Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Δευτερη μηχανη

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Γιατι δεν προτεινει κανενας το Strada??
    Αμα ειδικα δεν σε ενδιαφερει να πατησεις χωμα ειναι ιδανικο και στα λεφτα που ψαχνεις ακριβως και με φθηνα ανταλακτικα και με αξιοπιστο μοτερ και με καλη οδικη συμπεριφορα.
    Μειονεκτημα του ο ενας μονο κυλινδρος αλλα αν δεν σε ενδιαφερει να το λιωσεις σε ταξιδια στην εθνικη δεν νομιζω να προβληματισει.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Να προτείνω freewind? Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολλά και άριστα!!! Άνετο στη πόλη, πάει χώμα, απλή και αξιόπιστη κατασκευή.
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν προτεινει κανενας το Strada??
    μήπως επειδή ήδη πρότεινε το BMW Gs 650 ;
    προσωπικά θα πρότεινα το domi αλλά άστο... έχουν ανέβει οι τιμές!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    μήπως επειδή ήδη πρότεινε το BMW Gs 650 ;
    προσωπικά θα πρότεινα το domi αλλά άστο... έχουν ανέβει οι τιμές!
    Χρυσαφι σκετο.. Ειναι ΜΟΝΟ για συλεκτες και γνωστες!!

Παντως απο ολα οσα βλεπει το παιδι μονο το Strada μου γεμιζει το ματι. Vstrom και Versys δεν βρισκεις καλα στα 3000 και κατω και τα υπολοιπα που αναφερθηκαν ειναι παπουδιερες με αρνητικο προσημο στο fun factor..

Και εγω το γλυκοκοιταζω το strada, να πω την αμαρτια μου..

edit: Το gs δεν ειναι παππουδιερα (πολυ) και δη το Dakar αλλα δεν τον βλεπω χωματινο οποτε τζαμπα θα φορτωθει τα υπολοιπα μειονεκτηματα τους.
    MADE IN JAPAN 日本製

Το gs είναι λίγο στριμωγμένο σαν θέση οδήγησης και δεν έχει φώτα... το πιο φρέσκο δεν ξέρω αν βελτιώθηκε αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να βρει.

Βερσις και Απριλια, ότι βρει σε καλύτερη κατάσταση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το gs είναι λίγο στριμωγμένο σαν θέση οδήγησης...

Το GS ειναι καναπες ρε 'συ.. Εμενα με βολευε τερμα. Άπλα τελειως καθεσαι..
    MADE IN JAPAN 日本製

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το gs είναι λίγο στριμωγμένο σαν θέση οδήγησης

Αναφέρεσαι στο δικύλινδρο, αναφέρεται στο μονοκύλινδρο.

Στο μονοκύλινδρο.
    Προσωπική άποψη, οδηγώντας το επί δίμηνο φέτος, το ξέρω ότι το είχες, μην βιαστείς να πεις ότι γράφω άκυρα. *μιά επιφύλαξη μόνο, επειδή το είχε κοπέλα, δεν ξέρω μήπως φορούσε καμμιά χαμηλωμένη σέλα (το κάλυμμα πάντως ήταν το εργοστασιακό, δεν φαινόταν να την έχει πειράξει μάστορας).
    Το απρίλια είναι αρκετά πιο "απλωμένο", ειδικά στα γόνατα. Το αυτό (για τα γόνατα) ισχύει και για το βέρσις.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/11/2015 στις 19:39. Αιτία: προσθήκη.

Vstrom στα λεφτα που διαθετω δεν βλεπω και versys επισης (μου φαινεται και λιγο χαμηλο). Το GS σκεφτομαι μηπως εχει ακριβη συντηρηση κλπ και το ΤΑ επειδη ειναι παλιο, μηπως το παντρευτω και γερασουμε παρεα. Να πω την αμαρτια μου το Strada μου φαινεται πιο ομορφο. Αλλα κατι διαβασα οτι παιζει με τα ηλεκτρικα χωρις ομως να ειναι κατι σοβαρο...

To GS δεν έχει ακριβή συντήρηση, ποιός το είπε αυτό; δύο μπουζί και 2.2 λίτρα λάδι, ένα φίλτρο λαδιού, πες ένα 30άρι βαριά βαριά.
    Το πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία δεν το ξέρω όμως, αν έχεις σκοπό να το πηγαίνεις εκεί και όχι σε κάποιο άλλο συνεργείο.

Οι "έκτακτες" εισφορές σε ανταλλακτικά, κατά τον taisteal που ήταν κάτοχος και το είχε λιώσει στα χιλιόμετρα, αυτές ήταν αλμυρές όντως.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Για τη χρήση που το θες και οικονομικά ανταλλακτικά αναλώσιμα καθώς και χαμηλή κατανάλωση έχει το Versys. Επίσης είναι και στην κορυφή της αξιοπιστίας. Σαν οδική συμπεριφορά μάλλον το καλύτερο της κατηγορίας λόγω καθαρού 17-17 στους τροχούς σε ασφάλτινες καταστάσεις. Επίσης οι περισσότεροι το βρίσκουν και πιο ενδιαφέρον λόγω επιδόσεων γραμμικότητας κινητήρα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Με 3000ευρώ για έκδοση με ABS και χωρίς ιδιαίτερη προίκα πας σε μοντέλα 08-09 περίπου αλλά με αρκετά χιλιόμετρα. (50.000 +)

Βέβαια λόγω κρίσης αν κουνήσεις τα μετρητά σε κάποιον που θέλει να το διώξει γρήγορα ίσως να βρεις και κάνα κελεπούρι. Η θέση οδήγησης είναι ιδανική για αναβάτες έως 1.85
    Τα ψηλότερα και βαρύτερα κορμιά το βρίσκουν κάπως άβολο σε ανεμοπροστασία και γεωμετρία στη θέση οδήγησης γιατί δυστυχώς δεν έχει ρυθμιζόμενα μασπιέ.

