Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα...
Το ίδιο πράγμα λέμε.
Η διαφωνία μας είναι στο αν όντως έγινε αυτό που ανέφερα, ή αν ήταν στημένο ένα περιστατικό?
Χεστήκαμε.
Και αν αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο, υπήρχαν άλλα που δεν ήταν.
Έχει τύχει να μου την "πέσουν" χρυσαύγουλα μαύρη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας γυρνώντας από ένα μαγαζί που είχα πάει να ακούσω ένα φίλο, και να με αρχίσουν στα "Ρε φίλε, δείξε την ταυτότητά σου και φύγε. Τί πρόβλημα έχεις? Εμείς μόνο ταυτότητα σου ζητάμε να μας δείξεις για να σιγουρευτούμε ότι δεν είσαι παράνομος κλπ κλπ κλπ", και παππούς περαστικός να τους λέει μπράβο και να μου βάζει και χέρι που δεν τους έδειχνα ταυτότητα γιατί "αυτοί φυλάνε τη γειτονιά".
Ε τους είπα κι εγώ να φωνάξουμε την αστυνομία να δείξουμε όλοι μαζί ταυτότητες και να αναφέρω το περιστατικό και μόλις έβγαλα το κινητό και είδαν ότι όντως καλούσα αστυνομία και δεν έλεγα μλκίες, σκορπίσανε....
Γνωστός μου, μεγάλος φαν των "σπιτιών" με τα κόκκινα φωτάκια, έπινε νερό στο όνομα των χρυσαύγουλων γιατί κάθε φορά που έβγαινε την τσάρκα του, τους έβλεπε σχεδόν σε κάθε στενό να κάνουν τις "περιπολίες τους" κι ένιωθε ασφάλεια:a31:
Το ότι το κράτος είχε αφήσει τα αυγά να παριστάνουν τους καουμπόϊδες για να κερδίσουν τη συμπάθεια πολλών, είναι πιο γνωστό κι από τα κάλαντα και δε χωράει αμφισβήτηση Νίκο![]()