με λιγα λογια SD=μονοκαβαλες καγκουριες ενω SMR=δικαβαλη "αρχοντια" πόλης
κανενα δεν ταξιδευει, ουτε φορτώνεται
Ειχα SDR και SM950
με λιγα λογια SD=μονοκαβαλες καγκουριες ενω SMR=δικαβαλη "αρχοντια" πόλης
κανενα δεν ταξιδευει, ουτε φορτώνεται
Ειχα SDR και SM950
Ban 'em all
Να ξερεις οτι το smr εχει μικρό ντεποζιτο 16-17 λίτρα αλλά επίσης ταιριάζει η σέλα από το smt αν σε κουράζει η μοταρντίσια φλατ που έχει.
Ωπα...
Για το 990 SMR, μιλαμε???
ΟΚ...
Ξεχασε το για βενζινη+σερβις (ιδια με Δουκα)
Πολυ καλυτερη και ξεκουραστη θεση οδηγησης, το SMR.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
νομιζω μιλαει για το smr 690. εμενα βολικο μου φανηκε για πολη (βεβαια δεν εχω οδηγησει sd). συνοδηγο παιρνεις ανετα και κανενα ταξιδακι κανεις αν αντεχει ο κ@λ@ς σου. τη σελα μπορεις να τη φτιαξεις αλλαζωντας το καλυμα και προσθετωντας μαλακο υλικο απο μεσα. τελειο δε θα γινει, αλλα θα λιγακι πιο ξεκουραστη απο τη στοκ που ειναι σα να καθεσαι σε κουτσουρο.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Eγώ πάλι βλέπω πολλές γνώμεις κ απόψεις για SMR γενικώς....
αλλά πουθενά δεν βλέπω αν ο φίλος ενδιαφέρεται για το SMR690 ,ή για το SMR950 ,ή για το SMR990
ώστε να πάρει γνώμες για το κατάλληλο μηχανάκι.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
υπαρχει και αυτο το smr 690: http://www.monomaniacs.nl/images/mpe...l-tidy/TT1.jpg
it was nothing, just the normal thing to do at the time
εχω χασει τα πασχά και τα αυγάλια με τις εκδοσεις μοντελων της KTM πάνω απο τα 690 κυβικά. θα βγάλουν και το 800αρι δικύλινδρο σε σειρά τωρα και πανω που τα ψιλοέμαθα θα τα κανω πάλι αχταρμα...
παιδια για smr 950- sd ειχα το νου μου...κλεινω προς το smr διοτι μου φενεται πιο βολικο στη πολη...αλλα εκει που ειμουν ετοιμος ξαφνου φιλος φιλου λεει "πες του παλικαριου μη το παρει..ειχα το smr950 του 07 με 19.000 χλμ δευτερο χερι και μου βγαζε συνεχεια βλαβες ολη την ωρα...μου ειχε σπασει τα νευρα ασε που εκαιγε σα μπουσα..μακρια!!!ειναι πολλα κυβικα για αυτο το μοτερ...."με ανχωσε λιγο να σας πω την αληθεια..απο την αλλη καποιοι μου λενε παρε ενα duke 690 και εισαι μια χαρα δε θα θες τπτ αλλο..τωρα εχω xtx..
ειμαι ο τελευταιος που θα υποστηριξει τα ΚΤΜ οσον αφορα την αξιοπιστια, αλλα πολλα παιζονται εδω...
1ον δεν ξερουμε τι συντηρηση του ειχε κανει ο 1ος ιδιοκτητης πριν το παρει ο φιλος του φιλου (ω φιλε?)...
2ον δεν ξερουμε τι συντηρηση του ειχε κανει ο φιλος του φιλου...αν υποθεσουμε οτι ο 1ος ιδιοκτητης ηταν τυπικος με τα σερβις του...
και 3ον και κυριοτερον...δεν μπορεις να θελεις να παρεις 1000αρι δικυλινδρο επιδοσεων και να μην καιει...οτι παει καιει...αυτος ειναι ο νομος...αν δεν θες να καιει μεινε με το χτχ...
και στο ξαναλεω...ειμαι ο τελευταιος που θα υποστηριξει τα ΚΤΜ...
μπορει βεβαια τιποτα απ'ολα αυτα να μην ισχυουν και να ειναι απλα τριμπ0υρδελα και οι ιδιοκτητες να φοβουνται να μιλησουν μην τους παρουν στο ψιλο και μπας και καταφερουν να το πουλησουν το παρταλι τους, χωρις ν'ανοιξει ρουθουνι...
οσο και να κλεινω προς το τελευταιο, δεν μπορω να μην πω και την αλλη αποψη...