Νομιζω πως εδω βρσκεται η ουσια, αλλα πιστευω πως δεν ειναι τοσο οτι οι εταιρειες βγαζουν περισσοτερα απο παλια. Οι τιμες ειναι σταθερα στα ιδια επιπεδα εδω και χρονια, ενω παραλληλα ο καταναλωτης ζηταει ολο και περισσοτερα. Εχουμε φτασει στο σημειο που τα UD, traction control, κτλ θεωρουνται δεδομενα, ενω ενα mt tracer ας πουμε ειναι πιο φτηνο απο ενα TDM οταν ειχε πρωτοβγει. Οποτε αν στην ιδια τιμη θες περισσοτερα πραγματα, λογικο ειναι πως θα παρεις χειροτερη ποιοτητα.
Ειναι και θεμα γενικοτερης καταναλωτικης συμπεριφορας/πολιτικης παντως. Ο καταναλωτης παλιοτερα επαιρνε ενα προϊον και περιμενε να το κρατησει για χρονια, ενω σημερα εχει μαθει να το αλλαζει πιο συχνα. Θυμαμαι πως διαβαζα ενα αρθρο που εξηγουσε πως το να συγκρινουμε το ψυγειο Pitsos της γιαγιας μας που κρατησε 30 χρονια, αλλα οταν αγοραστηκε εκανε οσο τρεις μισθοι με ενα σημερινο Shaub Lorenz που στοιχιζει μισο μισθο και θα χαλασει στην τριετια ειναι αστοχο.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
να διευκρινίσω οτι στα παραδείγματα που ανέφερα, μιλάμε για κοσκίνισμα στα πολλά
ούτε να μπαίνει φέτες ούτε τπτ....
σου δίνουν ένα μοτέρ που πάει μεν με "τόσα" ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ αλλά κουνάει δε
αν αυτό δεν είναι ορισμός του ελαττωματικού/ημιτελούς προιόντος, τότε δεν ξέρω τι είναι
(νταξ το χοντραίνω λίγο αλλά το κάνω για να πιασετε τον παλμό μου)
πουτσ@@@@@@@@@
Ισως αν δεν έβαζαν βαλίτσα πίσω να μην κουνούσε. Η γιαμαχα αυτό είχε πει όταν κυκλοφόρησε.
νομίζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο μπαστάρδεμα. θέλουμε ένα μηχανάκι που να κάνει τα πάντα και οι εταιρίες προσπαθούν να ικανοποιήσουν αυτή την αγοραστική τάση... ε,λοιπόν αυτό το μηχανάκι θα κάνει τα πάντα μέτρια...
τα δυο μου δίφραγκα
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οπως ειχαν απαντήσει και απο την Continental στον λαστιχα μου,
για καποιο ελαστικο moto το οποιο μετα τα 130-140 οταν αφηνες λιγο το
τιμόνι κοσκίνιζε σαν τρελλο :
"Οταν οδηγας με 130-140 δεν αφήνεις τα χερια απο το τιμόνι".
![]()
Τα αφηνε κ κοσκινιζε η μηπως κ που τα ειχε απανω μια απο τα ιδια...??
Το οτι ολα τα μοτο δεν ειναι για ολους οκ ας το καταλαβουμε...αλλα οχι κ πως θα επρεπε να δημιουργουνται αυτα τα προβληματα λογω σχεδιασης κ.α...ειπαμε ενταξει!
Καπου υπαρχει θεματακι κ καποια στιγμη θα το πουνε...
Εδω η suzuki εκανε ανακληση μετα απο τοσα χρονια για τις τρομπες που το ξερανε κ οι πετρες πως κλανανε κ ας μην ετρεχες στην Μαλαισια καθε ΣΚ!!![]()
Ride(s) the wind of change...
Σπυράκοοοοοοοοο!!!!
Δύσκολες οι Δευτέρες στην κλιμακτήριο εεεεε????![]()