όπως και οι οπαδοί του βάζελου όπως και οι οπαδοί του παοκ όπως και οι οπαδοί της αεκ.
τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?![]()
Μάλλον τσούζει ακόμα η 1η αγωνιστική.Και τσούζει πολύ...
όπως και οι οπαδοί του βάζελου όπως και οι οπαδοί του παοκ όπως και οι οπαδοί της αεκ.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τι έγινε σήμερα, δεν βγήκανε ακόμα οι νεκροθάφτες![]()
Αντε ρε βαζελάκια βγείτε, σήμερα είναι η χαρά του βάζελου. Δεν βλέπω να εκδηλώνεστε και αρχίζω και ανησυχώ. Δεν θέλουμε να έχετε ψυχικά νοσήματα, εκτονωθείτε τώρα που μπορείτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν εχω παιχτεςΔεν εχω παιχτες
![]()
Παρτε μου παιχτες![]()
![]()
Αι σιχτιρ
ΥΓ Ο Μπαγεβιτς ηταν αητητος εντος
Keep on rocking in a free world !!!
ρε παιδιά που πήγε η ομάδα με τους 21 ισάξιους ποδοσφαιριστές???
τώρα στο 55 φωνάζετε πάρτε παίχτες εσείς που λέτε ότι έχετε 21 ισάξιους ποδοσφαιριστές και άριστο υλικό??
αλήθεια όταν λέτε για προσθήκες ?ποιες προσθήκες μιλάτε?του Κωνσταντίνου τη θεωρείται σοβαρή προσθήκη για να κάνετε πορεία???
Ο Ανατολάκης ανάμεσα στους καλύτερους αμυνιτκούς της Ευρώπης??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα τρελαθούμε τώρα...δηλαδή ο Νέστα, ο Καναβάρο και ο Μαλτίνι τι είναι???
και αν ήταν τόσα χρόνια τόσο καλός αμυντικός γιατί δεν τον ζήτησε καμία ευρωπαϊκή ομάδα??όταν ακόμα και ο Ξυλοκόπος ο Κυρικάκος πήγε Σκωτία και σύντομα θα κατευθυνθεί Αγγλία...
ο Τζώρτζεβιτς καλύτερος στα εγχώρια ματς είπε κάποιος.....ναι μόνο στον επιθετικό τομέα γιατί δεν μπορεί πια να προσφέρει το ίδιο αμυντικά και επιθετικά λόγω ηλικίας..δεν είναι ορατό άραγε?
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
όσοι δεν το έχουν καταλάβει...
Djorjevic 33 στα 34
Rivaldo 33 στα 34.
Γεωργάτος 33 στα 32
Νικοπολίδης 34 στα 35
Καψής 32 στα 33
Ανατολάκης 31 στα 32
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ!!!!!
Άντεξε 40 λεπτά και μετά τον τραυματισμό του Κωστούλα (οχι οτι έπαιξε ρόλο μιας και ήδη φαινόταν οτι είχαν κουραστεί) κατέρρευσε.
Τα λάθη είναι προιόν κούρασης απο την ελλειπή οξυγόνωση εγκεφάλου (όταν έχεις μια ηλικία οι "ανάσες" σου δεν είναι όπως όταν είσαι 18-25) όπως και οι τραυματισμοί...
όταν λοιπόν το εννοήσει η διοίκηση των κόκκινων και αφήσει τον προπονήτη να διαλέξει παίκτες , τότε είναι πιθανό να αλλάξει κάτι.
Οι παρόντες παίκτες προσέφεραν οτι μπορούσαν και δεν μπορούσαν. Έκαναν κύκλο και τελείωσαν χθές...
Το δυσάρεστο για τους κόκκινους , είναι οτι έχουν τους Ξανθιώτες την Κυριακή με φόρα, και χωρίς βοήθεια διαιτησίας, δεν το βλέπω να γλυτώνουν την απώλεια...
Εκτός και αν γίνει κανά θαύμα...
Φανταστικοί οι 20+χρονοι Κλέοπας και Babagida...Λέτε να είναι τυχαίο;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
το χειρότερο είναι ότι εκτός από μεγάλη ηλικία έχουν και τη χείριστη ψυχολογία την οποία κουβαλάνε εδώ και 8 χρόνια στην Ευρώπη...είναι δυνατόν αυτοί οι παίχτες που τρώνε τόσα χρόνια σφαλιάρες στην Ευρώπη να πάνε του χρόνου και να πιστεύουν μέσα τους ότι θα κάνουν πορεία??Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όσοι δεν το έχουν καταλάβει...
Djorjevic 33 στα 34
Rivaldo 33 στα 34.
Γεωργάτος 33 στα 32
Νικοπολίδης 34 στα 35
Καψής 32 στα 33
Ανατολάκης 31 στα 32
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ!!!!!
Gandalf
αυτός ο Γεωργάτος το μόνο που κάνει πια είναι να σηκώνει το χέρι για off side
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
......
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
......
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ελπίζω να το λες ειρωνικά...αλλιώς αυτό είναι χειρότερη κατάντια για μια ομάδα...να χάνει και να της πετάνε και κορνέδες οι φίλαθλοι...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σοβαρα μιλας? μπουνταλο-πορωση και προβατοποιηση σαν την δικη σας δεν υπαρχει σε αλλο σωματειο , εσεις δεν μας τα πρηζατε στην αρχη της σεζον για υπερ-ομαδα και υπερ-τεχνικο κ.τ.λ.-κ.τ.λ.
τωρα ξαφνικα γερασαν ολοι και δεν σας κανουν....δηλαδη στην αρχη του πρωταθληματος τι ηταν ? αμουστακα παιδια? γενικα πιο κατευθυνομενος οπαδος απο τον γαυρο δεν υπαρχει.....φταιει το Ι.Q. σας....![]()
γενικα πιο κατευθυνομενος οπαδος απο τον γαυρο δεν υπαρχει
+1
Den kserete ti sas fteei, alloi lene tous paiktes, alloi ton Kokali (nai tosa xronia den sas peiraze pou ekane aftos tis metagrafes), alloi ton Louvari, alloi ton proponiti, alloi tin kakia tous tin tyxi. Kai logo tis opadikis sas paideias oi kornedes einai zitima xronou na erthoun....
Ta rekor einai gia na spane...to 6 sta 6 einai sta xeria sas (podia sas)![]()
γιατί χαλιούνται οι Ολυμπιακοί ???αφού του χρόνου είναι να πάνε τελικό....φέτος κρατάνε δυνάμεις...του χρόνου θα κάνει μεταγραφές ο πρόεδρος για να είναι φρέσκοι οι παίχτες για τελικο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Πρόσφατα ρεκόρ (δυστυχώς) των κόκκινων, είναι τα:
- 0-4-29 αν θυμάμαι καλά για νίκες-ισοπαλίες-ήττες εκτός έδρας.
- 10 βαθμούς πέρισυ και με ενα goal που χιουμοριστικά κάποιοι ζήτησαν να ακυρωθεί λόγω της δύναμης εκτέλεσης του, απο την Liverpool , μείνατε εκτός. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πάλι ήταν ενα goal μπροστά ο ΟΣΦΠ με περιθώριο τα -2 , αν θυμάμαι καλά.
- Πάμε για πιθανόν 0(μηδέν) βαθμούς , στην συγκεκριμένη πορεία σήμερα , μιας και είναι δύσκολο να κερδίσεις μια Ρεάλ που θέλει την Δεύτερη Θέση για το CH.L. και θα έρθει φουριόζα μέσα στο Καραϊσκάκη , ειδικά με την ψυχολογία των κόκκινων στο ναδίρ. Για να μην μιλήσω για την νίκη εκτός που θα αλλάξει τουλάχιστον το πρώτο ρεκόρ αν γίνει με Ρόζεμποργκ έξω.
- Είναι η πρώτη πρωταθλήτρια ομάδα χώρας που θα μείνει έξω με 0 βαθμούς απο τον πρώτο γύρο , έχοντας στην τσέπη μόνο τους 6 Bonus του CH.L. λόγω της απευθείας εισόδου στα προ-ημιτελικά.
- Ρεκόρ αρνητικό σε άμυνα, μιας και τα goal συνολικά που έχει στα 9 χρόνια ξεπερνούν τα 20!!!!
Και τα παραπάνω πλήν του τελευταίου συνολικού ρεκόρ αμύνης μέσα σε 2-3 χρόνια!!!!
Νομίζω οτι καλό είναι να αναθεωρήσουν οι φίλοι κόκκινοι , τις απόψεις του περί "ομαδάρας" κτλ, και να πάψουν να βαυκαλίζονται με το τοπικό πρωτάθλημα (όπως και αν το κερδίζουν) αν θέλουν βέβαια να δούν ομάδα αξιώσεων στο μέλλον και να δώσουν περιθώριο χρόνου χτισίματος με ΝΕΟΥΣ παίκτες της ομάδος τους.
Θα μου πείς τώρα εδώ διώξαν τον Φιλιππάκο, που θυμηθείτε οτι έτσι και πάει στην ΑΕΚ όπως φημολογήται θα βγάλει μάτια.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μ'αρέσει που το κουβεντιάζετε κιόλας.....ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? Το πράγμα μιλάει από μόνο του. ΟΥΤΕ 1 ΒΑΘΜΟ δεν έχει μαζέψει σε 4 αγώνες ο γαύρος, και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και το χθεσινό παιχνίδι.....
Κι αντί να πενθούνε σήμερα βγαίνουνε και μιλάνε κιόλας...Δυστυχώς δεν τους παίρνει...άντε το πολύ πολύ να πάνε για κανα καφέ της παρηγοριάς και να μελετήσουν τον "πεθαμένο" (Ολυμπιακό). Να θυμηθούν τα κατορθώματα του παρελθόντος και να κλάψουν για τα ρεζιλίκια του παρόντος.
Με την νοοτροπία που έχουνε ούτε την Δευτέρα Παρουσία δεν θα "αναστηθούν" σαν ομάδα.
Αντε βρε..... περαστικά
![]()
αυτοί δεν βάζουν μυαλό ρε...σε μία εβδομάδα θα φονάζουν ...οε οεοοεοε ...πρωτάθλημα και κύπελλο Ολυμπιακέ!!!!
....Αλμπερτ Αϊνστάιν