Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: enduro

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από praou Προβολή μηνύματος
    17 ειμαι και παω στα 18 θα παω να γραφτω σε σχολη σε 2-3 μηνες με τα θεωρητικα κλπ παιρνουν κανα μηνα και βαλε οταν θα δωσω με το καλο θα κλεινω τα 18
    πειραζει που μου εχει κολλησει η ktm ενας φιλος εχει μια ktm prestige 640 και την εχω ερωτευτει αν και δεν μπορω να την καβαλησω γιατι μου φαινεται πολυ βαρια.
    2-3 μήνες τα θεωρητικά????
    Τζιμάνι σε κόβω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Εγω λεω να παρεις το duke το 640... θα ξυρισεις και το κεφαλι ή θα αφησεις τσουλουφι, θα βαλεις και το παντελονι μεσα στα παπουτσια, θα παρεις κι ενα κρανος απο το πρακτικερ και εισαι ετοιμος...

Και θα μπορεις να πηγαινεις και σχολειο.. γιατι το αλλο που κοιτας δεν εχει κλειδι και θα στο βαζουν τα αλλα παιδια μπροστα............
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Μέλος Το avatar του/της praou
    Σε 2-3 μήνες θα παω να γραφτω τα μαθηματα ομως θα παρουν και αυτα κανα διμηνο λόγω του ότι έχω σχολείο και φροντιστήριο και αγγλικά οποτε παίζει να μπορώ να κάνω μάθημα 1 φορα την εβδομάδα και τα μαθήματα είναι 14 τέλος πάντων αρχίσατε τις ειρωνείες ευχαριστώ πολύ να σται καλά.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    τέλος πάντων αρχίσατε τις ειρωνείες
    Επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω ότι δεν εχεις εμπεριστατωμένη άποψη για την λέξη "ειρωνεία", παρα του ότι γραφεις ανέλπιστα σωστά...

Όλα αυτα που γραφτηκαν ηταν στο πλαισιο των απόψεων/συμβουλών/νουθεσιών και θα σε παρακαλουσα να τα εκλαβεις τοιουτοτρόπως...

Όταν σε ειρωνευτούμε, θα το καταλάβεις...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

..........ενας φιλος εχει μια ktm prestige 640 και την εχω ερωτευτει αν και δεν μπορω να την καβαλησω γιατι μου φαινεται πολυ βαρια.
    γιού τοκιν του μι???

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω ότι δεν εχεις εμπεριστατωμένη άποψη για την λέξη "ειρωνεία", παρα του ότι γραφεις ανέλπιστα σωστά...

Όλα αυτα που γραφτηκαν ηταν στο πλαισιο των απόψεων/συμβουλών/νουθεσιών και θα σε παρακαλουσα να τα εκλαβεις τοιουτοτρόπως...

Όταν σε ειρωνευτούμε, θα το καταλάβεις...!!!
    Επετρεψε μου να γνωριζω πολυ καλα ποτε ο αλλος με ειρωνευεται οταν γραφουν για τσουλουφια και κρανη απο τα πρακτικερ προφανως και δεν ειναι νουθεσια και οπως ανεφερες και εσυ γραφω ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ σωστα πιστεψε με καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο οσο καλα γραφω ανελπιστα βεβαια παντα....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Επετρεψε μου να γνωριζω πολυ καλα ποτε ο αλλος με ειρωνευεται οταν γραφουν για τσουλουφια και κρανη απο τα πρακτικερ προφανως και δεν ειναι νουθεσια και οπως ανεφερες και εσυ γραφω ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ σωστα πιστεψε με καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο οσο καλα γραφω ανελπιστα βεβαια παντα....
    ΑΝΕΛπιστα+ΑΝΕΛπιστα= ?

Παλαιό μέλος
    Πάντως με nickname "praou" πρέπει να πάς για τετράχρονο. Πρααααου

Νέο μέλος
    Φίλε praou.
    Και η "ειρωνεία" είναι ένας τρόπος αποτροπής της ανομίας.Όχι για ιδιοτελείς λογους,αλλά για το καλο αυτού που "δέχεται" την ειρωνεία.Πολλοί από εμάς έχουμε περάσει περιπέτειες.Άλλος μικρές κι άλλος σοβαρές που μας κόστισαν κάτι παραπάνω από μια μικρή αναμονή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zx6rgg Προβολή μηνύματος
    Φίλε praou.
    Και η "ειρωνεία" είναι ένας τρόπος αποτροπής της ανομίας.Όχι για ιδιοτελείς λογους,αλλά για το καλο αυτού που "δέχεται" την ειρωνεία.Πολλοί από εμάς έχουμε περάσει περιπέτειες.Άλλος μικρές κι άλλος σοβαρές που μας κόστισαν κάτι παραπάνω από μια μικρή αναμονή.
    περα απο την ανομια που λες γιατι και τωρα παρανομος ειμαι με μηχανακι 100 χωρις διπλωμα,ασφαλεια κλπ κλπ
    εσυ δηλαδη πιστευεις οτι θα με νουθετησει μια ειρωνια σε ενα φορουμ απο καποιον αγνωστο λες και αυτα δεν θα τα ακουμε απο τους δικους μας...
    αν ηθελα να σκοτωθω θα το ειχα ηδη κανει(οδηγω απο τα 8 μου) το μηχανακι το θελω γιατι γουσταρω τη φαση και ειναι τα μοναδικα μηχανακια που μου αρεσουν τα υπολοιπα τα θεωρω κακογουστα,υπερβολικα και κιτς
    απο εκει και περα επειδη δεν εχω καποιον κοντινο που να ασχολειται με το αντικειμενο να μου προτεινει μηχανακια και να μου πει τα θετικα και τα αρνητικα του καθενος γι αυτο ρωτησα εδω γιατι οτι γνωση εχω πανω στο θεμα μηχανακι enduro την εχω αποκτησει μεσω ψαξιματος στο internet.
    τελος παντων κλεινω στο yamaha wr125 γουσταρω πιο πολυ ktm αλλα διαβασα οτι εχουν πιο ακριβα service,ανταλλακτικα κλπ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Τέτοια θέματα δεν θα ήταν καλό να κλειδώνονται απο τους mod αφού δωθεί η απαραίτητη συμβουλή για το τί είναι το σωστό και νόμιμο? Μια σκέψη έκανα απλά μήπως και γλιτώσουμε κανένα παιδάκι απο το να σκοτωθεί?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος
    αν ηθελα να σκοτωθω θα το ειχα ηδη κανει
    Μην ορκίζεσαι, ποτέ δεν είναι αργά.

Από αυτή τη φράση και μόνο, φαίνεται ότι δεν έχεις καμμία ιδέα από μοτοσυκλέτες. Καλύτερα να δίνεις περισσότερη σημασία στις νουθεσίες.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Απλά να ενημερώσω ότι έχω δει περισσότερες φορές τη λέξη "νουθεσία" σε αυτή τη σελίδα απ'ό,τι σε 12 χρόνια σχολείου, 2 χρόνια σχολών και 4 χρόνια πανεπιστημίων.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    δλδ μεχρι ποσα κυβικα να κοιταω? οι φιλοι μου μου λενε αν παρω 125 οταν το συνηθισω θα το βαρεθω γρηγορα και θα θελω κατι μεγαλυτερο.
    σαν εμφανιση σου ειπα μου αρεσε αυτο και μου φανηκε και ελαφρυ προφανως για τα κυβικα και για το θεμα γκαζι εχεις δικιο και εγω δεν θελω κατι που δεν θα μπορω να ελενξω.
    http://www.ktm.com/sl/e-ride/freeride-e-sm/
    για αυτο εδω τι λετε?

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΩΤΑΣ ΕΜΑΣ????

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ @@ ΜΕ ΠΟΣΤ ΤΥΠΟΥ
    ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
    Ή
    ΓΚΑΒΑΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤι ΤΟ ΦΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΙΣΜΑ????

Α και κάτι ακόμα σ αυτή τη πουτάνα τη ζωή
    δεν έχει καμιά σημασία το τι θες.
    Σημάσία έχει ΜΟΝΟ το τι μπορείς....

υγ
    ξέρω ότι τώρα με βρίζεις αλλά όταν κάνεις μια μέρα δικό σου παιδί
    θα με καταλάβεις
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    οι κόσμοι που θες δεν συνδιάζονται. δηλαδη στο χώμα πας καρφι για 125 δίχρονο αλλα στο δρόμο δεν παει. σε 125 τετράχρονο δεν πας χωμα γτ δεν τραβάει. σε 250 τετράχρονο πας σε χωμα αλλα ειναι λιγο αγριο για σενα ακομα. στο δρόμο πάει και δεν πάει. με λιγα λογια παρε ενα 125 σαν το wrr αλλα μην περιμένεις να πας και πολύ για καιρο με αυτο στα βουνα. δεν τραβαει...

ιδανικα βρές ενα wr250r η ένα άλλο τετράχρονο πολιτικο 250.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Παγκόσμιο Enduro?
    από Stergios69 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 16:41
  3. 14η Συναντηση Enduro 3,4,5/9/2004
    από SaraMaritis στο forum Αγωνιστικά νέα