Bandit 650
Bandit 650
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
ή τέτοιο και τα ρέστα παγωτό....http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6848726/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7158668/
Το lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο!
βρηκα καποια σε αυτες τις τιμες...
αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οσον αφορα την αξιοπιστια...
ειδικα για τα πρωτα μοντελα και τα 650...
"Αν βρεις μηχανάκι -που θα βρεις- καλά δουλεμένο από τον προηγούμενο, ότι ήταν να πάθει θα το είχε πάθει. Οπότε κοίτα να έχει προίκα (που αν δεν τη θες, εδώ είμαστε εμείς να σε απαλλάξουμε από αυτήν ) και χτύπα το άφοβα."
υπαρχει μοτο διχως εστω και ενα θεματακι...
γενικα παντως ειναι καλα, οικονομικα και ανετα
ναι, μαγκες τα μηχανακια τα ξερω...
απλα θελω να μου πειτε γιατι αυτα και οχι το v-strom που ειναι η σκεψη-επιλογη του μελλοντικου κατοχου...
θελω να μιλαμε με επιχειρηματα...οχι στον αερα...
εννοειται οτι οι αποψεις κατοχων, ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτες..(οχι v-strom..ολων των αλλων)...
![]()
Από αυτά που ανέφερες, Street Triple.
Μεγάλο σχολείο και θα κάνει τα πάντα, εκτός από χώμα βέβαια. Σέρβις όπως και σε ένα ιαπωνικό της ίδιας κατηγορίας. Γκάζι τρομερό για την κατηγορία του. Θέλει λίγο σεβασμό αλλά όχι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιος με μικρή εμπειρία. Από βλάβες εμένα δεν μου έχει βγάλει κάτι, εξαιρώντας την ανάκληση για ανορθωτή.
Κατανάλωση; Στα δικά μου χέρια από τέρμα γεμάτο και με φουλ καγκούρικη οδήγηση μέσα στην πόλη μου ανάβει ρεζέρβα στα 180 km. (δεν έχει δείκτη βενζίνης). Η max αυτονομία που έχω δει, είναι 240 κάτι km γυρνώντας από Μονεμβασιά μονοκάβαλος με μια τσάντα πλάτης και tank bag. Σταθερά στα 140 km/h και με αρκετά ανοίγματα μέχρι, σχεδόν, την τελική. Είχα πάθει πλάκα τότε, δεν το περίμενα.
Στα γρήγορα αυτά Σταύρο για το συγκεκριμένο. Δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά και να γράψω αναλυτικά αυτή τη στιγμή, επομένως αν θες κάτι ρώτησέ με!
edit: Στα αρνητικά: Βράζει εύκολα μέσα στην κίνηση, το τιμόνι δεν κόβει πολύ.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
γιατι θεωρω οτι ειναι ΑΚΡΙΒΟ για τα χρονια του και γι'αυτα που προσφερει...
ειναι παρωχημενο...βγηκε το 2004, που σημαινει οτι ειναι >12 ετων, σαν τεχνολογια και φιλοσοφια...
υπαρχουν νεοτερα μηχανακια που κανουν τα ιδια λεφτα σαν μεταχειρισμενα και κανουν και τα ιδια πραγματα που κανει το v-strom και μπορει και καλυτερα απ'οτι τα κανει το v-strom...
απλα θελω αποδειξεις...χειροπιαστες..απο κατοχους...
![]()
Εγω ημουν προφανως ειρωνικος...
δεν θα ανεβαινα πανω σε v-strom ουτε συνεπιβατης....
Κοίτα τώρα γέλιο.
ΕΣΕΝΑ δεν σου αρέσει το Vstrom, δεκτό.
Bandit: Καλύτερα φρένα, μακράν, πιθανώς και καλύτερη ανάρτηση υπό πίεση (αλλά και 25 τουλάχιστον κιλά παραπάνω). Δεν μιλάμε για τέτοιες συνθήκες όμως, οπότε το Vstrom έχει ίδια κατανάλωση, καλύτερη ανεμοκάλυψη, μεγαλύτερη σέλα, πιο άνετο στα γόνατα, πιο πολλά περιφερειακά για να το φέρεις στα τουριστικά σου γούστα, φτηνότερα λάστιχα και στα κατάλληλα χέρια το έχω δει να στρίβει εξαιρετικά.
CBF, ER6 ότι ισχύει και για το bandit περίπου, η σέλα του CBF δεν είναι η καλύτερη, του ER6 μου φάνηκε μάλλον στριμωγμένη. Το αυτό ισχύει και για το Versys, απλά δεν έχει τους χώρους του Vstrom ούτε την κάλυψη, είναι όμως πιο καλό υπό πίεση.
Fazer S2 κλπ, έχουν "θερμαινόμενη" πίσω σέλα όχι ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους, σύστημα εμπλουτισμού συνεπιβάτη με καυσαέρια, και κινητήρα που έχει την κλασσική υστερία που χαρακτηρίζει τα πολύστροφα τετρακύλινδρα, άρα όχι το καλύτερο για πόλη και τουρισμό. Το δικό μου το 1000 είναι καλύτερη πρόταση αλλά δεν ξέρω αν θέλει ο άνθρωπος να ανέβει τόσο σε κυβικά και με τέτοια δυνατότητα σε χρήματα είναι κρίμα να μην πάρει ABS.
Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι το Vstrom καλώς η κακώς είναι πολύ πολύ ισχυρός παίκτης και πρέπει να θέλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο για να το αποφύγεις...
Γιωργο πες μου λιγο απο φορτωμα πως παει...
δικαβαλο? σου εχει πει η κοπελα σου αν ειναι ανετο π.χ. και στα ποσα χλμ σερι κουραστηκε?
απο καλυψη αερα? στα ποσα χλμ αισθανεσαι ανετα?
εγω την θεωρω εξαιρετικη επιλογη αλλα επειδη ειναι 1,85 ο μελλοντικος κατοχος, θελω να ξερω αν θα τον βολεψει σε εργονομια θεσεως και σε ταξιδι...
240χλμ αυτονομια me 17αρι ντεποζιτο, σημαινει κοντα στα 7lt/100km, σωστα? και αυτα στην εθνικη μονοκαβαλος... στην πολη ποσο? πανω απο 8?
Σταύρο το triple το έχω καβαλήσει γιατί το έχει φίλος. Είναι σαν SS τα πόδια, για γρήγορη βόλτα μιά χαρά ή για κοντινά στην πόλη, αλλά για ταξίδι πρέπει να είσαι αποφασισμένος.