Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 163

Θέμα: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Εγώ αυτό που θέλω να πώ αποκλειστικά για μένα, είναι οτι κι εγώ έχω λάβει μια πρόσκληση μέσω προσωπικού μηνύματος αλλά δέν θέλω να πώ ούτε δημόσια ούτε σε άλλο πμ απο ποιόν και πότε το έλαβα.

Είμαι κι εγώ ένας απλός χρήστης του Μοto gr και είμαι μέλος καί του Bikenet (χωρίς να συνδέομαι συχνά εκεί και χωρίς καμμία δημοσίευση) και ενός άλλου ποδηλατικού forum (εκεί μπαίνω σχεδόν καθημερινά).

Προσωπικά γουστάρω το Μoto gr καλύτερα απο όλα τα υπόλοιπα γι'αυτό με βρίσκετε κάθε μέρα -τις ώρες που δουλεύω- συνδεδεμένο να λέω τις μαλακίες μου, σοβαρές κουβέντες ή ηλιθιότητες με όσα μέλη γουστάρω και συναντώ καθημερινά εδώ μέσα.
    Προσπαθώ να τα έχω καλά με όλους και μέχρι στιγμής δέν με έχει χαλάσει τίποτα απο'δώ μέσα.

Γι'αυτό λοιπόν, έγω είμαι αυτός που θα κρίνει για τον εαυτό μου με ποιούς θέλω και μ'αρέσει να τα κουβεντιάζω καθημερινά.

Το οτι έλαβα ένα πμ ούτε με χάλασε, ούτε με στεναχώρεσε, ούτε μ'έκανε υποψιασμένο απέναντι στο άτομο που μου τό'στειλε.
    Ίσα ίσα που τον εκτιμώ για όσα έχω διαβάσει από αυτόν εδώ μέσα.

Φιλικότατα Μανώλης

Ρε παιδιά... έλεος... αντί να συγχωνεύονται τα φόρουμ, πολλαπλασιάζονται... κρίμα... δηλαδή τι έχουμε εμείς εδώ να χωρίσουμε με τα άλλα τρία (που τουλάχιστον εγώ γνωρίζω) φόρα στην Ελλαδίτσα;

Σε πόσα φόρα πρέπει να πάω να κάνω μια ερώτηση, ή να βάλω μια αγγελία, ή να ψάξω απαντήσεις σε ερώτηση ή αγγελία... αυτή τη δουλειά θα κάνουμε όλη μέρα;;

Και πάλι κρίμα...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    re pedia ine grameni ke i nimbus eki :rotflmao: :rotflmao:

lete na tin kalesan me PM?

pantos den kani gia mas eki re pedes :rotflmao: :rotflmao:

ala mpori kapios na mou diksi ta asxima sxolia gia to moto.gr na min psaxno re pedes...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

φιλε μανωλη το οτι ελαβες ενα πμ και φυσικα δεν θα πρεπε να σε χαλαει....το οτι το ελαβαν 150 μαζι χαλαει εμενα!

και η δικαιολογια δεν σας φωναξα ολους γιατι ειναι demo εινα τουλαχιστον φτηνη...εννοειται οτι ενα φορουμ το οποιο ξεκιναει με τετοιες προοπτικες εμενα με αφηνει αδιαφορο και αηδιασμενο...και προπαντων στεναχωρημενο διοτι εκανα λαθος εκτιμηση για καποιους ανθρωπους (που ειναι υπευθυνοι γιαυτο) δεν μιλαω ουτε για το που θα παει ο καθενας χρηστης δεν μιλαω ουτε για το θελει να κανει ο καθενας...μιλαω για καποιους που εχουν σφετεριστει την φιλοξενια του εδω χωρου προσπαθωντας με αλλουνου τα χερια να χτισουν κατι

Μιλαω για ανθρωπους που λενε ασε τους μαλακες εκει να κουρευονται και εσυ εισαι ο καταλληλος για σοβαρη κουβεντα εσυ εισαι ο καταλληλος να παμε βολτες μαζι εσυ εισαι ο καταλληλος για συναναστρεφομαστε ,οι αλλοι ειναι ....εβραιοι (εαν πιανεις το μηνυμα μου)

Θυμάστε κάποτε ένα reality που το έλεγαν The bar?.Είχα πετύχει ένα επεισόδιο σε επανάλυψη αρκετά χρόνια μετά ,μία κουλή ώρα 4-5 τα ξημερώματα, με ένα επεισόδιο που κυκλοφορούσανε κάτι "χαρτάκια" (του στύλ ψήφισε με,μαύρισε αυτόν) μεταξύ των κάφρων μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος το ξεφτυλίσανε τελείως (πολύ γέλιο).Κάπως έτσι μου φαίνεται και η φάση με τα pm που λέτε ότι παίξανε. (Μακάρι να ήξερα και τα κριτήρια που έπρεπε να είχε ο κάθε παραλήπτης!). Γουσσσσστάρω το Moto.gr γιατί είναι free και άνετο. Δέν γουστάρω κλίκες και "χαρτάκια". Ο καθένας τον δρόμο του. ΟΥΣΤ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Πολλοι σωστοι ολοι, αλλα εγω σας παραπεμπω σε καποια ποστ (δεν τα ποσταρω μπορειτε να τα βρειτε), εδω, καθως και και στο bikenet.
    Για να σας βοηθησω τα ποστ αυτα ειχαν ανοιχτει τις περιοδους που και τα δυο φορουμς ειχαν σοβαρα τεχνικα προβληματα, και οι χρηστες ειχαν αναγκαστει να ποσταρουν σε φορουμ αγνωστα σε αυτους.
    Θυμαμαι πολυ καλα τι ειχε ακουστει τοτε και απο τις δυο πλευρες, μιας και στα δυο φορουμ ειχαμε διαμαχες.
    Το τι επακολουθησε ειναι γνωστο.
    Εν ολιγοις η ολη κατασταση που περιγραφτηκε παραπανω, δεν ειναι κατι το καινουργιο, αλλα εγινε με μεγαλυτερη ωμοτητα.
    Το θεμα ειναι να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας μερικοι.
    Βαζω και τον εαυτο μου, μιας και λανθασμενα εκανα αρκετες υποδειξεις, και συνεβαλα στο να δημιουργηθει αυτο το κλιμα.
    Ας αναλαβουμε ΟΛΟΙ τις ευθυνες μας λοιπον, μιας και καποια απο τα παιδια που ανοιξαν το νεο φορουμ, δεν ηταν και τιποτα "χθεσινοι", κατι χιλιαδες ποστ μετραγανε το "κοντερια" τους.
    Κατα τα αλλα ο Sf-sama με καλυψε απολυτα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Σφήγκας600
    Θυμάστε κάποτε ένα reality που το έλεγαν The bar?.Είχα πετύχει ένα επεισόδιο σε επανάλυψη αρκετά χρόνια μετά ,μία κουλή ώρα 4-5 τα ξημερώματα, με ένα επεισόδιο που κυκλοφορούσανε κάτι "χαρτάκια" (του στύλ ψήφισε με,μαύρισε αυτόν) μεταξύ των κάφρων μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος το ξεφτυλίσανε τελείως (πολύ γέλιο).Κάπως έτσι μου φαίνεται και η φάση με τα pm που λέτε ότι παίξανε. (Μακάρι να ήξερα και τα κριτήρια που έπρεπε να είχε ο κάθε παραλήπτης!). Γουσσσσστάρω το Moto.gr γιατί είναι free και άνετο. Δέν γουστάρω κλίκες και "χαρτάκια". Ο καθένας τον δρόμο του. ΟΥΣΤ!

Εσύ ρε φίλε έχεις έρθει ποτέ να σε δούμε;

Μέσα σε 2 μήνες χρήστης έμαθες τι είναι ο καθένας;

Όχι γιατί εμένα μου πήρε κανα χρόνο και πολλές ώρες σε καφεδομπυροκατστάσεις.

Έχω πει ότι δεν θέλω να ασχοηθώ με το θέμα. Πέρα από την σεβαστή άποψη του Στάθη και λοιπών "υπευθύνων" του φόρουμ όλοι οι άλοι ασχολήστε γιατί είστε Κατίνες και μόνο. Δεν σας ενδιαφέρει τπτ πραγματικά. Το παίζεται δήθεν και υπεράνω. Και ναι, υπάρχουν μέλη που είναι και στα δύο (προσωπικά είμια "δραστήριος" χρήστης σε περίπου 5-6 φόρουμς) και σημμετέχουν και στα δύο. Έχει να λέει κάτι; Άντε γιατί πολλά τα λέτε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρετε κανέναν μας-τους. Από κει και πέρα, δνε με ενδιαφέρει η γνώμη κανενος άσχετου πάνω στο θέμα και δεν θέλω ασχοληθώ, απλά δεν μπορώ να κάθομαι και να διαβάζω τις στραβές του καθενός που νομίζει ότι είναι και έξυπνος.
    Και για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα όσο αφορά εμένα, είμαι απλό μέλος και στα δύο φόρουμς (όπως και σε άλλα όπως ανέφερα)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πολλοι σωστοι ολοι, αλλα εγω σας παραπεμπω σε καποια ποστ (δεν τα ποσταρω μπορειτε να τα βρειτε), εδω, καθως και και στο bikenet.
    Για να σας βοηθησω τα ποστ αυτα ειχαν ανοιχτει τις περιοδους που και τα δυο φορουμς ειχαν σοβαρα τεχνικα προβληματα, και οι χρηστες ειχαν αναγκαστει να ποσταρουν σε φορουμ αγνωστα σε αυτους.
    Θυμαμαι πολυ καλα τι ειχε ακουστει τοτε και απο τις δυο πλευρες, μιας και στα δυο φορουμ ειχαμε διαμαχες.
    Το τι επακολουθησε ειναι γνωστο.
    .

Γιώργο, τα άτομα που και τότε δημιούργησαν προβλήματα ήταν μετρημένα....
    kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Δεν ηθελα να σταθω εκει Αδαμαντιε, και μετρημενοι δεν ηταν, ολοι συνεβαλαν ειδικα στο ποστ του bikenet.
    Κατι αλλο ηθελα να επισημανω, απλα το κομματι που παρεθεσες ηταν η αφορμη.
    Ο νοων νοειτω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    den ftene atoma pou ine metrimena i oxi
    ftene nootropies pou dexonte tin diaforetikotita
    ke episis oti edo den proo8i8ike pote i nootropia tou magka mixanoviou me to ss to gamato ke i aloi ine kotes ke ala tetia

empasi periptosi ego ida eki merika atoma pou ipoti8ete ine raliarides ke mourati ke exoun ali glosa epikinonias

afto o vlakas o matmat ti i8ele eki?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

re magkes ksekolate
    oti psaxni o ka8e enas vriski...

ke me ton enan tropo i ton alo ena kenourio forum 8a pari tin fimi pou tou aksizi

ego diladi pos diafimizo pantou to forum tou africa pou exoume edo mesa?..

diladi asxima sas fenete na sixnazoun pio poli eki atoma san ton tigka i na grafi tis alaloum logies tis i nimbus eki...:rotflmao: :rotflmao:

to 8ema ine min to psisoune oti ine odigara ke ales teties mpourdes ke tin valoun sto louki ke to sakatepsoun to koritsaki...

to provlima ine oti iparxoume oloi mazi
    an imouna mono ego ke i ginekes den 8a ipirxe provlima..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Εσύ ρε φίλε έχεις έρθει ποτέ να σε δούμε;

Μέσα σε 2 μήνες χρήστης έμαθες τι είναι ο καθένας;

Όχι γιατί εμένα μου πήρε κανα χρόνο και πολλές ώρες σε καφεδομπυροκατστάσεις.

Έχω πει ότι δεν θέλω να ασχοηθώ με το θέμα. Πέρα από την σεβαστή άποψη του Στάθη και λοιπών "υπευθύνων" του φόρουμ όλοι οι άλοι ασχολήστε γιατί είστε Κατίνες και μόνο. Δεν σας ενδιαφέρει τπτ πραγματικά. Το παίζεται δήθεν και υπεράνω. Και ναι, υπάρχουν μέλη που είναι και στα δύο (προσωπικά είμια "δραστήριος" χρήστης σε περίπου 5-6 φόρουμς) και σημμετέχουν και στα δύο. Έχει να λέει κάτι; Άντε γιατί πολλά τα λέτε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρετε κανέναν μας-τους. Από κει και πέρα, δνε με ενδιαφέρει η γνώμη κανενος άσχετου πάνω στο θέμα και δεν θέλω ασχοληθώ, απλά δεν μπορώ να κάθομαι και να διαβάζω τις στραβές του καθενός που νομίζει ότι είναι και έξυπνος.
    Και για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα όσο αφορά εμένα, είμαι απλό μέλος και στα δύο φόρουμς (όπως και σε άλλα όπως ανέφερα)
    Οι γνώμες του καθενός είναι σαν τις κολ*****δες τους - ο καθένας έχει απο μία.(Dirty Harry) Επέτρεψε μου να έχω και εγώ την γνώμη μου. Δέν έβρισα κανέναν γιατι όντως δεν σας ξέρω. Αν είναι έτσι να μην γράφουμε στο forum ρε adam. Αν πρόσβαλα κάποιον με το (ούστ!) του ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εγω ειμαι παντα αμέτοχος σε τετοια θεματα οπως εκανα στο παρελθών (bikenet) γιατι πραγματικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει κατι να χωρίσουμε με κανενα αλλο φορουμ...

Αρα δεν υπάρχει θεμα... αρα κακως ασχολούμαστε γιατι ουτε οικονομικά παίζονται ουτε τιποτα αλλο ανάλογης σοβαρότητας απο την ύπαρξη πολλων φορουμ

Ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ και συμμετέχω ενεργά στις περισσότερες εκ των δραστηριοτήτων του, φανατικά. Μου αρεσει πολυ η παρεα και εχω κανει πολλούς ΦΙΛΟΥΣ

Αλλα δεν ΑΝΗΚΩ σε κανένα...

Αμα θελω να συμμετέχω και σε αλλα φόρουμ η παρέες ή βόλτες, δε χρειάζετε να αναφέρω νομίζω, οτι θα το κανω οπως και οταν γουστάρω χωρις να παρω κανενός την άδεια

...
    Η αλήθεια ειναι οτι τελευταία εχω ξενερώσει πολυ με την ασέβεια μερικών μελων του moto.gr σε θεματα που δε επιδέχονται χλευασμού και προσβολής (ξέρετε πολυ καλα τι εννοώ) με πρωτεργάτη τον φασίστα afroTWEEN που νομίζει οτι εδω ειναι το μαγαζάκι του

Αμα ο Καφρος δε τρωει κράξιμο οταν π.χ. ονομάζει την 28η Οκτώβρη ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ εγω το εκλαμβάνω ως αποδοχή του απο τα αλλα μελη πραγμα που με προσβαλει και με ξενερώνει.

Μπορει να ειναι άσχετη η παρέμβαση μου, μπορει ομως και να μην ειναι, γιατι εχω σπαστει παρα πολυ με τις βλακεις αρκετων ακομα μελλων οπως SONIC22, REZEGUE κτλ και με την πληθώρα «αναζητήσεων προβληματισμών» χωρίς νόημα αντικείμενο και ουσιαστικών θέσεων, απλα επίδειξη "κουλτούρας"

Αυτο φυσικα δε σημαίνει οτι θα φύγω η κατι αλλο (αυτοι να φύγουν αν θελουν, δε θα μου λείψουν καθόλου) απλα βρηκα την ευκαιρια και τα ειπα βλεπωντας οτι ο πρωτομάστορας/πρωτοπαλίκαρο αρχισε να εκφέρει άποψη για το Moto.gr λες και ειναι σπουδαίο μελος και θα τον ακούσουμε

(άρχισε παλι τις απειλές κάφρε μπορεί και να τρομάξω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Σφήγκας600
    Οι γνώμες του καθενός είναι σαν τις κολ*****δες τους - ο καθένας έχει απο μία.(Dirty Harry) Επέτρεψε μου να έχω και εγώ την γνώμη μου. Δέν έβρισα κανέναν γιατι όντως δεν σας ξέρω. Αν είναι έτσι να μην γράφουμε στο forum ρε adam. Αν πρόσβαλα κάποιον με το (ούστ!) του ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

Τα ίδια λέμε, απλά μου φάνηκες υπερβολικός.

προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τπτ με κανέναν. Και γι αυτό μπορώ να λέω την γνώμη μου άνετα.
    kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Εγω ειμαι παντα αμέτοχος σε τετοια θεματα οπως εκανα στο παρελθών (bikenet) γιατι πραγματικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει κατι να χωρίσουμε με κανενα αλλο φορουμ...

Αρα δεν υπάρχει θεμα... αρα κακως ασχολούμαστε γιατι ουτε οικονομικά παίζονται ουτε τιποτα αλλο ανάλογης σοβαρότητας απο την ύπαρξη πολλων φορουμ

Ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ και συμμετέχω ενεργά στις περισσότερες εκ των δραστηριοτήτων του, φανατικά. Μου αρεσει πολυ η παρεα και εχω κανει πολλούς ΦΙΛΟΥΣ

Αλλα δεν ΑΝΗΚΩ σε κανένα...

Αμα θελω να συμμετέχω και σε αλλα φόρουμ η παρέες ή βόλτες, δε χρειάζετε να αναφέρω νομίζω, οτι θα το κανω οπως και οταν γουστάρω χωρις να παρω κανενός την άδεια

...
    Η αλήθεια ειναι οτι τελευταία εχω ξενερώσει πολυ με την ασέβεια μερικών μελων του moto.gr σε θεματα που δε επιδέχονται χλευασμού και προσβολής (ξέρετε πολυ καλα τι εννοώ) με πρωτεργάτη τον φασίστα afroTWEEN που νομίζει οτι εδω ειναι το μαγαζάκι του

Αμα ο Καφρος δε τρωει κράξιμο οταν π.χ. ονομάζει την 28η Οκτώβρη ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ εγω το εκλαμβάνω ως αποδοχή του απο τα αλλα μελη πραγμα που με προσβαλει και με ξενερώνει.

Μπορει να ειναι άσχετη η παρέμβαση μου, μπορει ομως και να μην ειναι, γιατι εχω σπαστει παρα πολυ με τις βλακεις αρκετων ακομα μελλων οπως SONIC22, REZEGUE κτλ και με την πληθώρα «αναζητήσεων προβληματισμών» χωρίς νόημα αντικείμενο και ουσιαστικών θέσεων, απλα επίδειξη "κουλτούρας"

Αυτο φυσικα δε σημαίνει οτι θα φύγω η κατι αλλο (αυτοι να φύγουν αν θελουν, δε θα μου λείψουν καθόλου) απλα βρηκα την ευκαιρια και τα ειπα βλεπωντας οτι ο πρωτομάστορας/πρωτοπαλίκαρο αρχισε να εκφέρει άποψη για το Moto.gr λες και ειναι σπουδαίο μελος και θα τον ακούσουμε

(άρχισε παλι τις απειλές κάφρε μπορεί και να τρομάξω)

Γιωργο για άλλη μια φορά συμφωνώ με 1000 μαζί σου.

Και αν είχαμε να κρύψουμε κάτι δεν θα γράφαμε σε όλα τα φόρουμ με το ίδιο Nickname.

kawasaki street warriors

Τα ίδια λέμε, απλά μου φάνηκες υπερβολικός.

προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τπτ με κανέναν. Και γι αυτό μπορώ να λέω την γνώμη μου άνετα.
    οκ φίλε.σωστός

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την προσοχή σας παρακαλώ!!
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 17:28
  2. Παρακαλω την Προσοχη σας,διαβαστε.
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 17:04
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. λίγο την προσοχή σας... !!
    από ducatian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας