Ω ναι!
Kαλα να τα περάσετε ..τωρα ξεμπέρδεψα με τη δουλεια![]()
φωτο να βαλετε..
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Τα στρώματα με νίκησαν κατα κράτος....στην επόμενη λεπόν...
Ωραια πλατεια και δεν της το ειχα. Και πολυ ωραιος καιρος για βολτα!!! Χαρηκα που γνωρισα αρκετους συμφορουμιτες! Να ξαναπαμε!
Εγώ τώρα έφτασα σπίτι πάντως. Ωραία η μπριζόλα πάντως. Χάρηκα και για τα παιδιά που γνώρισα. Εχμμ... Τελικά δε μείναμε μόνο στον καφέ
Τις καλησπερες μου!
Ήταν πολύ όμορφα σήμερα και ευχαριστουμε για την παρέα. Χαρηκα πολύ με τις νεες γνωριμίες!
(Zizou, Blitzer)
πισω στην βαση.. ωραια βολτα χαρηκα που ειδα προσωπα που δεν ηξερα κιας μην μιλήσαμε πολυ (την επομενη φορα)..
μικε πιξε γιατι πεσανε (Μ)πρι(τ)ζολιδια ΝΑΑΑΑααααα με το συμπαθειο..
αλλα ρε eversman το πρωι που εφυγα απο το σπιτι ηταν μια βολτα για καφε στα 50χλμ μακρυα. πως το καταφεραμε να γυρησω τωρα και να εχω γραψει 285χλμ ??
ωραια ηταν παντως..![]()
Back home safe και για εμάς! Ήταν μια καταπληκτική ημέρα όντως.
Πολύ όμορφο χωριό οι Πλαταιές και προπάντων ήσυχο ... μέχρι που φτάσαμε! Καλοκαιρακι κατω απο τον Πλατανο, θα ειναι super.
Ευχαριστουμε όλα τα παιδιά για την παρέα και ένα συγγνώμη που "σπάσαμε" μετά τον καφέ και δεν γυρισαμε όλοι μαζί.
Λιγο αργοτερα θα ανεβουν και φωτο
Υ.Γ.
α)Λυπάμαι το παιδί με την σπασμενη ζάντα στην Αρβανιτσα.
β)Πλέον ο ήλιος στο βουνό πέφτει από τις 1600.
γ)Άρχισε και κάνει κρύο στους επαρχιακούς, το βράδυ ...μπρρρρρ![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Λυπάμαι το παλικάρι με το ντουκάτι που θα μάθει ότι το μηχανάκι του, παρά τη ζάντα που στραβωσε στη λακουβα, έπεσε και από το φορτηγό της οδικής βοήθειας. Τέτοια τύχη πια;
Οντως ,ωραία "ανάσα" ήταν το σημερινό βολτάκι.
Χάρηκα για τις νέες γνωριμίες.
Να'σαι καλά ρε Eversman που μας "ξεσήκωσες".
Κυρίες & Κύριοι ,στις επόμενες.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "