Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Μοτομαγαζάκια στον καιρό της κρίσης

Χωρίς καθόλου υπερβολή, τέτοια αντιμετώπιση δεν έχω συναντήσει ποτέ. Για να είμαι απόλυτα δίκαιος, μόνο μια φορά σε γνωστό μαγαζί που εμπορεύεται επώνυμη ιταλική φίρμα.

Ή συνέβη αυτό που έγραψε ο κτινος ή έπεσες στην περίπτωση. Ο χαρακτηρισμός "μαγαζάκια" πάντως είναι όντως απαξιωτικός.
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Πριν λίγα χρόνια έμπαινες σε ένα μαγαζί με μηχανές η εξοπλισμό αυτών και ο μαγαζάτορας ή ο πωλητής σε κοιτούσε με το γνωστό ύφος του γνωστού αριθμού καρδιναλίων που όλοι έχουμε ζήσει. Ε απο τότε είχα να μπώ σε Ελληνικό μαγαζί για αγορά μπουφαν και σκέφτηκα οτι λόγω κρίσης να υποστηρίξω την εγχώρια αγορά και μιας που οι τιμές έχουν λίγο εξομαλυνθεί είπα να επισκεφτώ ενα μαγαζί που ξέρω οτι είναι καλό για να δω μήπως βρω ή πάρω μια ιδέα για να αλλάξω το 8 ετών spyke μου που πλέον έχει παραδώσει cordura και ψυχή στον θεό, έχει ξηλωθεί σε 20 σημεία και η αδιαβροχη επένδυση απλά πιάνει χώρο.
    Μπαίνω λοιπόν στο μαγαζί και επειδή ξέρω οτι είναι δύσκολο να βρώ μπουφάν ετοιμοπαράδοτο στο μέγεθός μου μιας και θέλω 3XL του λέω οτι ήρθα να σε βάλω σε δυσκολίες. Αμέσως μου λέει οτι δεν πρέπει να υπάρχει κάτι παρόλο που στο internet αναφέρουν διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο μέγεθος σε αρκετά μοντέλα. Αλλά επειδή καταννοώ οτι πράγματι είναι δύσκολο να έχει στοκ σε αυτό το νούμερο του αναφέρω οτι ας δώ κάποια μοντέλα ώστε να δω τα χαρακτηριστικά τους και αν μου αρέσει να γίνει παραγγελία η να δούμε τι υπάρχει.
    Του αναφέρω χαρακτηριστικά και τιμή που με ενδιαφέρει και περίμενα να μου πει τι μπορούμε να βρούμε η να μου δείξει 2-3 μπουφάν ρε αδερφέ. ΜΠΑ...επέμενε οτι εφόσον δεν υπάρχει κάτι στο νούμερό μου δεν μπορεί να μου δείξει κάτι. Τον ρωτάω για τα μοντέλα που παρόλο που ξέρω οτι είναι πιο χαμηλά ποιοτικά αν με πείσει οτι αξίζει θα κάνω αγορά. Ρωτάω πχ : η επένδυση σε αυτό θαρρώ δεν θα είναι αναπνέουσα ε? Η απάντηση που πήρα είναι οτι αυτή είναι η επένδυση την βλέπεις.
    Τον ρωτάω αν υπάρχουν τα ειδικά νούμερα που έβγαζε η Bering(και είχα αγοράσει απο το ίδιο κατάστημα πριν 10 χρόνια) αλλά δεν ήξερε και με προότρεπε να πάω απο δευτέρα να δούμε τι υπάρχει. Πλήρη άγνοια και πλήρη έλλειψη για εξυπηρέτηση σε έναν "δύσκολο" πελάτη απο άποψης απαιτήσεων και νούμερο μιας και με τόσες φόλες που έχουμε φάει αποκτήσαμε και κάποια "θέλω" ρε αδερφέ.
    Και μιλάω για μαγαζί που εχει καλό όνομα ρε γαμώτο που το έχω υποστηρίξει δίνοντας θετικά σχόλια σε κουβέντες μου με φίλους και που έχω αγοράσει κατα καιρούς διάφορα προιόντα μικρότερης αξίας. Το μόνο που είναι διαφορετικό είναι οτι δεν ήταν κανείς εκ των 2 ιδιοκτητών εκεί που πάντα έψαχναν να με εξυπηρετήσουν.
    Και θα κάνω και μια αντιπαράθεση με γνωστό Γερμανικό μαγαζί αλυσίδα που είχα πάει παλιότερα. Είχα κάτσει μέσα 2 ώρες και τους είχα πρήξει με ερωτήσεις και δοκιμές και τελικά πήρα μόνο 1 παντελόνι. Σε κάποια φάση με ρώτησαν αν θέλω να δώ κατι άλλο. Τους απάντησα οτι δεν έχω άλλα χρήματα μαζί μου παρόλο που θα ήθελα να δώ μπότες. Αμέσως με πήγαν να δοκιμάσω όσες ήθελα και όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν μου είπαν οτι όταν πάτε σπίτι σας ή στην χώρα σας μπορείτε απλά να κάνετε παραγγελία μέσω internet και έτσι πάλι θα γίνει η αγορά και θα έχουμε κερδίσει εναν πελάτη. Ακόμα και το κράνος του μου έφερε ο πωλητής να δώ πως ειναι η δίχρωμη ζελατίνα και να την παραγγείλω απο το internet όταν πάω σπίτι όταν τον ρώτησα για ζελατίνα πάλι ενω του είχα πει οτι δεν έχω άλλα χρήματα.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ δεν πρόκειται να φτιάξουμε ποτέ. Βλέπετε την διαφορά? Υπαλληλοι ήταν και στις 2 περιπτώσεις στο μαγαζί και μάλιστα στην πρώτη μιλάμε για υπάλληλο σε καιρό κρίσης που αν δεν πάει καλά το μαγαζί θα χάσει την δουλειά του.
    Και μετά λέμε γιατί δεν στηρίζουμε τα Ελληνικά μαγαζιά. Και να θέλουμε εμείς δεν μας αφήνουν αυτά. Σε αυτό τον χώρο πρέπει να έχεις και 2-3 γνώσεις και οχι απλά να μου δείχνεις το προιόν είναι αυτό και τέλος. Και να μην έχεις το προιόν στο νούμερό μου κάνε με να ξανάρθω ή δείξε μου οτι θα ψάξεις να με εξυπηρετήσεις και όχι να με διώξεις.
    οπως τοπες πριν λιγα χρονια....τωρα με τα 480 ευρω μισθο αρκετα ασχοληθηκε...
    καλη φαση

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arisrodolivos Προβολή μηνύματος
    δεν είναι λογική αυτή

και ο πελάτης του (τις περισσόετερες φορές έστω) αντίστοιχα των 500 είναι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    αθλιοι επαγγελματιες και αθλιοι πελάτες = άθλια αγορά

Όμως ο καλός επαγγελματίας οφείλει να έχει υπομονή και στους άθλιους πελάτες γιατι αυτωνων οι φίλοι (και μελλοντικοί πελάτες) δεν θα είναι όλοι άθλιοι.

Ειναι και θέμα εξυπνάδας βέβαια, που απ΄οσο έχω διαπιστωσει δεν έχουμε και πολύ και δεν το πολυδουλεύουμε κι όλας το εργαλείο για να βελτιωθεί το στροφάρισμα.

Ο τυπάκος που έχει σκοπο να αγοράσει στο ιντερνετ, μπορει να κερδηθεί απο καλό επαγγελματία που ξέρει τη δουλειά του. Αλλα οι περισσότεροι επαγγελματιες είναι τεμπέλαροι και μίζεροι και όλο σκεφτονται τι θα μπορούσανε να είχανε κάνει στη ζωή τους και όχι τι μπορούν να κάνουν απο εδώ και πέρα για να την καλυτερέψουν... Επίσης πάντα κατηγορούν τους άλλους για το χάλι τους, πχ την Μέρκελ, τον Τσίπρα, τον ξάδελφο που τους έφαγε την γκόμενα, το δημόσιο υπάλληλο που τα βρίσκει έτοιμα, κλπ.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arisrodolivos Προβολή μηνύματος
    εχει μια λογική αυτό που λες,
    σε λίγο που θα του κόψουν ένα 20άρικο ακόμα δεν θα απαντάει καν στους πελάτες, και μόλις πέσει στα 450 καθαρά ούτε που θα ξεκλειδώνει την πόρτα το πρωί............

