Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Κράνος και Θόλωμα....

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
    Fantazome enois afto
    http://www.webbikeworld.com/anti-fog-visor/

To perasma me anisixei, einai pou den ksero sigoura, prepei na tripiseis tin iparxon zelatina?? den exei allo tropoo opos me aftokolita ....

ke ama kaneis kamia zimia????

Αυτό είναι το Pinlock που έλεγα παραπάνω
    ειναι αποτελεσματικό και εύκολο να τοποθετηθεί!!!
    σε καναν δυό που το είχαν βάλει δεν είχαν πρόβλημα απο ότι είπαν και δεν θάμπωνε καθόλου .
    Το έχει και ο Τζωρτζόπουλος νομίζω !!!

εσυ απο Ολανδία δες το απο αλλού!!
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    To ίδιο έχω και εγώ βάλει στο NOLAN μου και υπήρχε στην συσκευασία του κράνους μου από τότε που το αγόρασα.

Η βλακεία μου ήταν ότι επειδή αυτή η πρόσθετη ζελατίνα μου φαινόταν φτινιάρικη δεν την είχα τοποθετήσει για 1 χρόνο που το είχα. Κατάλαβα τη χρησιμότητα της τώρα τελευταία. :rotflmao:

Πάνω στο θέμα βέβαια αλλά όχι για ζελατίνα κράνους. Ευτυχώς έχω anti-fog ζελατίνα λόγω UVEX κράνους. Αλλά δεν θολώνει αυτή αλλά τα κωλογυαλία μου. Κανένα tip?
    In the stars we turn to find our dreams.

http://www.bikepics.com/members/ghostwalker

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    O MATMAT exei dikio h topo8etisi einai eukoli kai exw thn entiposi oti mporei na analabei kai to magazi pou 8a thn agoraseis...Einai ligo pio akribi apo thn autokoliti alla aksizei ...

Το Pinlock το είδα σε προσπέκτους του Τζωρτζόπουλου με τιμή 25 ευρώ και βρήκα ένα διαθέσιμο μέσα στο καινούργιο μου κράνος.

Είχα ένα Uvex V1 και το κερατωμένο δέν θάμπωνε ούτε με -10 βαθμούς κελσίου. Τώρα θα το κρατήσω για καθημερινή χρήση αφού είναι πολύ καλό και με κορυφαία ζελατίνα.

Στο Shoei παρατήρησα απο μια γρήγορη βόλτα με το παπί οτι θαμπώνει (!) και το απόγευμα θα τοποθετήσω το Pinlock για να το τσεκάρω.
    Αύριο με το καλό θα σας πω τις εντυπώσεις μου για την ζελατίνα του XR-1000 με το Pinlock επάνω.

Λοιπόν μετά απο μια μικρή δοκιμή του κράνους με το Pinlock τοποθετημένο στη ζελατίνα έχω να πω οτι αυτό το σύστημα δουλεύει άψογα. Το Pinlock δεν θαμπώνει με τίποτα, θαμπώνει ελάχιστα μόνο το γύρω γύρω πλαίσιο της ζελατίνας που παραμένει ακάλυπτο μετά την τοποθέτηση του Pinlock, χωρίς όμως αυτό να με ενοχλεί και χωρίς να εμποδίζει καθόλου την όρασή μου κατα την οδήγηση.

Η ζελατίνα του Pinlock είναι στρωμένη στα εξωτερικά τοιχώματά της με σιλικόνη, εμποδίζοντας κάθε ίχνος ανάσας να εισχωρήσει ανάμεσα σ'αυτήν και στην ζελατίνα του κράνους.

Προσέξτε όμως πρίν την τοποθέτηση του Pinlock να καθαρίσετε πολύ καλά την ζελατίνα του κράνους στο εσωτερικό μέρος της.
    Εγώ αναγκάστηκα να επανατοποθετήσω το Pinlock τρείς φορές μέχρι να πετύχω την απόλυτα καθαρή επιφάνεια της ζελατίνας. Άν τοποθετηθεί το Pinlock με βρωμιές ή δακτυλιές στο εσωτερικό μέρος της ζελατίνας, θα πρέπει να το ξαναβγάλετε για να την καθαρίσετε.

Να προσθέσω ότι στο προσπέκτους του Τζωρτζόπουλου παρατήρησα ένα σετάκι τοποθέτησης για Pinlock σε κράνη που δέν έχουν υποδοχές απο την κατασκευή τους με τιμή στα 27 ευρώ.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Εγώ ακόμα και χωρίς να βάλω συλικόνη ανάμεσα από τις δύο ζελατίνες, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όποιος έχει την αντιθαμβωτική ας τη βάλει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Να προσθέσω ότι στο προσπέκτους του Τζωρτζόπουλου παρατήρησα ένα σετάκι τοποθέτησης για Pinlock σε κράνη που δέν έχουν υποδοχές απο την κατασκευή τους με τιμή στα 27 ευρώ.

Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Σιγουρα ένα τέτοιο σετάκι είναι απαραίτητο για κάθε κράνος. Θα σπεύσω να προμηθευτώ.

Δεν γνωρίζω όμως που είναι ο Τζωρτζόπουλος???Μπορει κάποιος να μου δώσει διεύθυνση...
    Πιο αργός και απ την σκιά μου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kotsos84
    Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Σιγουρα ένα τέτοιο σετάκι είναι απαραίτητο για κάθε κράνος. Θα σπεύσω να προμηθευτώ.

Δεν γνωρίζω όμως που είναι ο Τζωρτζόπουλος???Μπορει κάποιος να μου δώσει διεύθυνση...
    http://www.tzortzopoulos.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από kotsos84
    Να είσαι καλά.

Απ'ότι είδα όμως το κιτ ταιριάζει σ'αυτά τα κράνη.

AGV, AIROH, ARAI, BAYARD, BIEFFE, BMW, CABERG, FM, LAZER, SHARK, SHOEI, SUOMY, UVEX και VEMAR.

Εύχομαι να έχεις ένα από αυτά !

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001
    pin lock ee?

oste doulebei to atimo!!! ke den eixa se ipolipsi

tha pao apo ebdomada na to paro. eimai periegos poso paei edo.
    tha sas enimeroso argotera me tin dikia mou empeiria

Παλαιό μέλος
    Αυτά τα καθαριστικά σπρέυ που λειτουργούν και ως antifog είναι σίγουρα ακίνδυνα για την ζελατίνα; Μήπως την φθείρουν ή μειώνουν την αποτελεσματικότητά της απέναντι στις ακτίνες του ήλιου (UV Resistant);

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
    Αυτά τα καθαριστικά σπρέυ που λειτουργούν και ως antifog είναι σίγουρα ακίνδυνα για την ζελατίνα; Μήπως την φθείρουν ή μειώνουν την αποτελεσματικότητά της απέναντι στις ακτίνες του ήλιου (UV Resistant);
    δεν γνωριζω αν μειωνουν την αποτελεσματικοτητα απεναντι στις ακτινες του ηλιου, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ την ελαστικοτητα της ζελατινας σε πιθανη πχ πετρα που θα εκσφεντονιστει στη ζελατινα απο μπροστινο οχημα. πιστευω καταλαβαινεις την σημαντικοτητα του να ΜΗΝ χανει αυτη την ελαστικοτητα η ζελατινα σου, ε?

το κλου της υποθεσης: ΜΟΝΟ νερακι για τη ζελατινα...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και αν δεν ρίχνουμε και νερό ακόμα καλύτερα....

Υπογραφή: Η βρώμικη ζελατίνα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
    ke to kalitero einai zelatina me ilektriki antistasi, opos ta piso parathira sta aftokinita.
    to eida se ena tipo alla distixos den thimame pou eipe to brike!

tha to psakso giati einia poli aparatito
    Ζει αυτός ή τα τίναξε από ηλεκτροπληξία???
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος και Πονοκέφαλος....
    από tsofras στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2007, 18:00
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Κράνος και θόρυβος
    από bonepeeler στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη