Κοίτα, αν αρχίσουμε και γράφουμε τα στραβά των ασφαλιστών και των εταιριών δεν θα τελειώσουμε ποτέ...
Μαζι σου, οπως αν αρχισουμε να συζηταμε για τις λαμογιες των πελατων που θελουν ή που κανουν νομιζοντας οτι θα εξαπατησουν τις ασφαλιστικες δεν θα τελειωσουμε ποτε....α! μπορω να σου πω και συνεργεια που τα κανουν πλακακια με τις ασφαλιστικες και τι μιζες αλλαζουν χερια καθε μερα! Ολα παιζουν!!!!
Ασφαλιστής και "εμπειρογνώμονας" συμφώνησαν ότι κράνος με απόδειξη αγορασμένο προ μηνός, ήταν "μεταχειρισμένο" και με το ζόρι δέχονταν να μπει σε φιλικό και να το πληρώσουν μισό, κράνος με απόδειξη εξαμήνου "ήταν παλαιό και δεν αποζημιώνεται".
Εξαμηνου ηταν ή μηνος? μπερδευτικα λιγο...
Ασφαλιστής επίσης "ξέχασε" να αναφέρει ότι η εταιρία του αποζημιώνει ιατρικά έξοδα μετά από ατύχημα ως κάποιο ποσό και με άφησε να τρέχω δικαστήρια (το είδα διαβάζοντας κάτι ειδικούς όρους κλπ, θα μου πεις ας πρόσεχα και ας είχα διαβάσει 10 σελίδες από τότε που το πήρα).
Δεν ειναι 10 σελιδες ειναι η πρωτη σελιδα που αναφερει τις καλυψεις επιγραμματικα και θα ειχες δει την καλυψη προσωπικο ατυχημα. Μεγιστο λαθος του συναδελφου που δε το επισημανε και δε στο ειπε αλλα πρεπει να ξερουμε και τι αγοραζουμε....
Δεν είστε αγγελάκια, ούτε κοιτάτε το συμφέρον του ασφαλισμένου πάντα.
Αγγελακια υπαρχουν μονο στις ταινιες. Εμενα δε με γνωριζεις ουτε και το συνολο των διαμεσολαβουντων γιαυτο να περιοριζεσαι σε αυτους που γνωριζεις σε παρακαλω
Ας μείνουμε λοιπόν στο απλό ζήτημα που συζητείται και τα εκδικητικά σχόλια του "όπως στρώσεις κοιμάσαι" πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω. Όλοι μας ξέρουμε (και αν δεν ξέρουμε διαβάζουμε και ξεστραβωνόμαστε) και ζητάμε αυτά που πρέπει.
Καμια εκδικητικοτητα.... Μην παρεξηγεις τα γραφομενα.
Στο προκείμενο, με το ασφαλιστικό γραφείο που πραγματικά με έχει εξυπηρετήσει άριστα στο αυτοκίνητο πολλά χρόνια τώρα, τα χρήματα μπαίνουν σε λογαριασμό, το ασφαλιστήριο μου το στέλνουν σκαναρισμένο την ίδια μέρα και ταχυδρομικά το πρωτότυπο το έχω συνήθως σε λιγότερο από εβδομάδα από την πληρωμή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα τέτοιου τύπου με καθυστερήσεις στις συναλλαγές και απλήρωτα συμβόλαια. Το ότι πολλά γραφεία εφαρμόζουν "ολιγοήμερο βαλέρ" με τα λεφτά των πελατών το έχω ακούσει από πολλούς όμως.
Ειδες λοιπον που δεν ειναι ολοι ετσι? βρηκες ενα γραφειο που εισαι απολυτα ευχαριστημενος! Και εισαι τυχερος και μπραβο σου
Αυτα τα γραφεια μαζι με το δικο μου και λιγα ακομα επιβιώνουν χωρις προβλημα στην εποχη μας με σωστους πελατες και σωστη δουλεια.