Κρίμα!! Παντως εσυ δεν θα το βάλεις κάτω, θα πας αλλη φορά.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kάθε κατάσταση ,ακόμα και η άσχημη ,έχει δυό όψεις.
Δεν μπορείς να ξέρεις ,απο τι "κακό" -ίσως- σε γλύτωσε ο "ΜέρφΗς" ,με το να μην επιτρέψει την συνέχιση του ταξιδιού σου.
"Κάθε εμπόδιο για καλό" ,λένε οι σοφοί γέροντες ,και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν.
Δες το έτσι ,χαλάρωσε ,κ πάνε γι'άλλα.
Στα επόμενα ταξίδια σου.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Μπινιά επαιξε και είναι κρίμα.Δεν θα ήθελα να μου συμβεί αυτό γιατί θα ανέβαινα θεσνική να τους έβαζα την εξάτμιση για εξάτμιση.
Φίου φίου φι φι φίου
Βασικά δεν μου στέλνεις και μενα που ηταν ο μάστορας μιας και ειμαι Θεσσαλονίκη πιο συχνά απο τι πάω Αθήνα κέντρο![]()
πω πω ρε φίλε ξενέρωμα! μακάρι να είναι το τελευταίο!
Τελικά αν θέλει να γαμηθεί, όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να γαμηθεί.
Τες πα Άκη, εύχομαι να γίνει απλά μια κακή ανάμνηση. Μην σε βάζει κάτω έρχονται πολλά επόμενα ταξίδια και θα είναι και καλύτερα. Να μου το θυμηθείς.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τελικά ότι είναι να πάει στραβά..
θα πάει!
:a37:
Στην επόμενη ρε καρντάση.![]()
Sent from me using a computer.
Ρε σεις,αμα ειχα ιταλικο,σιγα μην πηγαινα ταξιδι..
Και ειδικα βαλκανια..
Κι εγω για να μην κανω χειροτερα την ψυχικη μου υγεια,ειπα πως εγινε για καποιο λογο,τον οποιο δεν θα μαθουμε ποτε...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πάντως η ξεκουμπωτη πιπα ή χειρότερα η μισοξεκουμπωτη, μοιάζει με καδενα. Απλά δεν βάλανε χέρι να κουνησουν λίγο τα καλώδια . θα είχαν πάρει χαμπάρι.
Δεν πειράζει ρε μαν. Όπως είπε και ο γάτος μπορεί να ήταν γραφτό!
στησε εν αεπομενο κ μεγαλυτερο ταξιδι να ρεφαρεις αγορι,ολα καλα στην τελικη αφου αν ηταν καδενες εκτος απο την αναβολη θα ειχες κ μπολικα μαρουλια να χωσεις...