Σελίδα 2 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 271

Θέμα: pseydonima

9.00-18.00 ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΩΡΑ,ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ(ΣΤΟ ΨΗΤΟ..)
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ 25 ΛΕΠΤΑ+ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ,Κ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ!!!!

δεν επέστρεψα
    και για να μη χαλάω μόνο, να πω και για μένα

NLS

το NLS το έχω σαν κομπιουτεροψευδώνυμο από το 80-κάτι... στα ουφάδικα (αλλά και τα πρώτα computer games αργότερα) έβαζες τρεις χαρακτήρες... ε αυτοί είναι

αργότερα ("παλιός πια") έμεινε παντού (βλέπε amigες -αχ εποχή-, modem/BBS, internet, user names σε συστήματα), ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που με λένε έτσι και face2face

πολλές φορές "καταντά" NULUSIOS όταν το NLS ΤΟΛΜΑΕΙ να είναι πιασμένο από άλλον (και δεν αναγνωρίζουν την 20+ χρόνια χατοχή του που έπρεπε να είναι παγκόσμια γνωστή πια :hypnotize )

το τι σημαίνει NLS ΔΕΝ το λέω, συνήθως δεν το πετυχαίνουν (αλλά και να το πετύχει κάποιος δεν το επιβεβαιώνω)

έχω ακούσει όμως ενδιαφέρουσες απόψεις... πχ. Non Linear Space, Nick Loves Sex κ.α.

ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟ????
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Apo ton gnosto.......

me koroideve o simos (den mporo na po gia poio logo) kai mou emeine xe xe xe xe

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	julius.jpg 
Προβολές:	709 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	964
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    mpouaaa xa x ax xa xa xx xa xa xa xa me taksi tha fygeis kai sakoula gia ton emeto xax xa x ax ax
    ax
    a
    x a
    x ax a xax ax ax :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

οπότε μόνο για μονόωρο (και βλέπουμε) κοπάνα από τη δουλειά με βλέπω (άρα σίγουρα θα κανονιστεί ώρα για κατ'ευθείαν)

έχεις στάνταρ τιμολόγιο; (καλά δεν λέω για την 97% έκπτωση που θα μας κάνεις - για το νορμάλ λέω) ή παίζει ανάλογα... εχμ τη βρώμα; (τι είπε πάλι ο μέγιστος ε; ..."σύμφωνα με το μετρητή βρώμας, έχετε επιβάρυνση 33.72%")

(καλά να λέμε και καμια μαλακία να παιρνάει η ώρα εδώ ο dukas το κάνει κάθε μέρα)

( για σου ρε δουξ! ...σε πάω γιατί έχεις αυτό που σου αρέσει και έχεις με αυτό παρωπίδες χειρότερες από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ... έτσι πρέπει)

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Κ Ο ΔΟΥΚΑΣ,ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΑΛΟ,ΜΠΙΕΛΑ,ΡΟΥΛΕΜΑΝ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ,ΕΝΑ-ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ..!!!
    Ε, ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ Τ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ,ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ...

δεν επέστρεψα
    έχω την ιδέα για το business break σου - θα σε πάει στο διάστημα από πελατία

η παλιά γνωστή συνταγή "βυζού που τρίβει με το σφουγκάρι" - πάρε 1-2 τέτοιες (αρχικά) και θα σου πω εγώ πόσοι θα πλένουν εκεί ότι βρουν

(α να το συνεταιριστούμε αυτό - μου άρεσε η ιδέα)

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    to diko mou to skeftika giati louzome me afroloutro epidi den exo malia ke to twin mou vgike mia mera pou skeftomoun ton didimo ksaderfo mou ke epidi ton skeftomoun sto mpanio gematos afrous
    to sindiasa ke etsi eftiaksa afto to iperoxo nick afrotwin
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ....
    ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ...
    ΜΙΑ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ,ΜΙΑ ΟΙ ΜΠΑΝΕΛΕΣ ΤΟΝ ΣΟΥΡΩΝΟΥΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΧΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΩΦΤΕΡΝΟ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ !!!!!

ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ...25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    to diko mou to skeftika giati louzome me afroloutro epidi den exo malia ke to twin mou vgike mia mera pou skeftomoun ton didimo ksaderfo mou ke epidi ton skeftomoun sto mpanio gematos afrous
    to sindiasa ke etsi eftiaksa afto to iperoxo nick afrotwin

Ομολογουμένως εχεις πολύ μεγαλη φαντασία....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
    Ομολογουμένως εχεις πολύ μεγαλη φαντασία....
    EFXARISTO
    ESI DEN EXIS
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Παιζάκια.... να πω και εγώ γιατί έχω αυτό το nickname?

Λοιπόν, όταν ήμουν 10 χρονών, πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή
    Το παιχνίδι που είχα πορωθεί και έπαιζα με τις ώρες λεγόταν "ATIC ATAC" και διάλεγες ανάμεσα σε 3 ήρωες για να παίξεις, φυσικά ο καθένας με τις δικές του ικανότητες. Τον Ιππότη, τον Κλέφτη και φυσικά τον Μάγο (Wizard)

Bέβαια, ο άλλος ο Wizard, o fake, που ούτε μια πρόβλεψη καιρού για βόλτα δεν ξέρει να κάνει , ήταν εδώ πρώτος οπότε αναγκάστηκα να κοτσάρω και το 13 δίπλα, για να μας ξεχωρίζουν. Δεν έχει να κάνει με ΠΑΟ, απλά μου αρέσει σα νούμερο
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

δεν επέστρεψα
    πωπωπωωω

atic atac

ελπίζω να το έχεις σε emulation (εγώ το έχω σε 2-3 παραλλαγές - σε τι υπολογιστή το θες; χεχεχε)

(σε τρώω - εγώ ήμουν 9 ... βέβαια 9 και 10 ήταν σπάνιο τότε έτσι κι αλλιώς - να ήμασταν 500 άτομα στην ελλάδα που ήξεραν από computer; χλωμό, ...και βέβαια ούτε ποντικάκια, ούτε "START" ή χειρότερα "ΕΝΑΡΞΗ" αριστερά κάτω... ενώ τώρα...)

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ

ΑΠΟ 1 ΧΤ ΒΕΝΝΕΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΗΓΟΡΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΤΜ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!

P.S ΘΑΝΑΑΣΗΗΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΤΜ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΥΝΑΜΕ??Ε ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Σελίδα 2 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