Ενδεικτικό κόστος σέρβις φίλτρα λάδια μπουζί στο επίσημο δίκτυο παίζεις περίπου στα 80-90ευρώ.
    Λάστιχα στα 220-250
    Μεγάλο σέρβις κάπου στα 170-200 αν θυμάμαι σωστά.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karidri Προβολή μηνύματος
    Κατανάλωση περίπου ίδια (5.5) και συντήρηση ελαφρώς οικονομικότερο το Versys μιας και το BMW θα το πηγαίνεις αναγκαστικά σε εξουσιοδοτημένο.
    Κατανάλωση 5,5 το GS είναι σχετική υψηλή, εκτός κι αν έχεις βαρύ χέρι... εμένα ας πούμε που το έχω 10 χρόνια (δίμπουζο) η κατανάλωση είναι εκεί γύρω στο 4-4,2. Το αναγκαστικό service σε εξουσιοδοτημένο από που προκύπτει;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    To GS δεν έχει ακριβή συντήρηση, ποιός το είπε αυτό; δύο μπουζί και 2.2 λίτρα λάδι, ένα φίλτρο λαδιού, πες ένα 30άρι βαριά βαριά.
    Το πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία δεν το ξέρω όμως, αν έχεις σκοπό να το πηγαίνεις εκεί και όχι σε κάποιο άλλο συνεργείο.

Οι "έκτακτες" εισφορές σε ανταλλακτικά, κατά τον taisteal που ήταν κάτοχος και το είχε λιώσει στα χιλιόμετρα, αυτές ήταν αλμυρές όντως.
    Μια φορά το πήγα εξουσιοδοτημένο και τω καιρώ εκείνο η BMW χρέωνε εργατοώρα, αλλά και πάλι στο μικρό GS ήταν σε λογικά πλαίσια. Το ότι το συγκεκριμένο BMW έχει ακριβή συντήρηση είναι ένας αρκετά διαδεδομένος αστικός μύθος, κυρίως από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε πως είναι το σήμα του... Οι αλμυρές τιμές πάλι είναι σχετικό και αυτό, έχοντας συζητήσει με ιδιοκτήτες ΧΤ και ΤΑ σε πολλά αναλώσιμα και ανταλλακτικά τα γιαπωνέζικα είχαν ακριβότερα, οπότε ούτε αυτό ήταν απόλυτο. Γενικά το μικρό BMW δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά άλλων BMW (γιαυτό και δεν έγινε αποδεκτό από τους "ιδιοκτήτες" των "καθαρόαιμων" BMW).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gikandre Προβολή μηνύματος
    ... Αλλα κατι διαβασα οτι παιζει με τα ηλεκτρικα χωρις ομως να ειναι κατι σοβαρο...
    Kαποιο θεμα ειχαν με τον διακοπτη που φτιαχνεται ευκολα και φθηνα και η αντλια βενζινης που σε καποια την ακουγε και παρεδιδε πνευμα (πιθανολογουν οτι επειδη ειναι εμβαπτιζομενη και ψυχεται με τη βενζινη, χαλουσε αν το ειχες μονιμως αδειο λογω ελιπους ψυξης).
    Δεν εχω διαβασει κατι αλλο.
    Πταισματα για aprilia. Συνολικα πρεπει να ειναι τιμιο και το μοτερ εκτος απο αξιοπιστο δουλευει και σωστα με τους χαρτες της Aprilia σε σχεση με τα ΧΤ.
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κατανάλωση 5,5 το GS είναι σχετική υψηλή, εκτός κι αν έχεις βαρύ χέρι... εμένα ας πούμε που το έχω 10 χρόνια (δίμπουζο) η κατανάλωση είναι εκεί γύρω στο 4-4,2. Το αναγκαστικό service σε εξουσιοδοτημένο από που προκύπτει;
    Εγώ με το Dakar έκανα γύρω στο 5.5 μικτή με νορμάλ προς σβέλτη οδήγηση, κάτω από 5 μόνο σε εθνική έβλεπα.

Για το "αναγκαστικό" σέρβις σε εξουσιοδοτημένο έχεις δίκιο, δε σε αναγκάζει κανείς... Εγώ -που δεν πιάνει πολύ το χέρι μου- οτιδήποτε εκτός από λάδια/φίλτρο λαδιου και τακάκια τα έκανα στην BMW (Παναγιωτόπουλο) μετά από συμβουλές γνωστών. Πιθανότατα μπορείς να βρεις και μη εξουσιοδοτημένο που να τα ξέρει τα μηχανάκια, εγώ στην περιοχή μου δεν βρήκα κάποιον να εμπιστεύομαι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δευτερη μηχανη. ποια;;;
    από roukos_x στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2015, 12:21
  2. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  3. Κόντρα αμάξι-μηχανή
    από jp929rr στο forum Off topic