Εχουν οντως αυξηθεί οι γυναικες με δίτροχα.... τωρα για το αν είναι πιο προσεκτικες........ ασε..... Οσο για το τι φορανε..... ασε...... παιζει και πολύ γοβα..... όπως παιζει και σαγιοναρα σ'εμας βεβαια.....
Εχουν οντως αυξηθεί οι γυναικες με δίτροχα.... τωρα για το αν είναι πιο προσεκτικες........ ασε..... Οσο για το τι φορανε..... ασε...... παιζει και πολύ γοβα..... όπως παιζει και σαγιοναρα σ'εμας βεβαια.....
Δεν βλέπω τον λόγο γιατί οι γυναίκες να μην καβαλάνε...
Από κάτι χάρους που βλέπω τον τελευταίο καιρό, καλύτερα πάνε (οι όντως περισσοτερες κοπέλες που βλέπω κι εγω στο δρόμο).
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βύρωνα πραγματικά μέσα στο μυαλό μου είσαι, έλεγα να ανοίξω και thread για το ζήτημα, αλλά επειδή θα γινόταν flame είπα να το αποφύγω...
Έχω απηυδήσει το τελευταίο διάστημα με ένα σκασμό απαίδευτους δίτροχους που κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση και πολλαπλασιάζονται σαν τις μύγες τον Αύγουστο
Πάντως όντως βλέπω πολλές κοπέλες κάθε μέρα με δίτροχα, άλλες με εξοπλισμό, άλλες αραχτές να μη φοράνε ούτε ένα κράνος, άλλες γρήγορες, άλλες που με πιάνει κάτι να τις εμβολίσω μπας και το παρατήσουν το σπορ και γλιτώσουμε όλοι μαζί...
Απ' όλα έχει ο μπαξές !!!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγώ τις περισσότερες φορές που βλέπω γυναίκα σε μηχανάκι είναι σε σκουτεράκι να σκέφτεται 3 λεπτά την κάθε διήθηση και όλοι από πίσω να τραβάνε τα μαλλιά τους..θα μου πεις καλύτερα έτσι παρά να την έχεις από πίσω με το κουτί της στο μισό μέτρο και να φοβάσαι να φρενάρεις.
Μόνο κακό κάνουν.
Μας αποσπούν την προσοχή απο το δρόμο.
![]()
Εγώ λίγες βλέπω.. Ανεξαρτήτως φύλου, πάντως, έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα οι δίτροχοι που οδηγούν λες και έχουν πάθει εγκεφαλικό πάνω στο τιμόνι.
safety doesn't happen by accident
Δεν έχω κολλήματα με το φύλο του οδηγού, δεν με ενδιαφέρει τι είναι. Απλά με ενοχλεί ΠΟΛΥ να προσπαθώ να αποφύγω ή να προσπεράσω διάφορους/ες που είναι τόσο άκαμπτοι σαν να έχουν καταπιεί σπαθί και κοιτάνε γύρω τους με +-30 μοίρες από το κέντρο του κεφαλιού. Πάω να περάσω από αριστερά, μου έρχονται αριστερά...πάω να περάσω από δεξιά αχαχούχα...όταν περνάνε ανάμεσα απ΄τα αυτοκίνητα αντίο ζωή...
Το αποκορύφωμα που είδα πριν λίγες μέρες, ήταν μια κοπέλα με ένα χρέπι παπί. Περίμενα στο φανάρι Β.Αμαλίας στο ύψος του Εθνικού κήπου...ανάβει πράσινο και απ΄το πουθενά (μάλλον από το κάθετο στενό της Σιμωνίδου) διασχίζει κάθετα την Αμαλίας με γουρλωμένα μάτια τύπου "τη γ@μήσ@με τώρα", και το κόβει ευθεία προς τον τοίχο του εθνικού κήπου.
Ευτυχώς την είδαμε όλοι και δεν ξεκίνησε κανείς, οπότε σκάει πάνω στο πεζοδρόμιο με καμμιά 20αριά χλμ (τόσο πρόλαβε να κόψει), μπάμμμμ ανεβαίνει το πεζοδρόμιο (που ευτυχώς είναι πλατεία εκεί) και σταματάει ενα μέτρο απ΄το ντουβάρι του κήπου...
Ακόμα απορώ αν όντως ήθελε να ανέβει στο πεζοδρόμιο σαν τρελή, ή αρχικά ήθελε να στρίψει στην Αμαλίας, είδε πως δεν μπορούσε και το έκοψε ίσια και όπου βγει.
Τι να πω ρε ΄σεις...πραγματικά θα αρχίσω να τους κλωτσάω μπας και ξυπνήσει κανείς και παρατήσει το άθλημα να πάρει λεωφορείο. Ήμαρτον δλδ και αι σιχτιρ με τους κατσαπλιάδες/κατσαπλιούδες.
Μην κλωτσήσεις καμιά γυναίκα ρε , ποιος ακούει τις φεμινίστριες μετά...Τι να πω ρε ΄σεις...πραγματικά θα αρχίσω να τους κλωτσάω μπας και ξυπνήσει κανείς και παρατήσει το άθλημα να πάρει λεωφορείο
Εκεί που παλιότερα υπήρχε ένας νέος οδηγός κάθε μέρα, τώρα υπάρχουν 3. Είναι λογικό να συναντάς περισσότερους πλέον στο δρόμο σου και κάπου να "φρακάρει" το πράμα... Καταλαβαίνω οτι γίνεται (τουλάχιστον) κουραστικό
...αλλά δείξτε κατανόηση και υπομονή. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί... Τι να κάνουμε... c'est la vie.
Άλλωστε ένας έμπειρος οδηγός θα βρει τρόπο να κάνει μια ασφαλή προσπέραση και να πάνε όλοι στο καλό...
Χρονομετρημένα σλάλομ ανάμεσα σε κώνους. Μέγιστη απόσταση ακινητοποίησης από τα 100km σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα ΧΩΡΙΣ abs.
Αποφυγή εμποδίων. Πορεία σε πραγματικές συνθήκες.
Να υπήρχαν τα παραπάνω κριτήρια στις εξετάσεις διπλώματος κι ας υπήρχε μόνο το απεριόριστο από τα 17.
Επί του πρακτικού, κινούμαι σαν να μη με βλέπει κανένας. Δεν κορνάρω, δεν μαρσάρω, δεν κάνω αισθητή την παρουσία μου.
Περνάω όσο πιο γρήγορα κι ανώδυνα μπορώ.
Think faster than you ride