Δημοσιεύθηκε αρχικά από
buckley
Καλημέρα σ' όλους και πρώτα στον ΦΙΛΑΡΑΚΟ μου τον Τέρενς.Κατ' αρχήν αν είχες διαβάσει το νήμα από την αρχή θα έβλεπες ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Το λοιπόν οι τελευταίες μεταβιβάσεις που έκανα ήταν 4 τον αριθμό όλες όμως το 14 (3 έδωσα 1 πήρα).Σ' όλες μου εζητήθει βεβαίωση εφορίας που αναγράφει την εικόνα του οχήματος από το 95 και μετά.Σε κάποια κατ' αρχήν φαίνονταν οφειλές παλαιοτέρων ετών ,κατά σύμπτωση όταν ήταν στην κατοχή μου ,είπα στην κοπέλα στην εφορία ότι ήταν κατατεθημένη πινακίδα ,αλήθεια ήταν δεν μπορούσα όμως να το αποδείξω σιγά μην είχα κρατήσει τα χαρτιά.Πολύ πιθανόν κάποιος άλλος να σκάλωνε.Αυτό με τα κίτρινα γράμματα δεν έτυχε σε μένα αλλά σε φίλο δύο φορές μες στο 14 που ΔΕΝ του εμπόδισαν την μεταβίβαση αλλά του ζήτησαν να υπογράψει μπλα μπλα τα χω γράψει παραπάνω.Για να τελειώνω με τον Τέρενς αν είδες στην πρώτη σελίδα ρωτάω 2 φορές τον δημιουργό του νήματος
" Άλλαξε κάτι ? ".
Πάμε στο τώρα ,ΔΕΝ γίνεται πια μεταβίβαση όντως (με το γράμμα του νόμου) αν υπάρχει παλιά οφειλή προηγούμενου ή προπροηγούμενου ιδιοκτήτη.Μπουρδέλο εντελώς και δεν το βλέπω να στέκει ,χάνουν λεφτά και θα το καταλάβουν κάποια στιγμή.Το δικαιότερο ήταν αυτό που συνάντησα πέρυσι ,η μεταβίβαση ολοκληρώνεται βγαίνει στην επιφάνεια η οφειλή του προηγούμενου και του στέλνουν το χεσίδι με το taxis να μην πληρώνουν και χαρτί...