Για τον βασανισμο συμφωνώ. Υπάρχει και η ταινία Temple Grandin όπου μπορείτε να δείτε πως άλλαξε το σύστημα στην Αμερική.
Για τον βασανισμο συμφωνώ. Υπάρχει και η ταινία Temple Grandin όπου μπορείτε να δείτε πως άλλαξε το σύστημα στην Αμερική.
για τα μυγάκια που σκοτώνουν οι βάρβαροι οι μότοριστς κανείς?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ο τροπος διαμαρτυριας ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Το να ενημερωθει ο κοσμος για την κακοποιηση ζωων ειναι κατι που με βρισκει συμφωνο,αλλα ρε παιδια δεν ειδα κανενα να μαρκαρεται για καθε βομβαρδισμο στην Γαζα και δεν ξερω που αλλου στον πλανητη.
Αυτο μου κανει εντυπωση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εγώ πάντως επιμένω.
Έπρεπε να διαμαρτυριθεί για την Κτηνοβασία και να δώσει κ....
:rotflmao:
τατουάζ με χλιαρό σίδερο και μλκιες...
ανανήψαντας
Εμένα με βρίσκει σύμφωνο, δικό τους σώμα ότι θέλουν το κάνουν. Δε θα συμμετείχα αλλά το κεντρικό θέμα το καταλαβαίνει όποιος έχει iq πάνω από 40. Για τα πειράματα στα ζώα και τη φαρμακοβιομηχανία, τη βιομηχανία κοσμητικής κ.α μπορούμε να γράψουμε άπειρα! Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον έχει λύσεις για να μη γίνετε χρήση ζώων σε ένα τεράστιο ποσοστό πειραμάτων αλλά αυτό αυξάνει το κόστος.
Για τη Γάζα έχουν όχι απλά μαρκαριστεί αλλά έχουν κινδυνέψει, φυλακιστεί, βασανιστεί ακόμα και πεθάνει ακτιβιστές.
Πολλά μπορούμε να πούμε για τον ακτιβισμό επίσης και πως σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του είναι χειραγωγίσιμος από τις Κυβερνήσεις. Αλλά είναι τεράστιο ζήτημα και δαύτο και δε ξέρω αν ταιριάζει με το φόρουμ (θα βάλει φωτιές)
Φυσικά δε στη λέω Teo απλά πιάστηκα από τη Γάζα.
Να προκαλέσουν θέλουν και γενικά έχω θέμα με τις εντυπωσιακές κινήσεις ακόμα και αν ο λόγος είναι ο πλέον σωστός. Από την άλλη προφανώς το βιώνουν, μερικοί άνθρωποι δε βρίσκουν ησυχία αν ξέρουν πως κάτι υποφέρει, καταλαβαίνω πως προσωπικές προβολές είναι αυτές και ίσως το αυτομαστίγωμα να τους δημιουργεί και μια αίσθηση εξιλέωσης, αλλά και πάλι με ενοχλεί αισθητικά πολύ λιγότερο από τη φρίκη του μόνιμου πόνου και τρόμου οποιουδήποτε πλάσματος.