Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: ΚΟΠΗΚΑ.....(στο δίπλωμα)!!!!

Na rotisw kati re paidia.
    exw to diploma to A1 to evgala prin 4 xronia sta 18.
    Gia na paw stin megalh tin katigoria ti xreiazete?
    Alloi mou lene oti prepei na kanw mathimata kai na dosw eksetaseis ktl,
    kai alloi oti prepei na paw sto sygkoinoniwn me mia apodeiksh oti exw kanei 4 mathimata kai na mou to anavathmisoun.
    Ti paizei kserei kaneis?

Παλαιό μέλος
    Αν δεν έχεις δίπλωμα πας αυτόφωρο και αν είναι Παρασκευή ή Σάββατο την έκατσες....
    Έναν μπάρμπα που δίναμε μαζί χθες, τον πιάσανε χωρίς δίπλωμα πριν 6 μέρες και έχει δικαστήριο κανονικά δν πήγε αυτόφωρο..!!Σε λίγο θα ξέρω σίγουρα από έγκυρη πηγή επί του θέματος!!
    kai alloi oti prepei na paw sto sygkoinoniwn me mia apodeiksh oti exw kanei 4 mathimata kai na mou to anavathmisoun.
    Ti paizei kserei kaneis?
    Φίλε στη σχολή μας είπαν, ότι ακριβώς δύο χρόνια αφού πάρεις το πρώτο δίπλωμα πληρώνεις παράβολα καμιά 30eu και σου βάζουν τη σφραγίδα χωρίς εξετάσεις μαθήματα κτλ.Επίσης ένας φίλος που έχει τώρα το δικαίωμα για επέκταση και θα την κάνει μου είπε τα ίδια, αλλά και για αυτό το θέμα λέγονται πολλά..!!!Καλύτερα ρώτα τη σχολή οδηγών σου

Σχετικά με την ασφάλεια.. Όταν είχα πάρει το cbrίδιο δεν έιχα ακόμα δίπλωμα... τι λέμε τώρα δεν ήξερα να οδηγώ ακόμα αλλα ήμουν τόσο κολλημένη που πήρα πρώτο το μηχανάκι...

Δεν το κυκλοφορούσα αλλά το είχε ένας κολλητός στο γκαραζ του και έτρεχε ο καήμενος να έρθει να με πάρει να με πάει Καισαριανή για να μου κάνει μαθήματα. Είχα την Αδεια αφου είχα κάνει μεταβίβαση και είχα πάρει το μηχανάκι και το 1ο πράγμα που φρόντισα ήταν να το ασφαλίσω για να μπορεί ο φίλος να κυκλοφορεί από το σπίτι του μέχρι το δικό μου και τούμπαλιν... just in case που τον σταματήσουν μπάτσοι.....

Το μηχανάκι λοιπόν είχε κανόνικα ασφάλεια στο ονομά μου αλλά όπως με είχε ενημερώσει ο ασφαλιστής δεν μπορούσα να το οδηγήσω εγώ που δεν έιχα ακόμα δίπλωμα παρα μόνο μπορούσε να το οδηγήσει οποιοσδήποτε κάτοχος διπλώματος.... Όποτε γίνεται να έχεις ασφάλεια αλλά δεν μπορείς να το οδηγείς εσύ.

Το ίδιο πακετο δηλαδή.. δεν μπορείς να το οδηγήσεις απλά ανέφερα αυτό για την ασφάλεια γιατι είδα να γίνεται θέμα΄....
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Παλαιό μέλος
    Να το ασφαλίσεις μπορείς, αλλά είναι μόνο για να δίχνεις το χαρτί στους μπάτσους και να μην σε γράφουν, χωρίς δίπλωμα δν έχεις κανένα δικαίωμα από την ασφάλεια..!!!

Μα είπαμε χωρίς δίπλωμα δεν το οδηγείς! μόνο όποιος έχει δίπλωμα καλύπτεται απο την ασφάλεια σου....

Συν τώρα που το σκέφτομαι χωρίς την αδεια δεν μπορεις να το ασφαλισεις.... δεν χρειαζεται η αδεια για την ασφαλιση???

Τεσπα... το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να το οδηγησεις οποτε οτι και να λεμε...

