Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 120

Θέμα: Βλέπετε κι εσείς πολλές γυναίκες αναβάτες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εχουν οντως αυξηθεί οι γυναικες με δίτροχα.... τωρα για το αν είναι πιο προσεκτικες........ ασε..... Οσο για το τι φορανε..... ασε...... παιζει και πολύ γοβα..... όπως παιζει και σαγιοναρα σ'εμας βεβαια.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν βλέπω τον λόγο γιατί οι γυναίκες να μην καβαλάνε...

Από κάτι χάρους που βλέπω τον τελευταίο καιρό, καλύτερα πάνε (οι όντως περισσοτερες κοπέλες που βλέπω κι εγω στο δρόμο).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Γεγονός...
    Όπως και είναι γεγονός οτι έχει γεμίσει ο τόπος άσχετους και άσχετες με παπιά και scooter-άκια που για να στρίψουν 90 μοίρες πρέπει να κάνεις τσιγάρο , είναι εκτός τόπου και χρόνου και αντίληψης του τι υπάρχει γύρω τους, οδηγούν με 40 χλμ πιάνοντας μια λωρίδα, και στις διηθήσεις ανάμεσα απ΄τα αυτοκίνητα φρακάρουν σε σημεία που χωράει νταλίκα.

Οικονομικό μέσο το δίκυκλο, κρίση, μνημόνια και λοιπές δικαιολογίες, αλλά υπάρχουν και λεωφορεία.
    Βύρωνα πραγματικά μέσα στο μυαλό μου είσαι, έλεγα να ανοίξω και thread για το ζήτημα, αλλά επειδή θα γινόταν flame είπα να το αποφύγω...

Έχω απηυδήσει το τελευταίο διάστημα με ένα σκασμό απαίδευτους δίτροχους που κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση και πολλαπλασιάζονται σαν τις μύγες τον Αύγουστο

Πάντως όντως βλέπω πολλές κοπέλες κάθε μέρα με δίτροχα, άλλες με εξοπλισμό, άλλες αραχτές να μη φοράνε ούτε ένα κράνος, άλλες γρήγορες, άλλες που με πιάνει κάτι να τις εμβολίσω μπας και το παρατήσουν το σπορ και γλιτώσουμε όλοι μαζί...

Απ' όλα έχει ο μπαξές !!!

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Εγώ τις περισσότερες φορές που βλέπω γυναίκα σε μηχανάκι είναι σε σκουτεράκι να σκέφτεται 3 λεπτά την κάθε διήθηση και όλοι από πίσω να τραβάνε τα μαλλιά τους..θα μου πεις καλύτερα έτσι παρά να την έχεις από πίσω με το κουτί της στο μισό μέτρο και να φοβάσαι να φρενάρεις.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Βλέπετε κι εσείς περισσότερες γυναίκες να οδηγούν δίτροχα τον τελευταίο καιρό; .......

Βλέπω πάντως μερικές που ετοιμάζονται..................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04555.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	94,7 KB 
ID:	342229
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μόνο κακό κάνουν.
    Μας αποσπούν την προσοχή απο το δρόμο.

Εγώ λίγες βλέπω.. Ανεξαρτήτως φύλου, πάντως, έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα οι δίτροχοι που οδηγούν λες και έχουν πάθει εγκεφαλικό πάνω στο τιμόνι.
    safety doesn't happen by accident

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα πραγματικά μέσα στο μυαλό μου είσαι, έλεγα να ανοίξω και thread για το ζήτημα, αλλά επειδή θα γινόταν flame είπα να το αποφύγω...

Έχω απηυδήσει το τελευταίο διάστημα με ένα σκασμό απαίδευτους δίτροχους που κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση και πολλαπλασιάζονται σαν τις μύγες τον Αύγουστο

Πάντως όντως βλέπω πολλές κοπέλες κάθε μέρα με δίτροχα, άλλες με εξοπλισμό, άλλες αραχτές να μη φοράνε ούτε ένα κράνος, άλλες γρήγορες, άλλες που με πιάνει κάτι να τις εμβολίσω μπας και το παρατήσουν το σπορ και γλιτώσουμε όλοι μαζί...

Απ' όλα έχει ο μπαξές !!!
    Δεν έχω κολλήματα με το φύλο του οδηγού, δεν με ενδιαφέρει τι είναι. Απλά με ενοχλεί ΠΟΛΥ να προσπαθώ να αποφύγω ή να προσπεράσω διάφορους/ες που είναι τόσο άκαμπτοι σαν να έχουν καταπιεί σπαθί και κοιτάνε γύρω τους με +-30 μοίρες από το κέντρο του κεφαλιού. Πάω να περάσω από αριστερά, μου έρχονται αριστερά...πάω να περάσω από δεξιά αχαχούχα...όταν περνάνε ανάμεσα απ΄τα αυτοκίνητα αντίο ζωή...

Το αποκορύφωμα που είδα πριν λίγες μέρες, ήταν μια κοπέλα με ένα χρέπι παπί. Περίμενα στο φανάρι Β.Αμαλίας στο ύψος του Εθνικού κήπου...ανάβει πράσινο και απ΄το πουθενά (μάλλον από το κάθετο στενό της Σιμωνίδου) διασχίζει κάθετα την Αμαλίας με γουρλωμένα μάτια τύπου "τη γ@μήσ@με τώρα", και το κόβει ευθεία προς τον τοίχο του εθνικού κήπου.
    Ευτυχώς την είδαμε όλοι και δεν ξεκίνησε κανείς, οπότε σκάει πάνω στο πεζοδρόμιο με καμμιά 20αριά χλμ (τόσο πρόλαβε να κόψει), μπάμμμμ ανεβαίνει το πεζοδρόμιο (που ευτυχώς είναι πλατεία εκεί) και σταματάει ενα μέτρο απ΄το ντουβάρι του κήπου...

Ακόμα απορώ αν όντως ήθελε να ανέβει στο πεζοδρόμιο σαν τρελή, ή αρχικά ήθελε να στρίψει στην Αμαλίας, είδε πως δεν μπορούσε και το έκοψε ίσια και όπου βγει.

Τι να πω ρε ΄σεις...πραγματικά θα αρχίσω να τους κλωτσάω μπας και ξυπνήσει κανείς και παρατήσει το άθλημα να πάρει λεωφορείο. Ήμαρτον δλδ και αι σιχτιρ με τους κατσαπλιάδες/κατσαπλιούδες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Τι να πω ρε ΄σεις...πραγματικά θα αρχίσω να τους κλωτσάω μπας και ξυπνήσει κανείς και παρατήσει το άθλημα να πάρει λεωφορείο
    Μην κλωτσήσεις καμιά γυναίκα ρε , ποιος ακούει τις φεμινίστριες μετά...

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    κατσαπλιούδες.

Εκεί που παλιότερα υπήρχε ένας νέος οδηγός κάθε μέρα, τώρα υπάρχουν 3. Είναι λογικό να συναντάς περισσότερους πλέον στο δρόμο σου και κάπου να "φρακάρει" το πράμα... Καταλαβαίνω οτι γίνεται (τουλάχιστον) κουραστικό

...αλλά δείξτε κατανόηση και υπομονή. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί... Τι να κάνουμε... c'est la vie.
    Άλλωστε ένας έμπειρος οδηγός θα βρει τρόπο να κάνει μια ασφαλή προσπέραση και να πάνε όλοι στο καλό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Άλλωστε ένας έμπειρος οδηγός θα βρει τρόπο να κάνει μια ασφαλή προσπέραση και να πάνε όλοι στο καλό...
    ...είναι ατελείωτοι λέμεεεεεε.

Σαν σαν ζω το Matrix και να σκάνε Μr/Mrs Smith από παντού καβάλα σε σκουτερόπαπιες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...είναι ατελείωτοι λέμεεεεεε.

Σαν σαν ζω το Matrix και να σκάνε Μr/Mrs Smith από παντού καβάλα σε σκουτερόπαπιες...
    Τι σαν....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Τι να πω ρε ΄σεις...πραγματικά θα αρχίσω να τους κλωτσάω μπας και ξυπνήσει κανείς και παρατήσει το άθλημα να πάρει λεωφορείο. Ήμαρτον δλδ και αι σιχτιρ με τους κατσαπλιάδες/κατσαπλιούδες.
    Έχω επιλύσει (μερικώς) το πρόβλημα και έχω αυξήσει το fun factor της καθημερινότητάς μου στην πόλη, εγκαθιστώντας κάτι τέτοιο:

Όνομα:	5815.00-250x209.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	20,2 KB 
ID:	342234

χρειάστηκε βέβαια λίγη προσπάθεια να το βολέψω...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Έχω επιλύσει (μερικώς) το πρόβλημα και έχω αυξήσει το fun factor της καθημερινότητάς μου στην πόλη, εγκαθιστώντας κάτι τέτοιο:

Όνομα:	5815.00-250x209.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	20,2 KB 
ID:	342234

χρειάστηκε βέβαια λίγη προσπάθεια να το βολέψω...
    Pase και αντιαισθητικό. Την λύση την έχεις ήδη (σχεδόν σε όλα) στα μηχανάκια και είναι αποτελεσματικότατη. Η αντίδραση παίζει από κλάμα, στραβωμένο στόμα, αέρια, τσίσα, περιστροφή κρανίου κατά 180 μοίρες κλπ.

Όνομα:	4210027821-center-stand-kit-suzuki-dl-650-v-strom-lift-stand-.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	18,7 KB 
ID:	342235
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Χρονομετρημένα σλάλομ ανάμεσα σε κώνους. Μέγιστη απόσταση ακινητοποίησης από τα 100km σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα ΧΩΡΙΣ abs.
    Αποφυγή εμποδίων. Πορεία σε πραγματικές συνθήκες.

Να υπήρχαν τα παραπάνω κριτήρια στις εξετάσεις διπλώματος κι ας υπήρχε μόνο το απεριόριστο από τα 17.

Επί του πρακτικού, κινούμαι σαν να μη με βλέπει κανένας. Δεν κορνάρω, δεν μαρσάρω, δεν κάνω αισθητή την παρουσία μου.

Περνάω όσο πιο γρήγορα κι ανώδυνα μπορώ.
    Think faster than you ride

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς ποιοί αναβάτες είστε σύμφωνα με αυτό;
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:05
  2. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε