Έχω ζήσει από πολύ κοντά την διαδικασία της απώλειας των μαλλιών από χημειο και είναι ομολογουμένως σκατά. Και ο δικός μου άνθρωπος ήταν μεγάλης ηλικίας και όχι παιδί πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα την εικόνα με το σκεπτικό ότι "είναι για το καλό μου οπότε δεν γ@μιέται κι αν μου πέσανε, θα ξαναμεγαλώσουν". Αν όμως είσαι παιδί τα πράγματα είναι περισσότερο περίπλοκα.
Επίσης πρόσφατα διάβασα ένα παιδικό Διήγημα από την δανειστική βιβλιοθήκη της μικρής κόρης και είχε μια παρόμοια κίνηση που έκαναν οι μαθητές του ενός και μοναδικού σχολείου ενός νησιού για να μην νιώθει άβολα ο συμμαθητής τους που πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Μου άρεσε σαν ιδέα.
Τηλεόραση δεν βλέπω εκτός αν είμαι κάπου και υπάρχει ανοιχτή. Χθες λοιπόν είδα την διαφήμιση μεγάλης και γνωστής εταιρίας που ασχολείται με σαμπουάν κλπ και είδα ότι προωθούν μια τέτοια ενέργεια. Σήμερα το έψαξα μόνος μου και αφού υπάρχουν άνθρωποι που βεβαιώνουν ότι τα μαλλιά δεν συλλέγονται από επιτήδειους προς πώληση, το αποφάσισα.
@ Pan (dvs)
Σαν κι εσένα με τον γιό σου πολύς κόσμος μου επιβεβαίωσε ότι οι δωρεές είναι πραγματικά δωρεές΄και έλαβαν και email κλπ, μένει τώρα να επιβεβαιωθεί ότι και παιδιά έχουν πάρει δωρεάν αυτό που εμείς τους δίνουμε.
Το έβαλα στο φόρουμ αφ΄ενός γιατί είμαστε πολλοί και μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα και με το να το κουβεντιάσουμε στον κύκλο μας, αφ' εταίρου δε επειδή ακριβώς είμαστε πολλοί όλο και κάποιος θα έχει κάποιον κοντινό για να βεβαιώσει του λόγου το αληθές.