Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Ειμαστε οντως ασφαλισμενοι, η μας πηραν τα λεφτα και ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γι'αυτό υπάρχει η νομική προστασία. Δε θέλω να σου κλείσω το μαγαζί ε :P Κουβέντα κάνουμε.

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν ασφαλιστές που ενδιαφέρονται και ασχολούνται και αξίζουν κάθε ευρώ, αλλά νομίζω για τους 9 στους 10 ασφαλιζόμενους δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απλά έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω ή βολεύονται στο να τα κάνουν όλα άλλοι αντί γι'αυτούς.
    Life begins at 45°.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γι'αυτό υπάρχει η νομική προστασία. Δε θέλω να σου κλείσω το μαγαζί ε :P Κουβέντα κάνουμε.

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν ασφαλιστές που ενδιαφέρονται και ασχολούνται και αξίζουν κάθε ευρώ, αλλά νομίζω για τους 9 στους 10 ασφαλιζόμενους δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απλά έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω ή βολεύονται στο να τα κάνουν όλα άλλοι αντί γι'αυτούς.
    Φυσικα κουβεντα κανουμε δε παρεξηγουμαι!

ξερεις τι ποσοστο ειναι το 10% που αναφερεις? τεραστιο!!!! Ειμαστε η τελευταια χωρα στην Ευρωπη στην ασφαλιστικη συνειδηση (3%) σε σχεση με την Ισπανια που ειναι στο σχεδον 13%. Αυτο φαινεται σε οποια παρεα και αν συζητω για το επαγγελμα μου και κουβεντιαζουμε καλη ωρα οπως εδω. Εχω καμια 10αρια κλασερ με ζημιες... ελα μια μερα να κερασω καφεδακι να τις δεις και να μου πεις εσυ που ΔΕΝ χρειαζοταν ο ασφαλιστης.

Εδω στα παντα οπως και στην ασφαλεια ειμαστε της φιλοσοφιας "δεν θα τυχει σε μενα". Η εμπειρια εχει δειξει αλλα ομως

Η πραγματικη γνωση δεν ειναι ουτε στο google ουτε στο ιντερνετ και στα directαδικα... ειναι σε ανθρωπους που εμπιστευομαστε...
    Θυμηθικα τωρα μια κουβεντα που ειχα με ενα γιατρο που καποιοι ασθενεις του, του ελεγαν οτι γκουγκλαραν αυτο τη ασθενεια τους και διαφωνησαν μαζι του.....

Κοίτα, αν αρχίσουμε και γράφουμε τα στραβά των ασφαλιστών και των εταιριών δεν θα τελειώσουμε ποτέ...
    Ασφαλιστής και "εμπειρογνώμονας" συμφώνησαν ότι κράνος με απόδειξη αγορασμένο προ μηνός, ήταν "μεταχειρισμένο" και με το ζόρι δέχονταν να μπει σε φιλικό και να το πληρώσουν μισό, κράνος με απόδειξη εξαμήνου "ήταν παλαιό και δεν αποζημιώνεται".
    Ασφαλιστής επίσης "ξέχασε" να αναφέρει ότι η εταιρία του αποζημιώνει ιατρικά έξοδα μετά από ατύχημα ως κάποιο ποσό και με άφησε να τρέχω δικαστήρια (το είδα διαβάζοντας κάτι ειδικούς όρους κλπ, θα μου πεις ας πρόσεχα και ας είχα διαβάσει 10 σελίδες από τότε που το πήρα). Δεν είστε αγγελάκια, ούτε κοιτάτε το συμφέρον του ασφαλισμένου πάντα.
    Ας μείνουμε λοιπόν στο απλό ζήτημα που συζητείται και τα εκδικητικά σχόλια του "όπως στρώσεις κοιμάσαι" πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω. Όλοι μας ξέρουμε (και αν δεν ξέρουμε διαβάζουμε και ξεστραβωνόμαστε) και ζητάμε αυτά που πρέπει.

Στο προκείμενο, με το ασφαλιστικό γραφείο που πραγματικά με έχει εξυπηρετήσει άριστα στο αυτοκίνητο πολλά χρόνια τώρα, τα χρήματα μπαίνουν σε λογαριασμό, το ασφαλιστήριο μου το στέλνουν σκαναρισμένο την ίδια μέρα και ταχυδρομικά το πρωτότυπο το έχω συνήθως σε λιγότερο από εβδομάδα από την πληρωμή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα τέτοιου τύπου με καθυστερήσεις στις συναλλαγές και απλήρωτα συμβόλαια. Το ότι πολλά γραφεία εφαρμόζουν "ολιγοήμερο βαλέρ" με τα λεφτά των πελατών το έχω ακούσει από πολλούς όμως.

Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι και κακοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Όταν έμπλεξα σε τροχαίο ο ασφάλιστης (χρόνια στο κουρμπετι) πέταγε χαρτάετο. Ο δε δικηγόρος...άστα. μιλαμε για εκπροσώπους καταξιωμενης ασφαλιστικές εταιρείας.

Τελικά έβαλα δικό μου δικηγόρο και όλα μέλι γάλα. Άχρηστοι οι ασφαλίστες, άχρηστη και η νομική προστασία. Μόνο η οδική βοήθεια μετραει

Comandante Bananas Το avatar του/της christoi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Όταν έμπλεξα σε τροχαίο ο ασφάλιστης (χρόνια στο κουρμπετι) πέταγε χαρτάετο. Ο δε δικηγόρος...άστα. μιλαμε για εκπροσώπους καταξιωμενης ασφαλιστικές εταιρείας.

Τελικά έβαλα δικό μου δικηγόρο και όλα μέλι γάλα. Άχρηστοι οι ασφαλίστες, άχρηστη και η νομική προστασία. Μόνο η οδική βοήθεια μετραει
    Εκεί που είμαι τώρα (στο αυτοκίνητο) η επιλογή της νομικής προστασίας σου επιτρέπει να βάλεις δικό σου δικηγόρο και να πληρωθεί από την ασφαλιστική (τουλάχιστον έτσι μου είπαν τηλεφωνικά από τα κεντρικά).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, αν αρχίσουμε και γράφουμε τα στραβά των ασφαλιστών και των εταιριών δεν θα τελειώσουμε ποτέ...
    Μαζι σου, οπως αν αρχισουμε να συζηταμε για τις λαμογιες των πελατων που θελουν ή που κανουν νομιζοντας οτι θα εξαπατησουν τις ασφαλιστικες δεν θα τελειωσουμε ποτε....α! μπορω να σου πω και συνεργεια που τα κανουν πλακακια με τις ασφαλιστικες και τι μιζες αλλαζουν χερια καθε μερα! Ολα παιζουν!!!!
    Ασφαλιστής και "εμπειρογνώμονας" συμφώνησαν ότι κράνος με απόδειξη αγορασμένο προ μηνός, ήταν "μεταχειρισμένο" και με το ζόρι δέχονταν να μπει σε φιλικό και να το πληρώσουν μισό, κράνος με απόδειξη εξαμήνου "ήταν παλαιό και δεν αποζημιώνεται".
    Εξαμηνου ηταν ή μηνος? μπερδευτικα λιγο...
    Ασφαλιστής επίσης "ξέχασε" να αναφέρει ότι η εταιρία του αποζημιώνει ιατρικά έξοδα μετά από ατύχημα ως κάποιο ποσό και με άφησε να τρέχω δικαστήρια (το είδα διαβάζοντας κάτι ειδικούς όρους κλπ, θα μου πεις ας πρόσεχα και ας είχα διαβάσει 10 σελίδες από τότε που το πήρα).
    Δεν ειναι 10 σελιδες ειναι η πρωτη σελιδα που αναφερει τις καλυψεις επιγραμματικα και θα ειχες δει την καλυψη προσωπικο ατυχημα. Μεγιστο λαθος του συναδελφου που δε το επισημανε και δε στο ειπε αλλα πρεπει να ξερουμε και τι αγοραζουμε....
    Δεν είστε αγγελάκια, ούτε κοιτάτε το συμφέρον του ασφαλισμένου πάντα.
    Αγγελακια υπαρχουν μονο στις ταινιες. Εμενα δε με γνωριζεις ουτε και το συνολο των διαμεσολαβουντων γιαυτο να περιοριζεσαι σε αυτους που γνωριζεις σε παρακαλω
    Ας μείνουμε λοιπόν στο απλό ζήτημα που συζητείται και τα εκδικητικά σχόλια του "όπως στρώσεις κοιμάσαι" πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω. Όλοι μας ξέρουμε (και αν δεν ξέρουμε διαβάζουμε και ξεστραβωνόμαστε) και ζητάμε αυτά που πρέπει.
    Καμια εκδικητικοτητα.... Μην παρεξηγεις τα γραφομενα.

Στο προκείμενο, με το ασφαλιστικό γραφείο που πραγματικά με έχει εξυπηρετήσει άριστα στο αυτοκίνητο πολλά χρόνια τώρα, τα χρήματα μπαίνουν σε λογαριασμό, το ασφαλιστήριο μου το στέλνουν σκαναρισμένο την ίδια μέρα και ταχυδρομικά το πρωτότυπο το έχω συνήθως σε λιγότερο από εβδομάδα από την πληρωμή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα τέτοιου τύπου με καθυστερήσεις στις συναλλαγές και απλήρωτα συμβόλαια. Το ότι πολλά γραφεία εφαρμόζουν "ολιγοήμερο βαλέρ" με τα λεφτά των πελατών το έχω ακούσει από πολλούς όμως.
    Ειδες λοιπον που δεν ειναι ολοι ετσι? βρηκες ενα γραφειο που εισαι απολυτα ευχαριστημενος! Και εισαι τυχερος και μπραβο σου Αυτα τα γραφεια μαζι με το δικο μου και λιγα ακομα επιβιώνουν χωρις προβλημα στην εποχη μας με σωστους πελατες και σωστη δουλεια.
    ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    ...Εξαμηνου ηταν ή μηνος? μπερδευτικα λιγο..
    ηθελε να μας ανακοινωσει οτι ειχε και και τον γκομενο του μαζι αρα μιλαει για 2 κρανη...

Παλαιό μέλος
    Όλα πλέον γίνονται με 5 κλικς. Ή ένα τηλέφωνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειαζόμαστε μεσάζοντα ακόμα και σε κάτι τόσο απλό.
    Γιατι ο σωστος μεσαζοντας ,ΠΑΝΤΟΥ,σε βοηθαει να κανεις καλυτερα τη δουλεια σου και σου στοιχιζει οικονομικοτερα στο τελος.Οσες φορες δοκιμασα με τα κλικ-κλικ,οι τιμες που πηρα ητανε ακριβοτερες απο αυτες που μου δινει η ασφαλιστρια μου για επωνυμη ασφαλιστικη,ασε που οσες φορες τη χρειαστηκα ητανε διπλα μου.

Τότε μάλλον δεν έχω βρεθεί ποτέ σε ζόρικη κατάσταση τα τελευταία 14 χρόνια που έχω δίπλωμα.
    Ευτυχως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ευτυχως.
    Σαρκαστικό ήταν :P
    Life begins at 45°.

Γιατι ο σωστος μεσαζοντας ,ΠΑΝΤΟΥ,σε βοηθαει να κανεις καλυτερα τη δουλεια σου και σου στοιχιζει οικονομικοτερα στο τελος.Οσες φορες δοκιμασα με τα κλικ-κλικ,οι τιμες που πηρα ητανε ακριβοτερες απο αυτες που μου δινει η ασφαλιστρια μου για επωνυμη ασφαλιστικη,ασε που οσες φορες τη χρειαστηκα ητανε διπλα μου.
    Δε θελω να τα πω εγω να φανει οτι περιαυτολογώ....

Παλαιό μέλος
    Σαρκαστικό ήταν :P
    Να υποθετω οτι το εννοεις απο την πλευρα σου?

Μπορω να δωσω αμεσως αμεσως καποια παραδειγματα που ο ασφαλιστης μου με ξελασπωσε,και μου γλυτωσε αρκετα ευρω.
    Το να υπαρχει φυσικο προσωπο να μπορεις να συνεννοηθεις ειναι μεγαλη υποθεση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μπορω να δωσω αμεσως αμεσως καποια παραδειγματα που ο ασφαλιστης μου με ξελασπωσε,και μου γλυτωσε αρκετα ευρω.
    Το να υπαρχει φυσικο προσωπο να μπορεις να συνεννοηθεις ειναι μεγαλη υποθεση.

+1300

πάντως πρέπει να πω οτι σε κάποιες περιπτώσεις γνωστών (όχι αμυρού δεν τους ξέρεις ούτε αυτούς ) όταν χρειάστηκε να απευθυνθούν στις εταιρείες τους ελλείψει ασφαλιστή, η αντιμετώπιση που ετυχαν ήταν αρκετά καλή...
    πουτσ@@@@@@@@@

Να υποθετω οτι το εννοεις απο την πλευρα σου?
    Mε μπέρδεψες. Εννοούσα ότι προφανώς και έχω συναντήσει "ζόρικες" καταστάσεις στα 14 χρόνια που οδηγώ. Ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, χωρίς βοήθεια ειδικού. Τώρα, το αν θα μου γλύτωνε ένα δρομολόγιο ή 2 τηλέφωνα παραπάνω ένας ασφαλιστής, ναι, πιθανό. Και;

Για την ιστορία, είχαμε κι εμείς έναν πολύ καλό ασφαλιστή (ασφαλιστής των γονιών μου για πολλά χρόνια), μέχρι που ανέλαβα εγώ, σαν τεχνολογικά πιο έμπειρος, όλα τα ασφαλιστήρια της οικογένειας και δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω. Ανά πάσα στιγμή, ξέρω ακριβώς τι μου γίνεται με 2 κλικς.

Ένιγουει, δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι απαραίτητος ένας ασφαλιστής, κάποιοι όχι. Fair enough.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να που πάνε τα λεφτά μας...
    από THEOD στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2008, 17:10
  2. CB1300 SF Όλα τα λεφτά ....
    από m1ke στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 22:00
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...