έχει κτηνίατρο αρκετά πιο φτηνό και γνωστό για τα φιλοζωικά του αισθήματα. Σαν γιατρό δε τον ξέρω όμως (Τράκας ή κάπως έτσι λέγεται) αλλά τα νοιάζεται τα ζώα.

Αν πας προς Πειραιά πολύ καλή είναι η Τζιάκη Στη Φρεατίδα χρόνια στο κουρμπέτι την συμπαθώ πολύ γιατί είναι τρελοκομείο, βλέπει ζώο από χιλιόμετρο και κάνει σωστή διάγνωση, αλλά δε θα πήγαινα γιατί οι τιμούλες είναι στο θεούλη! Το Ιατρείο της είναι και άρτια εξοπλισμένο.

Πάνω από το ναυτικό μουσείο είναι ένας άγιος άνθρωπος (Λορέντζος) που τα λατρεύει τα ζώα κυριολεκτικά, ο χώρος δε σου γεμίζει το μάτι αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. 3-4 φορές του έχω πάει χτυπημένο αδέσποτο χωρίς να με θυμάται, ποτέ δε μου πήρε χρήματα όσο και αν επέμεινα. Τα αγαπάει και φαίνεται και αυτό είναι σημαντικό.

Υπάρχουν πάρα πολλοί, διάλεξε κάποιον σχετικά κοντά που να τα νοιάζεται και σε πολύ σοβαρά περιστατικά που εύχομαι να μη σου τύχουν ρίξε σφύριγμα να πάει και σε αντίστοιχο γιατρό ( έχουν και αυτοί ειδικότητες αλλά δε τα λένε )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Η γκρίνια θα περάσει. Η ευθύνη, πότε.
    Γμς τα, τη Κυριακή μας άφησε χρόνους ένα χρυσόψαρο που ένας ηλίθιος έκανε δώρο στο γιο μου πριν κανα 6μηνο, χωρίς να μας ρωτήσει και ακόμα περνάμε δίπλα από το ενυδρείο και δακρύζουμε που δεν είναι μέσα ο Tunip.

Ο κακομοίρης έφαγε χοντρό στρες, αμμωνία και χλώριο στην αρχή που μας τον εδωςαν και μέχρι να μάθω τι χρειάζεται την έπαθε τη ζημιά. Τον πάλεψα βέβαια αλλά ήταν αργά απ' ότι φάνηκε.

Εκτός και είσαι εντελώς κακούργος, το ζωντανό γίνεται μέλος της οικογένειας από ένα σημείο και έπειτα, είναι μια ευθύνη που καλύτερα να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος να την πάρεις.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το γατί δεν είναι σκύλος για να του αλλάζεις περιβάλλον.
    Και σε δεσμεύει τρομερά στο θέμα διακοπών κλπ.

Δεν μπορείς να πεις το παίρνω μαζί.

Αν δεν έχεις άνθρωπο που να ξέρεις ότι θα μπορεί κάθε μέρα να πηγαίνει σπίτι σου και να βάζει φρέσκο νεράκι και φαγητό στο γατί, θα βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή κάθε φορά που θα πρόκειται να πας διακοπές ή να φύγεις ένα διήμερο κλπ.
    Ολα σχετικά είναι.
    Το παιδί ,το σκυλί ,το γατί και τη γυναίκα ,όπως τα μάθεις.

My inside cat (γιατί παίζουν κ 2 outsiders) ,o CatM (Kατέμ ή χαϊδευτικά Κατεμάκος) ,είναι ειδική περίπτωση
    βλ. http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2375510

Επιληπτικός κ με προβληματική όραση.
    Επειδή πρέπει να παίρνει χάπι επιληψίας κάθε 12 ώρες ,δεν προσφέρεται να τον αναλάβει κανείς άλλος.
    Οπότε έχει γυρίσει την μισή Ελλάδα μαζί μας.
    Και γουστάρει κιόλας τόσο στας εξοχάς ,που όταν καταλαβαίνει οτι φεύγουμε για σπίτι ,κάνει τον ψόφιο.

Το πρόβλημα δεν είναι να αλλάζει ο γάτος περιβάλον.
    Αν πάρεις μαζί κλουβάκι-καλάθι-πιατάκια-τουαλέτα του ,προσαρμόζεται άμεσα σε οποιονδήποτε χώρο.

Το πρόβλημα είναι οτι 6 χρόνια τώρα δεν μπορούμε πλέον να πάμε παρέα με την κυρά κάποιο πολυήμερο ταξιδιωτικό μοτο δικάβαλο.
    Τα ζευγαρωτά πολυήμερα με αυτοκίνητο και ο Κατέμ μαζί.
    Τα μοτοσυκλετιστικά πολυήμερα ,μονάχος μου.

Ζω ένα δράμα.

ΥΓ: Οι τιμές ιατρείου που ανέβασε ο Βύρωνας είναι σούπερ.
    Κι απ'οτι κατάλαβα κ τα ιατρεία που ανέφερε ο skylaros κινούνται στην ίδια φιλοσοφία.
    Οπότε δεν συντρέχει λόγος να τραβιέσαι στα μέρη μου.
    Να το χαίρεσαι.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Δραμα εεεε;

Σιγα μη ζεις και καμια Ορεστιαδα ρε κωστα....
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 2005 - Όλα τα χρώματα
    από sniper στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 10:53
  2. GSXR 750 Ολα τα μοντελα
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 13:02
  3. Οχήματα για όλα τα γούστα....