Υπομονη...
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Παλαιό μέλος
    Δν μπορείς να το οδηγείς νόμιμα Στο ασφαλίζουν χωρίς άδεια εγώ θα πάρω την άδεια...ποιος ξέρει πότε..!!!Έδωσα απόδειξη αγοράς κτλ. αλλά με πήραν τηλ. και μου είπαν να προσέχω όσο δν έχω δίπλωμα γιατί δν καλύπτομαι κτλ.Τέσπα θα μείνω μάλλον στην ίδια με τις βολτίτσες κοντά..!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Re: ΚΟΠΗΚΑ.....(στο δίπλωμα)!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    το ν ασε σταματήσουν σε έλεγχο είναι το λιγότερο... Σκέψου (μακριά από εμάς κι εσένα) να γίνει ένα ατύχημα..

έτσι ακριβώς είναι. Υπομονή μέχρι να ξαναδώσεις και γνώμη μου είναι να την κυκλοφορείς πολύ λίγο και σε σημεία που δεν παίζει κίνηση (τι λέω τώρα ε
    Καλή επιτυχία στην επόμενη. Όλοι απο εκεί περάσαμε( κι εγώ πρόσφατα. είναι τρελό άγχος το ριμάδι!)
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manowar13
    Ti paizei kserei kaneis?

Τότε,περίπου,είχα πάρει κι εγώ το Α1.

Για ανεξάρτητα έκανα κάποια μαθήματα ακόμη με κόστος 200ευρώ.
    Μετά από 5 μέρες μαθημάτων έδωσα και το πήρα.

Δεν έχει θεωρητικά,παρά μόνο πρακτικά.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Παλαιό μέλος
    είναι τρελό άγχος το ριμάδι!
    Άσε αυτό το κωλοάγχος....!!!Σε μία απλή διαδικασία. σε κάνει να κάνεις την μ@λ@κία και μετά δν μπορείς και να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε...και απλά βρίζεις... δν θέλω να το ξανά ζήσω..να το έχεις σίγουρο και μπαμ να σου λέει ο τυπάς "άστο κύριε":a37:

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Ellada , me liga xrimata parapano e3asfalizeis diploma kai amesh paradosh !!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Ελπίζω ότι δεν είναι συμβουλή αυτό αλλά απλώς κάνεις πλακίτσα.

Ολοι το ξέρουμε ότι γίνεται, όπως όλοι ξέρουμε οτι εξ αιτίας αυτής της νοοτροπίας κινδυνεύουμε κάθε μέρα και κάποιοι δεν γυρίζουν σπίτι τους.
    Εγώ προσωπικά έχω ρίξει πολύ βρισίδι σε άτομο που μου είπε οτι το 'αγόρασε'.
    Του φάνηκε παράξενο που τον έβριζα, δεν καταλαβαινε τον λόγο...

sapila racing
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    :a45: Os farmako gia to anxos to protina...apo tin allh kaneis den ema8e na odigei apo ta ma8hmata ths sxolhs...

Παλαιό μέλος
    Βασικά δν είναι "λίγα" παραπάνω είναι πολλά, και στις μηχανές είναι πολύ λεπτό το θέμα, δίνεις μπροστά στα μάτια αρκετών και ας πούμε άν κάνει κάποιος μία στραβή πχ. στην αργή γραμμή, όπου και κόβονται οι περισσότεροι και τον κόψουν, και μετά πας εσύ που πλήρωσες και κάνεις το ίδιο και περνάς, ο άλλος μπορεί να διαμαρτηρηθεί κτλ.Εγώ άκουσα ότι παίζει αρκετοί εκεταστές γι'αυτό τον λόγο δν τα πέρνουν...!!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Βασικά δν είναι "λίγα" παραπάνω είναι πολλά, και στις μηχανές είναι πολύ λεπτό το θέμα, δίνεις μπροστά στα μάτια αρκετών και ας πούμε άν κάνει κάποιος μία στραβή πχ. στην αργή γραμμή, όπου και κόβονται οι περισσότεροι και τον κόψουν, και μετά πας εσύ που πλήρωσες και κάνεις το ίδιο και περνάς, ο άλλος μπορεί να διαμαρτηρηθεί κτλ.Εγώ άκουσα ότι παίζει αρκετοί εκεταστές γι'αυτό τον λόγο δν τα πέρνουν...!!
    Κ γι'αυτο περιμενεις να εξεταστεις τελευταιος.. που ειναι αυτος που σφυραει;; :a13:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος
    Τελευταίος εξετάστηκα φίλε μου, όμως οι μπάρμπες βιάζονταν πολύ από την αρχή από ότι κατάλαβα!!Εκτός και αν εννοείς αφού λαδώσεις να μείνεις τελευταίος, αλλά πάλι περιμένουν όλοι μπροστά για την πορεία, άρα τα παραπάνω ισχύουν

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή στο δίπλωμα ή είναι πολύ αργά?
    από NeC στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2007, 15:02
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF