Ricoh. Σερβις και ανταλλακτικά παντού.
Μιλάς για έγχρωμο..., έτσι ;΄΄
Τι ταχύτητα ζητάς ; Τα δύο πρώτα ψηφία είναι ενδεικτικά της ταχύτητας, αντίγραφα ανά λεπτό.
Όσο ανεβαίνει η ταχύτητα, κατεβαίνει και το κόστος εκτύπωσης.
Αυτά στα πολύ γρήγορα, για περισσότερα ρώτα ....
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Δεν θυμάμαι πια τύπους. Πέρασα αρκετά πάντως φωτοτυπικά. Το ricoh ήταν ψυχοβγάλτης. Το κονικα, που κοντεύει τα 10 χρόνια, δουλεύει ακόμα σαν Honda (cbf) και πήραμε και στη δουλειά και είναι επίσης «άσπαστο» Σαν μάρκα το λέω μόνο. Ιδιαιτερότητες με ίντερνετ και αν δεν πάει καλά με τα pdf δεν το ξέρω.
Edit: Πριν χρόνια αυτά. Δεν ξέρω τι παίζει τώρα. Απλά το δουλεύει ακόμα η γυναίκα μου με μηδενική συντήρηση και πάει σφαίρα.
Μια μεσαία κατηγορία,αξιόπιστο,να βγάζει Α3-Α4 (οχι audi) με σχετικά φτηνά τόνερ,εγχρωμος.
Η μηναία κατανάλωση του χαρτιου ~4-5000 θα είναι.
Απο τα προτεινόμενα στο αρχικό ποστ, τι είναι κόντα στις παραπάνω ανάγκες;
Φίου φίου φι φι φίου
Προσωπικά, θα έπαιρνα το 3300. Είχα 25άρι, μου έβγαζε τη ψυχή - πολύ αργό. Το 4500 είναι πιο γρήγορο αλλά δεν φαίνεται πολυ η διαφορά σε σχέση με το 3300.
Έχω ένα 3500, ένα κλικ πιο κάτω από το 4500 - πάει πολύ καλά.
Σε ποια περιοχή και για τι χρήση προορίζονται ;
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Αθήνα και οπως ειπα για μηνιαια καταναλωση 4000-5000 αντιτυπα - μεσαια επιχειρηση
Φίου φίου φι φι φίου
Ίσως, ξαναλέω ίσως, χρειαστεί να κοιτάξεις και το 45άρι τότε. Τα αντίτυπα θα τα βγάζει πιό ''άνετα''. Πάρε και τιμές από τα τόνερ, που νομίζω παίζουν γύρω στα 80-85 € το ένα - και είναι τέσσερα τα άτιμα - και για πόσα αντίγραφα/εκτυπώσεις βγάζουν...