Λένε ότι πήγε και Κρητικός με Laverda αναπαλαιωμένο να προσκυνήσει υπέρ λειτουργίας ηλεκτρικών και διαρροών λαδιών αλλά άνοιξε ο ουρανός και φωνή ηκούσθει: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΕΛΕΟΣ!!!"
Λένε ότι πήγε και Κρητικός με Laverda αναπαλαιωμένο να προσκυνήσει υπέρ λειτουργίας ηλεκτρικών και διαρροών λαδιών αλλά άνοιξε ο ουρανός και φωνή ηκούσθει: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΕΛΕΟΣ!!!"
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μου θυμισες το ανεκδοτο που βρισκει ο τυπος το τζινι και του ζηταει μια γεφυρα που να ενωνει την Κρητη με τον Πειραια, γιατι ειχε κουραστει με τα καραβια. Του λεει το τζινι "Ρε συ φιλε, ειπαμε ευχη αλλα εσυ το γαμησες. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα, κατι αλλο ζητα". Καλα του λεει ο τυπος, αμα ειναι θελω η γυναικα μου να το παραδεχεται οταν εχει λαθος και να ζηταει συγγνωμη. Σκεφτεται λιγο το τζινι και του λεει "ΟΚ, ρε φιλος, τη γεφυρα τη θες να ξεκιναει απο Ηρακλειο ή Χανια;"
να συνενοηθούμε όμως θα έχουμε την παναγιά την δίτροχη και τέλος ή...
θα αρχίσουμε να χωρίζουμε σε
παναγιά η δίχρονη
παναγιά η τετράχρονη
παναγιά η μπόξερ
παναγιά ή βε
παναγιά η μπε
παναγιά η α μπε μπα μπλον;
+666
Απλά παιδιά είναι, απλή πίστη έχουν. Είναι καλύτερος δλδ, ο κάθε διανοουμενίσκος της συμφοράς που δεν έχει πίστη σε τίποτα, ούτε στην ίδια του την ανθρωπιά; Έλεοc. Η πίστη ποτέ δεν είχε σχέση με αϊκιού ψηλό ή χαμηλό, γιατί αναφέρεται; Ούτε φυσικά με κρατικές επιχορηγήσεις - τίποτα άλλο πιο άσχετο, δεν μπορούσε να βρεθεί;
Η αληθεια ειναι πως οι ερευνες εχουν δειξει πως υπαρχει αρνητικος συσχετισμος αναμεσα στο IQ και την πιστη (δλδ οσο πιο υψηλο το IQ, τοσο χαμηλοτερες οι πιθανοτητες να πιστευει καποιος). Αυτο φυσικα δε σημαινει πως οποιος ειναι πιστος ειναι χαζος ή οτι οποιος ειναι αθεος ειναι εξυπνος, αλλα το να πουμε οτι δεν υπαρχει σχεση αναμεσα στα δυο ειναι λαθος.
Ενδεικτικες πηγες :αρθρο της wikipedia (Religiosity and intelligence) και ενα τυχαιο αρθρο απο τον ελληνικο τυπο (Ναυτεμπορικη/Έρευνα: Οι άθεοι είναι πιο έξυπνοι από τους πιστούς ).
Α, ΟΙ έρευνες, έ;
Έρευνες αγοράς μήπως ήταν;
Στο θέμα Religiosity and Intelligence συμφωνώ, αλλα religiosity είναι η θρησκοληψία, όχι η πίστη.
Καμια φορά πέφτουμε θύμα στην πολύ περιορισμένη Ελληνική άποψη γαι τέτοια θέματα. Δεν υπάρχει μόνο η ΒυζαντινοΧριστιανική άποψη, you know.
Εγώ πάντως τους ζηλεύω και μακάρι να μπορώ να φτάσω κι εγώ μια μέρα στο σημείο να κάνω άλματα και να λέω (και να πιστεύω) οτι η Μητέρα Θεά με προστατεύει!![]()
Ενα εικονισμα με το λογοτυπο της Bosch ... τι, οχι;; Αφου το ABS εχει σώσει ζωες και αυτο!!![]()
αφηστε ρε τα παιδια να παίξουνε!!! χαβαλέ έχει!!!