Spyrakos εχεις πμ
Spyrakos εχεις πμ
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Παντως πολυ ωραίο θρεντ κι εγω σκεφτόμουν να παρω!
Μπράβο μεσιε σπυρακο και blitz!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+1 για το Kindle αν δεν σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά pdf.. Απαραίτητο συνοδευτικό το Calibre, οργανώνεις τα βιβλία σου και τα μετατρέπεις σε ό,τι φορμάτ θές..
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+1 για το Kindle. Είναι πολύ καλό και πραγματικά ξεκούραστο. Το πρόβλημα που είχα εγώ όταν το είχα στο πανεπιστήμιο ήταν ή αρίθμηση των σελίδων που δεν δεν βοηθάει καθολου γιατί όλο αλλάζει.
Γαλλικά χωρίς μαθηματα μπαλέτου και πιάνου δε μετράνε ουτε καν για δεύτερη γλώσσα.
Καλα τα λετε για το κιντλ αλλα βλεπω δεν φορτωνει ελληνικα....
πουτσ@@@@@@@@@
Ναι, μία ξανθιά με μπούκλες για να ταιριάζει με το φόρεμα που σου πήρα, "Suicide blonde" κι'ετσ' να'ούμε.. Και μία με ίσια μαύρα, να μου ντύνεσαι Καρντάσιαν, να μαζεύεις όλα τα ...καρντάσια στο κορμί σου...
Γόβες 46 νούμερο, 15ποντες pip-toe δεν βρήκα όμως που ήθελες......Τις είχε πάρει ένας λιγο πριν απο μένα, ο πωλητής μου είπε οτι και αυτός Έλληνας είναι, απο την Χίο....Το όνομα δεν θυμάμαι ρε γαμώτο, να βρω τον πατριώτη να του (τον) σφίξω (σ)το χέρι...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!