Mc Gyver, αν αλλάξεις θέση στην αλυσσίδα, δεν θέλει ευθυγράμμιση για να μην φαγώνεται;
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κάνω κάθε μέρα γύρο στα 20 χιλιόμετρα (Σχωλείο, φροντιστήριο, σπίτι). Το 90αρι δεν λέω μ' έχει βγάλει ασπροπρόσωπο ένα χρόνο που τόχω τώρα, αλλά το κόλιμα μου είναι ν' ανεβάσω το glx γιατί έχω κ' ένα crypton r και όποτε το καβαλάω λέω γιατί να μην έχει τα γκάζια του το glx.![]()
Τελευταία τροποποίηση από Val98; 07/11/2015 στις 17:55.
Επειδη δε γινεται να τα εχεις ολα (και καλο αποτελεσμα και λιγα λεφτα ξοδεμενα) και επειδη το φτηνο πολλες φορες ειναι ακριβο,φτιαξε το μοτερ του GLX σε καποιον που εμπιστευεσαι για να το εχεις οπως το θες και για οσο θες.
H επιλογη ειναι
1.90αρι για 30 χρονια
Η
2.Κινα ρεησιγκ για κανα μηνα
the choice is yours
Ρε τσάκαλε το θέμα μου είναι ο,τι ο μάστορας για το φτιάξιμο μου ζητάει πολλά (γύρο στα 250 μου είπε) και έφαγα κόλιμα γιατί σε μοτέρ το χέρι μου δεν έχει πάει ποτέ...
Ψάχνω κάνα μήνα τώρα κάνα γνωστό μου που να ξέρει τι κάνει μπας και τα βρούμε ποιό οικονομικά, γιατί "γνώστες" τους έχουμε με το κιλό εδώ.
Στο μοτεράκι (με το καλό, μόλεις βρω κάποιον μάστορα να μου το φτιάξει) λέω να βάλω αυτά τα πράγματα:
*Κεφαλή CDI μεγάλες βαλβίδες
*Κυλινδροπίστονο Aasa 53mm
*Καρμπυρατέρ 22mm Keihin
*Στρόφαλο Aasa 54mm τριγωνικό Διαδρομή.
*Σασμάν 4ρι
Αυτά κομπλέ είναι η να κιτάξω γι' άλλα πράγματα?
Αλλο μηχανακι γι' αυτο που θες, ισως;
Απο κει και περα και να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου.
Αφου την εχεις την καϋλα, ριχτο πανω το γαμιδι το 'ρεϊσινγκ και σκιζω κωλους' μοτερακι και κρατα το μαμα καβαντζα για οταν θα παραδωσει το αλλο.
Απλα με τον κινεζο το ΑρΑρΑρ, προληπτικη συντηρηση και λιγο πιοτερη προληψη, μπας και δεν σκασει στα μουτρα σου.
Ξαναλεω, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μηχανάκι μεγαλύτερων κυβικών είδη έχω, άλλα έχω να το καβαλίσω περίπου ένα χρόνο (Όταν έβαφα το glx).
Τόχω άχτι να το φτιάξω αυτό το μηχανάκι
Άλλα από τις γνώμες που ακούω για το racing, μάλλον θα μου μίνει στα χέρια πριν του ποιώ καλά καλά το αίμα
Γνωστός μου που το έχει του έχει βγάλει ένα χρόνο χωρείς να κάνει κιχ, αλλά αυτά τυχένουν...
Θα δω μήπως βρω κάνα καλό μοτέρ από Astrea (Αν και σκούρα τα βλέπω τα πράματα) και να φτιάξω αυτό, αλλιώς βουρ στο ρεϊσινγκ και όσο αντέξει.
![]()
ρε φιλε μου πουλας το μοτερ σου? θα σου δωσω οσα λεφτα θες να κανεις την ηλιθιοτητα που σκεφτεσαι.. αληθεια... μετα που δεν θα εχεις παπι θα στο παρω κμι αυτο για ενα κομματι ψωμι και θα το νξανακανω μανισιο.. και θα το πουλησω.