Τα δικά μου βγήκανε.
Εντάξει δεν περίμενα να πάνε στα επίπεδα τού 2010.
Αλλά το 30ευρο μείωση με σκοπό να ξαναβάλουν σε κυκλοφορία οχήματα που είχαν καταθέσει πινακίδες, είναι μαλλον αστείο
Τα δικά μου βγήκανε.
Εντάξει δεν περίμενα να πάνε στα επίπεδα τού 2010.
Αλλά το 30ευρο μείωση με σκοπό να ξαναβάλουν σε κυκλοφορία οχήματα που είχαν καταθέσει πινακίδες, είναι μαλλον αστείο
Αφού αναφέρει
Χρονολογία, κυβικά, ποσό
Και εγω γλυτώνω 20 ευρώ. Μηπως να τα μαζέψουμε 20-20-30-30 να αγοράσουμε κανένα εργαλείο να παίρνουμε παρτούζα στην πίστα;
Σου φαίνεται λογικό να 'βγηκαν' τα τέλη για μια μερίδα αυτοκινήτων και οχι για όλα?
Επίσης που είναι οι πίνακες για αυτοκίνητα με άδεια κυκλοφορίας απο 1/11/2010 και μετά?
Κοίτα προφανώς θα έχουν κάποια μείωση τα μεγάλα, και πιθανότατα να ειναι η ίδια που τελικά είδες για το δικό σου, αλλά πίνακες απο τα τέλη κυκλοφορίας για το '16 ακόμα δεν κυκλοφόρησαν 'επίσημα'
Τα δικά μου τέλη αυξήθηκαν. +15€. Για αυτοκίνητο 10ετίας, 1,400cc. Δεν πάνε να ψοφήσουν όλοι τους.
Life begins at 45°.
Ειπαν οτι θα χτυπησουν την πλουτοκρατια
και το κανουν...
γιατι διαμαρτυρεσαι;
Η αληθεια ειναι οτι με τις νεες τιμες, θα αυξηθει κατα πολυ η κυκλοφορια των οχηματων μιας και ολοι οχοι ειχαν καταθεσει ειδικα τα "μεγαλα" θα σπευσουν να παρουν πινακιδα...
Ευκαιρια...ευκαιρια παιδια ...τρεχτε!!!!
ειδικα οι
2.358-3.000 πανε απο 840 στα 920 ....φοβερη....μειωση!!!
We delivered!!!
Έχω φιλαράκι με focus st 2.5και εδώ και τέσσερα χρόνια κάθεται.
Και κυκλοφορεί με το kadet τού πατέρα του.
Το έχω ξαναγράψει,αν μπορούσα θα το έβγαζα έξω (Βουλγαρία - Ρουμανία κλπ)
Γνωρίζω και βλέπω καθημερινά έχοντες πού είχαν τις άκρες και τις προϋποθέσεις και έβγαλαν τα αυτοκίνητα τούς εκεί και τα κυκλοφορούν κανονικά εδώ.
Δηλαδή δεν βλέπετε αυτοκινηταρες με τέτοιες πινακίδες?
Το 90% ελληναρες τα έχουν
SHOOTER κοιτα σε αυτο το thread για την περιπτωση σου, μη λεμε τα ιδια παλι.
![]()
Τελικα τα δικα μου + 30... δεν πιανεται το ετος κατασκευης αλλα η πρωτη αδεια στην Ελλαδα... τελεια ! ευχαριστω την Κυβερνηση !!!
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!