ΟΤΑΝ σταματήσει ο κάθε μαγαζάτορας να θεωρεί ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να του τα ακουμπάμε,
    αλλά και ΟΤΑΝ σταματήσει να μπαίνει ο πελάτης στο κατάστημα με τη λογική του "με το παρά μου γαμώ και την κυρά μου",
    ίσως τότε να δει άσπρη μέρα και ο μεν και ο δε.

Βασικά συμφωνώ με τον Κτίνο σε πολλά, αν όχι σε όλα.
    Κι εγώ έχω ένα ''μαγαζάκι'' που πουλάω χρώματα σε κάποιο προάστιο της Αττικής.
    Κι εγώ ήμουν κάποτε το καλό παιδί στην εξυπηρέτηση κάποιων που υπό άλλες συνθήκες θα τους έδερνα ακόμη.
    Κι εγώ κόβω απόδειξη στους πάντες και για τα πάντα, δεν χρωστάω ούτε ευρώ στον ΟΑΕΕ, στην εφορία, σε κανέναν μ@λάκα γενικώς.
    Αρνούμαι όμως να φερθώ το ίδιο σε κάποιον περίεργο που δεν θέλει να ψωνίσει αλλά αφού μου ζαλίσει τα @@ με το σεμινάριο περί μόνωσης μιας ταράτσας γυρίσει και φύγει ή κάποιου άλλου εξίσου περίεργου που αφού μου κάνει πουτ@να τους μεντεσέδες δεν αγοράσει τίποτα με εκείνον που θα μπει στο μαγαζί να ψωνίσει πραγματικά.
    Αδιάφορο αν είναι δημόσιος υπάλληλος, ιδιωτικός υπάλληλος ή οτιδήποτε άλλο.
    Ναι...έχω κι εγώ ένα τέτοιο μαγαζάκι.
    Καλημέρα σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σήμερα όλη νύχτα είχα διανυκτέρευση στο φαρμακείο.
    Διανυκτέρευση από την οποία θα μπορούσα ν απαλλαγώ (ελεύθερο ωράριο γαρ)
    αλλά δεν το έχω για κάποιους λόγους μυστικιστικούς ή Δον Κιχοτικούς ή γιατί είμαι απλά μαλάκας....
    Να το κάνω λιανά όλη νύχτα ήρθε ένα άτομο και πήρε φάρμακα για αλλεργία αξίας περίπου 10ε.
    Άξιζε τον κόπο άραγε να κάτσω όλη νύχτα και να χάσω όλο το Σ/Κ για 10ε?
    Αν ρωτήσεις αυτόν που είχε την αλλεργία θα σου πει.
    Κατά τις 12.00 με πήρε ένας τύπος τηλέφωνο και με ρώτησε αν έχω βρεφικό γάλα Χ. Ως γνωστό αυτά έχουν πάει στα σουπερ Μάρκερτ.
    Του είπα λοιπόν όχι κι άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει γιατί δεν είναι αρκετά φαρμακεία ανοιχτά την νύχτα.... και το γνωστό τραν τραν.
    Του έδωσα το τηλέφωνο του ΑΒ Βασιλόπουλου (παράπονα) και του είπα να πάρει εκεί να του πουν γατί δεν μπορεί να βρει το γάλα που ξέχασε να αγοράσει.
    Λίγο λεπτά μετά βαράει το τηλέφωνο και μια φωνή με ρωτάει στον ίδιο τόνο αν έχω γκαρντενάλ
    (φάρμακο για την επιληψία που θέλει συνταγή ναρκωτικών) του λέω πως έχω και του ξεκαθαρίζω πως θέλει συνταγή.
    Αρχίζει το παζάρι να σου στείλει ιμέιλ ο γιατρός να σου φέρω τη συνταγή αύριο.... κλπ κλπ
    Του ξεκαθαρίζω ότι εδώ είναι ΣΠ... Ομόνοια και αν δεν μπει συνταγή όπως λέει ο νόμος φάρμακο δεν βγαίνει. Ορθά κοφτά...
    Μου λέει ότι είναι για το σκύλο του που έχει κρίση, ότι κατάλαβε, βάζει τα κλάματα και κλείνει το τηλέφωνο.
    Μαύρισα...
    Άρχισα να κάνω σκέψεις.... Βάζω το χέρι στην καρδιά και λέω...
    Μερικά χρόνια πριν θα το είχα πάρει το ρίσκο...
    Σήμερα δεν έχω καμία διάθεση.
    Όλοι αυτοί που μου είπαν θα σου τη φέρω τη συνταγή (και μ έγραψαν στα @@ τους)
    Όλοι αυτοί που μου είπαν θα σε πληρώσω αύριο (και μ έγραψαν στα @@ τους)
    Όλοι αυτοί τύπου ο πάνω με τα γάλατα
    Όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα για μένα και το επάγγελμα μου κι έχουν άποψη για μένα
    μια νίκη πέτυχαν... Μ έκαναν πιο σκληρό και αδιάλλακτο.
    Μ έμαθαν να λέω κι εγώ...
    Όπου δεν υπάρχει κέρδος υπάρχει ζημιά, στο τέλος του μήνα θα μου λείψουν και άλλα τέτοια ωραία.
    Το βασικότερο όμως μ έμαθαν να λέω στα @@ μου ή πιο σωστά και στα δικά μου....
    Μπέσα σου το λέω 10 χρόνια πριν ήμουν πολύ καλύτερος φαρμακοποιός και πολύ καλύτερος άνθρωπος
    Με βάση λοιπόν αυτό που είμαι σήμερα και έχοντας γράψει και σβήσει 2 φορές την απάντηση μπορώ να σου πω
    ότι ούτε εγώ θα είχα ασχοληθεί μαζί σου.
    Ο λόγος που πήγες στο μαγαζί δεν είναι ν αγοράσεις αλλά να δεις τα μπουφάν και μετά να τα πάρεις από το ιντερνέτ.
    Αυτό προκαλεί 2 πράγματα.
    Φθορά στο προϊόν που βγαίνει απ τη συσκευασία, χρόνο από το προσωπικό που δεν δουλεύει τσάμπα.
    Ο άλλος σε κατάλαβε -παλιά πτν- και σε γείωσε.
    Ξέρεις γιατί οι άλλοι δεν έχουν τις ίδιες εμπειρίες μ εσένα ?
    Γιατί είναι έξω καρδιά και φτιάχνουν αυτό που λένε γέφυρες επικοινωνίας με το προσωπικό του καταστήματος.
    Κάνουν δηλαδή τον άλλο να πιστέψει ότι είναι εκεί με καλή πίστη (βάση στο εμπόριο αυτό)
    και σέβονται την εργασία του.
    Δυστυχώς εσύ κουβαλάς μια ασθένεια που την έχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
    Πιστεύεις ότι όλοι οι άλλοι σου χρωστάνε.
    Ότι για κάποιο λόγο είναι υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουν την όποια σου απαίτηση,....
    Είναι ώρα λοιπόν να μάθεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Είναι ώρα να καταλάβεις ότι αυτό που αποκαλείς εσύ μαγαζάκι δεν ανοίγει έτσι εύκολα και ούτε συντηρείται έτσι απλά...
    Ότι έχει άγχος, έχει στενοχώριες, έχεις ώρες εργασίας διπλάσιες από τις δικές σου και συχνά δεν έχει μισθό, ούτε άδεια.
    Αν μπούμε δε, στην διαδικασία να κουβεντιάσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρεις εσύ στη δουλειά σου σε σχέση με τις αντίστοιχες στη Γερμανία
    χωρίς πλάκα πρέπει να φας γιαούρτι....

Α και κάτι ακόμα....
    Παρακάλα να πάνε καλά όλα τα Ελληνικά μαγαζάκια και να μπορούν να πληρώνουν όλα αυτά τα κερατιάτικα για να μπορείς να ζεις κι εσύ...
    Ξέρεις τι λέω έτσι....?
    Παρακάλα το μαγαζάκι να βγάζει θετικό ΦΠΑ κάθε μήνα....
    Γιατί αν δε συμβεί αυτό σε λίγο ο μισθός που σου έχει απομείνει θα δείχνει αυτοκρατορικός.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεωρώ το ποστ απαξιωτικό και άδικο και σε παρακαλώ να το σβήσεις μόνος σου
    Δεν μου άρεσε ποτέ το τσουβάλιασμα και ποτέ δεν το δέχτηκα.
    Για καμία επαγγελματική κατηγορία, ράτσα, φίλη, κοινωνικό σύνολο κλπ κλπ
    Ο κάθε άνθρωπος είναι αυτός κι αυτό φέρει ατομική ευθύνη.
    Ποτέ συλλογική.
    Άκου μοτομαγαζάκια...
    Να αγιάσει το χέρι σου...

Παλαιό μέλος
    Το να γενικευουμε και να βγαζουμε συμπερασματα για εναν κλαδο απο μεμονωμενες περιπτωσεις ειναι σιγουρα λαθος. Αυτο ισχυει και για τον πληθυντικο "μοτομαγαζακια" του τιτλου (ενα ηταν το μαγαζι) αλλα και για το τελευταιο μερος απο το σχολιο του mg-ktinos (που κατα τα αλλα νομιζω πως τα λεει πολυ σωστα). Οταν ακουω "ολοι οσοι (χ) ειναι (y)" κραταω αποστασεις. Και επισης πιστευω ακραδαντα πως μεγαλη ευθυνη στο πως θα σε αντιμετωπισει ο υπαλληλος εχεις και εσυ ως πελατης. Αν μπεις με σεβασμο στην υπηρεσια που σου προσφερει ο αλλος και εισαι ευγενικος και λογικος, τις περισσοτερες φορες θα εχεις και καλη εξυπηρετηση. Αν παλι μπεις και νομιζεις πως επειδη εχεις 50 ευρω στην τσεπη σου ο αλλος πρεπει να σου κανει τσιμπ@@κια, μαλλον δε θα περασεις καλα...

Παλαιό μέλος
    To προβλημα δεν ειναι στα μαγαζια,αλλα στις φατσες σας μΕ φαινεται.

Με ελαχιστες εξαιρεσεις εχω εξυπηρετηθει και με το παραπανω.Μιας και το θεμα μας δεν ειναι τα φαρμακεια,τα χρωματοπωλεια, η οι τροφοδοσιες καταστηματων,να μιλησω για τα καταστηματα που μας αφορουν.

Σε ολη την Ηπειρο,με καναδυο εξαιρεσεις,δεν εχουμε καταστηματα εξοπλισμου.Αυτα τα καναδυο ειναι εξυπηρετικοτατα,αλλα δεν εχουνε την γκαμα και την ποιοτητα που με ενδιαφερει.Μπορει να λυσουνε καποια προβληματα,αλλα κατα τ αλλα,δεν...

Αναγκαστικα ανεβαινω Θεσσαλονικη.Στο Μoto market τα παιδια ειναι εξυπηρετικοτατα.Απο τη στιγμη που θα μπω μεχρι τη στιγμη που θα βγω κανουνε οτι καλυτερο μπορουνε ητε ρωτησω για γαντια των 20 ευρω,ητε για μπουφαν των 400.Μου εξηγουνε τα παντα και μου λενε τις εναλλακτικες.Η,δες τι σου κανει και στο στελνω την επομενη εβδομαδα με ΚΤΕΛ,που θα το βγαλει προσφορα.

Στο γνωστο bazaar,ακριβως η ιδια αντιμετωπιση.Καφεδακι,μπισκοτακια και αν γινει δουλεια εγινε αλλιως την επομενη με αλλο καφε.Ποσο κανει το παντελονι?Τοσο μειον την εκπτωση 100 ευρω.Μου κανει η τιμη,και παω να πληρωσω. Παω στο ταμειο μου κοβει αλλα 10 γιατι "ετσι",παω να φυγω μου πεταει στη μαπα και ενα ζευγαρι ισοθερμικα γαντια της tucano.Δωρο λεει,γιατι στην Ηπειρο κανει κρυο και δεν θελουνε να παθω κρυοπαγηματα.

Σε αλλα κανα δυο που πηγαινω κατα καιρους,αν και δεν βρηκα κατι να μου κανει,οι ανθρωποι ητανε μια χαρα.Σιγουρα υπαρχει και η αλλη πλευρα,εγω ομως σπανια τη βλεπω.

Τα μαγαζια τα βαζω γιατι θεωρω οτι οταν καποιος ειναι καλος πρεπει να το λεμε.Αν θεωρηθει διαφημιση ας μου πειτε να βαλω αστερακια.

Αααα και με τις τιμες τους,δεν εχω κανενα προβλημα.

Ο επαγγελματιας πωλητης (να ξεκαθαριστει ο ορος γιατι αλλο πωλητης,αλλο εμπορος ) οφειλει να ειναι διορατικος- εξυπνος και το λιγοτερο υπομονετικος ,πραγμα που σημαινει προικισμενο ατομο με φυσικο ταλεντο.
    Ο κακος πωλητης ειναι αντιθετα κοντοφθαλμος ,αδιαφορος για την εικονα που βγαζει και η σχεση του με τον πελατη περιοριζεται στο ταμειο.
    Ο καλος πωλητης ειναι περισσοτερης αξιας απο το ιδιο το εμπορευμα.Ο καλος πωλητης δημιουργει παντα καλους πελατες ,ακομα και εαν πελατης ειναι εκ πεποιθησεως μαλακας,αντιθετα ο κακος πωλητης τον καλο πελατη τον κανει κακο.Το κλειδι ειναι στο ο ''πελατης εχει παντα δικιο'' ποσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις.
    κουκουρουκουκου

Always somewhere.... Το avatar του/της zandesiro
    Υποθετικα....

Θελω να παρω ενα μπουφαν....

Δεν πρεπει να κανω μια ερευνα αγορας??

Δεν πρεπει να παω σε 5-6-7 μαγαζια??

Δεν πρεπει να δοκιμασω τις γραμμες τις καθε εταιριας??

Δεν πρεπει ο πωλητης να με βοηθησει -ενημερωσει-πεισει στο καθε μαγαζι για το προιον που πουλα??

Θα παω σε 5-6-7 μαγαζια και οποιος εχει το καλυτερο προιον (οπου ο πωλητης θα με βοηθησει να σχηματισω την ΓΝΩΜΗ αυτην!!)....ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!!

Με τα δικα σας λεγομενα πρεπει να μπω σε ενα μαγαζι να παρω το πρωτο μπουφαν που θα μου αρεσει στο ματι και να φυγω...

Και αυτα τα δημοσιο υπαλληλικα ειναι ασχετα με το πρωτο ποστ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σήμερα όλη νύχτα είχα διανυκτέρευση στο φαρμακείο.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Πολύ περιγραφικές και αναλυτικές οι σκέψεις σου όσο αναφέρεσαι στις δικές σου εμπειρίες.
    Μέχρι τη μέση δλδ, εκεί που αρχίζεις να προσωπογραφείς τον Θοδωρή που το ξεκίνησε.
    Από κει και πέρα κάνεις τελείως λάθος συνειρμούς για την προσωπικότητά του, την πρόθεσή του και το ήθος του, χωρίς τπτ απ όσα προαναφέρεις να υποστηρίζουν το τελικό συμπέρασμα.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Νέο μέλος
    Σωστός και ο φαρμακοποιός αλλά πήγα προ κρίσης στο MotoGenesis -για να μη μιλάμε στον αέρα- ψημένος να πάρω μια μτχ r 850 r που είχε βιτρίνα. Τρία λεπτά μετά ήμουν ακόμα όρθιος μπροστά στο γραφείο και δεν μου είχε μιλήσει καν κανένας μετά το δικό μου "καλησπέρα". Ένας γεματούλης που ήτανν μπροστά μου χαλβάδιαζε στο τηλέφωνο και με κοίταξε άπαξ.

Έφυγα.

Ε δε θέλει και σεμινάριο πωλήσεων να μάθεις να χαιρετάς κάποιον που μπαίνει στο μαγαζί σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Νομίζεται ότι τυχαία ή άδικα είμαστε ο πάτος της Ευρώπης?
    Είναι η νοοτροπία μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Εμενα παντος που ειμουν 12 χρονια εμπορουπαλληλος σε μαγαζι με εργαλεια στην Αθηνας,απο το 80 εως το 92 ενα θα πω:και η σκονη του πελατη κερδος ειναι.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 01:00
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 19:39
  3. BMW Enduro 450cc επίσημα στον αγώνα της Ισπανίας
    από STOYBI στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 06:22
  4. η νύχτα της κρίσης
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 16:38
  5. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία