Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 130

Θέμα: πως να σταματήσετε έναν κόπανο....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αυτά δεν έγιναν ποτέ...
    Σ ένα ΑΤΜ περίμεναν και η γριά ήταν η μάνα τους ενός....
    http://tvxs.gr/news/blogarontas/i-pr...tin-xrysi-aygi
    Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα...

Το ίδιο πράγμα λέμε.
    Η διαφωνία μας είναι στο αν όντως έγινε αυτό που ανέφερα, ή αν ήταν στημένο ένα περιστατικό?

Χεστήκαμε.

Και αν αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο, υπήρχαν άλλα που δεν ήταν.
    Έχει τύχει να μου την "πέσουν" χρυσαύγουλα μαύρη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας γυρνώντας από ένα μαγαζί που είχα πάει να ακούσω ένα φίλο, και να με αρχίσουν στα "Ρε φίλε, δείξε την ταυτότητά σου και φύγε. Τί πρόβλημα έχεις? Εμείς μόνο ταυτότητα σου ζητάμε να μας δείξεις για να σιγουρευτούμε ότι δεν είσαι παράνομος κλπ κλπ κλπ", και παππούς περαστικός να τους λέει μπράβο και να μου βάζει και χέρι που δεν τους έδειχνα ταυτότητα γιατί "αυτοί φυλάνε τη γειτονιά".

Ε τους είπα κι εγώ να φωνάξουμε την αστυνομία να δείξουμε όλοι μαζί ταυτότητες και να αναφέρω το περιστατικό και μόλις έβγαλα το κινητό και είδαν ότι όντως καλούσα αστυνομία και δεν έλεγα μλκίες, σκορπίσανε....

Γνωστός μου, μεγάλος φαν των "σπιτιών" με τα κόκκινα φωτάκια, έπινε νερό στο όνομα των χρυσαύγουλων γιατί κάθε φορά που έβγαινε την τσάρκα του, τους έβλεπε σχεδόν σε κάθε στενό να κάνουν τις "περιπολίες τους" κι ένιωθε ασφάλεια:a31:

Το ότι το κράτος είχε αφήσει τα αυγά να παριστάνουν τους καουμπόϊδες για να κερδίσουν τη συμπάθεια πολλών, είναι πιο γνωστό κι από τα κάλαντα και δε χωράει αμφισβήτηση Νίκο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και μονο που τα κανουν αυτα στην Ρωσια, που υπαρχουν δεν ξερω και εγω ποσοι οπλισμενοι ψυχακηδες, τους κανει να εχουν balls of steel...
    επισης το σημαντικο ειναι οτι ειναι ευγενικοι, δεν βριζουν και δεν χειροδικουν εκτος και αν παραστει φοβερη αναγκη...

αν περπατουσα στο πεζοδρομιο με την κορη μου, του ελεγα να φυγει και αυτος ξεκινουσε να με βριζει και να προσπαθησει να με χτυπησει, δεν ξερω κατα ποσο θα ημουν τοσο ψυχραιμος...το πιθανοτερο θα ηταν να εκανα ενα combo με τρια ντιρεκτ, 2 κροσε και ενα λοου...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Τα βιντεάκια στα οποία κατεβαίνει ο τύπος με το tokarev στο χέρι και τους βάζει να κάνουν κόλπα μεσαιωνικά με την κάμερα και τους πρωκτούς τους, δε θα παίξουν ποτέ....
    https://youtu.be/loxZgo3Jk74?t=5m28s

edit https://www.youtube.com/watch?v=5oRHEaYvo3Q
    Τελευταία τροποποίηση από congate7; 02/10/2015 στις 01:42.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος

εχει αρκετα με οπλο...
    αυτο ειναι ωραιο γιατι πριν το παιζει γ@μαω Μαο, και μετα που ερχονται οι τσεοι ειναι κοτα λυρατη...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και μονο που τα κανουν αυτα στην Ρωσια, που υπαρχουν δεν ξερω και εγω ποσοι οπλισμενοι ψυχακηδες, τους κανει να εχουν balls of steel...
    επισης το σημαντικο ειναι οτι ειναι ευγενικοι, δεν βριζουν και δεν χειροδικουν εκτος και αν παραστει φοβερη αναγκη...
    Ούτε για balls of steel πρόκειται, ούτε για ψύχραιμος δενξερωγωτιδες.

Το όλο πράγμα ειναι τόσο οργανωμένο, που φαίνεται οτι πρόκειται για μπίζνα κάποιου είδους.
    Δεν ειναι 5 πιτσιρικάδες που βγήκαν να κάνουν το έτσι τους, ή να διδάξουν ήθος.

Όσο καφροι ειναι οι οδηγοί στη Ρωσία, αλλο τόσο καφροι ειναι κι αυτοί.

αν περπατουσα στο πεζοδρομιο με την κορη μου, του ελεγα να φυγει και αυτος ξεκινουσε να με βριζει και να προσπαθησει να με χτυπησει, δεν ξερω κατα ποσο θα ημουν τοσο ψυχραιμος...το πιθανοτερο θα ηταν να εκανα ενα combo με τρια ντιρεκτ, 2 κροσε και ενα λοου...
    Αν είχες παρκάρει παράνομα (δε λέω να σηκώσεις χειρόφρενο στη μέση του δρόμου) και περίμενες με αλαρμ να πάρεις την κόρη σου απο το σχολείο, και σκάγανε μύτη αυτοί οι τύποι, έβλεπες δυο κάμερες να σε γράφουν, και να σου λένε με υφακι χαμογελαστό και δήθεν ευγενικό, "Γεια σας, έχετε παρκάρει παράνομα. Φύγετε γιατι θα σας κολλησω ενα αυτοκόλλητο σα χαρταετο στο παρμπρίζ".

Ποια πιστεύεις οτι θα ηταν η αντίδραση σου?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος

Το ξέρω.
    Είδα κι αυτά, είδα κι αλλα που έχει με όπλα.

Αυτό που είπα ειναι οτι το βιντεακι που κάποιος τελικα τους τα σπάει τα παΐδια, ή τους φυτεύει καμια 9αρα στο γόνατο, μάλλον δεν πρόκειται να παίξει...

Τί θέλω να πω?
    Σε όσα βγαίνουν νικητές, ακόμα κι απέναντι σε όπλα γιατι το δίκαιο πάντα νικάει κλπ, "παρε να'χεις κοσμε".
    Μπες και στον πειρασμό να κανεις κι εσύ καμια παρόμοια μαλακια.

Τις περιπτώσεις που κατέληξαν με την κάμερα στον πρωκτο, θα τις βλέπαμε μόνο αν βιντεοσκοπουσε κι ο οδηγός.

εχει αρκετα με οπλο...
    αυτο ειναι ωραιο γιατι πριν το παιζει γ@μαω Μαο, και μετα που ερχονται οι τσεοι ειναι κοτα λυρατη...
    Πιθανολογω, δεν είμαι σίγουρος, οτι αφού εχουν ειπωθεί όλα με τους τσεους κλπ και άκρη δεν έχει βρεθεί, καταλήγει το όλο πράγμα στο "Θέλετε να κάνετε μήνυση στον κύριο?".
    Οποτε εκει παίζει το "Οχι, αρκεί να ζητήσει συγγνώμη μπροστά στην κάμερα, να πει οτι ειναι μαλακας, οτι δε θα ξανατραβηξει όπλο, οτι with great power comes great responsibility, και να αναφωνήσει "Ζήτω οι ctoπχαm.com, κάντε όλοι subscribe τώρα!""

Σχεδόν όλα όσα έχω δει με όπλο κάπως έτσι τελειώνουν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα...

Το ίδιο πράγμα λέμε.
    Η διαφωνία μας είναι στο αν όντως έγινε αυτό που ανέφερα, ή αν ήταν στημένο ένα περιστατικό?

Χεστήκαμε.

Και αν αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο, υπήρχαν άλλα που δεν ήταν.
    Έχει τύχει να μου την "πέσουν" χρυσαύγουλα μαύρη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας γυρνώντας από ένα μαγαζί που είχα πάει να ακούσω ένα φίλο, και να με αρχίσουν στα "Ρε φίλε, δείξε την ταυτότητά σου και φύγε.............

Το ότι το κράτος είχε αφήσει τα αυγά να παριστάνουν τους καουμπόϊδες για να κερδίσουν τη συμπάθεια πολλών, είναι πιο γνωστό κι από τα κάλαντα και δε χωράει αμφισβήτηση Νίκο
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά τα Χρυσαύγουλα με τους πιτσιρικάδες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να περπατούν στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν είχες παρκάρει παράνομα (δε λέω να σηκώσεις χειρόφρενο στη μέση του δρόμου) και περίμενες με αλαρμ να πάρεις την κόρη σου απο το σχολείο, και σκάγανε μύτη αυτοί οι τύποι, έβλεπες δυο κάμερες να σε γράφουν, και να σου λένε με υφακι χαμογελαστό και δήθεν ευγενικό, "Γεια σας, έχετε παρκάρει παράνομα. Φύγετε γιατι θα σας κολλησω ενα αυτοκόλλητο σα χαρταετο στο παρμπρίζ".
    Καταλαβαίνω απολύτως τι λες και έχει μια λογική, ως ένα σημείο. Αλλά το παραπάνω "παρκάρω παράνομα, αλλά δεν πειράζει μωρέ, αφού έχω αλάρμ και περιμένω την κόρη μου" είναι ελληνική (και όχι μόνο) νοοτροπία, είναι ΛΑΘΟΣ και πρέπει να εκλείψει κάποια στιγμή. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι τύποι.

Όλοι έχουμε μια δικαιολογία για να κάνουμε την παρανομία μας. Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω. Αλλά, συνήθως, είναι παρανομία για κάποιο λόγο.
    Life begins at 45°.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Αυτό το αυτοκόλλητο που μετά για να το βγάλεις πρέπει να σαι με το πιστολάκι από πάνω για 1 ώρα είναι σπαστικότατο!!

Μου χαν κολλήσει κάποτε ένα αυτοκόλλητο "Γάιδαρος είμαι και όπου θέλω παρκάρω" στο μηχανάκι μου έξω από το σπίτι μου (πεζοδρόμιο) αλλά ευτυχώς έφυγε με τη μία!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγώ άλλο πράμα είδα, μεγάλο ποσοστό σκατονεόπλουτων, όπως Ελλάδα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Αυτό το αυτοκόλλητο που μετά για να το βγάλεις πρέπει να σαι με το πιστολάκι από πάνω για 1 ώρα είναι σπαστικότατο!!

Μου χαν κολλήσει κάποτε ένα αυτοκόλλητο "Γάιδαρος είμαι και όπου θέλω παρκάρω" στο μηχανάκι μου έξω από το σπίτι μου (πεζοδρόμιο) αλλά ευτυχώς έφυγε με τη μία!
    Εγω θα τον πηδουσα επιτοπου....

Εχω παρκαρει παρανομα;
    Φωναξε τροχαια να με γραψει. Σεβαστο....

Η φθορα ξενης περιουσιας ειναι αδικημα....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εγω θα τον πηδουσα επιτοπου....

Εχω παρκαρει παρανομα;
    Φωναξε τροχαια να με γραψει. Σεβαστο....

Η φθορα ξενης περιουσιας ειναι αδικημα....
    Με την ίδια λογική, το να τον πηδήξεις επί τόπου είναι αδίκημα. Φώναξε αστυνομία και κάνε του μήνυση. Σεβαστό ;P
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Με την ίδια λογική, το να τον πηδήξεις επί τόπου είναι αδίκημα. Φώναξε αστυνομία και κάνε του μήνυση. Σεβαστό ;P
    Ελα ρε, ασε τις εξυπναδες....
    πουτσ@@@@@@@@@

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά τα Χρυσαύγουλα με τους πιτσιρικάδες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να περπατούν στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν.
    Μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά καθώς οι πράξεις και των μεν και των δε, δεν γίνονται για το ήθος, ούτε αποτελούν λειτούργημα(αν και έτσι το παρουσιάζουν).
    Κάποιοι το κάνουν για τις ψήφους, και άλλοι για τα views.
    Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω την ίδια ομάδα πιτσιρικάδων να κάνει κάτι άσχετο και viral.

Αντικειμενικά, είναι μεγάλη γυφτιά η καταπάτηση πεζοδρομίων και ποδηλατόδρομων με οποιαδήποτε δικαιολογία.
    Η υπερβολές που βλέπουμε στα βίντεα όμως είναι περιττές και μόνο αντιπαραθέσεις μπορούν να φέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ελα ρε, ασε τις εξυπναδες....
    Ε ακριβώς έτσι είναι. Ό,τι μας βολεύει.

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Αλλά, εφόσον έχω παρκάρει παράνομα, έχω άδικο από τα αποδυτήρια.

Ο λόγος που υπάρχει ο "βιτζιλαντισμός" είναι επειδή ο έλεγχος της αστυνομίας είναι ανύπαρκτος. Αλλά κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σε τύπους με τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν πάθεις, δε μαθαίνεις.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    περσυ στα εξαρχεια τουμπαρανε ενα αυτοκινητο που ειχε σταθμευση παρανομα και εκλεινε το δρομο, καλα του κανανε ας εκανε μηνηση , η λυση δεν ειναι φερε την τροχαια να με γραψει γιατι απλα η τροχαια δεν κανει την δουλεια της που πληρωνεται, οατν φωναξα να παρουν τις πινακιδες απο αυτοκινητο που μου ειχε κλειση το γκαραζ ,ξερετε τι μου λεγανε ¨πρεπει λεει να βαλει και εδω σημα απαγορευεται και εκει σημα ,κυριοι λεω εχετε τηνορεξη να βγαλετε τις πινακιδες η θα φωναξω τον εισαγγελεα?
    αστα η χωρα ειναι ενα μεγαλοφρενοκομειο ειχε πει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,απεφυγε να πει μπουρδελο

εκει ποιπον που δεν εχει παρουσια το κρατος εκει θα εμφανιζεται ο καθενας να κλειση το κενο
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bob Ross - Πως να ζωγραφισετε εναν πολυχρωμο ΜΑΤατζη
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2011, 12:44
  2. Πως να πέσετε ακολουθώντας έναν γρηγορότερο
    από zireous στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 13:34
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2007, 00:48