Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: προβλημα hypermotard 1100

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ενα αξιοπιστο μοτερ υπηρχε στην ducati...παει και αυτο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε ντεβιλς ελεος απλα μη μπαινεις οταν βλεπεις θρεντ ντουκατι μας εχεις ζαλισει

μπεκ και καλωδιωση κοιταξες?
    και τα ανταλλακτικα τα πληρωσες η η αλλαγη εγινε για δοκιμη απο το μαστορα?

Νέο μέλος
    Μόνο τον εγκέφαλο έχω πληρώσει και τα αλλά ψάχνοντας . Κ απλός μ είπε τώρα γιατί δεν βγάζει άκρη ότι τον έχει μούρλανει η μηχανή μ μ είπε ν αλλάξουμε πλεξούδα κ βλέπουμε ..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikoz+ Προβολή μηνύματος
    μ είπε ν αλλάξουμε πλεξούδα κ βλέπουμε ..

Ρε άνθρωπε μου...τι σου λέει? Τι είναι η πλεξούδα να την αλλάξετε? Σόλες σε τακούνια?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μόνο τον εγκέφαλο έχω πληρώσει και τα αλλά ψάχνοντας . Κ απλός μ είπε τώρα γιατί δεν βγάζει άκρη ότι τον έχει μούρλανει η μηχανή μ μ είπε ν αλλάξουμε πλεξούδα κ βλέπουμε ..

Κάνε τη χάρη σε σένα και στο μηχανάκι σου κι αντί ν' αλλάξεις πλεξούδα, άλλαξε μάστορα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Ναι δεν ξαναπάω τέλος έχω αρρωστήσει κ απλός θα το ψάξω μόνος όσο μπορώ αλλά να αρχίσω από κάπου θέλω ..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Λοιπόν για να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια τάξη. Ο Μήτσος είναι καλό φιλαράκι που μπήκε πρόσφατα στον κόσμο της μοτο. Ο μάστορας που πήγε δεν είναι ο τυχαίος κυρ Μπάμπης που βρέθηκε στον δρόμο του (άσχετα αν έτσι συμπεριφέρθηκε) αλλά αυτός που εδώ στην Πάτρα όλοι θεωρούν γνώστη των Ντουκάτι και ΚΤΜ.
    Έχει πληρώσει μηχανάκι έχει πληρώσει ότι του είπαν να πληρώσει και μηχανάκι να κάνει την κ@υλα του δεν έχει. Οπότε θεωρώ περιττό να του λέμε ο καθένας την εξυπνάδα του. Όλοι μας δυστυχώς, ακόμα και οι πιο έμπειροι, ακόμα και αυτοί που εξελίχθηκαν σε δυνατά μαστόρια, έχουμε βρεθεί στην θέση του και απ' όσο θυμάμαι δεν μας άρεσε καθόλου.
    Όταν μου είχε πει σφάλμα στο TPS του είπα να ψάξουμε να δούμε αν είναι κοινό πρόβλημα στα μηχανάκια αυτά, αν γίνεται με κάποιο τρόπο ρισετ κλπ κλπ. Αν αυτού θεώρησε καλό να πάει στον αποκλειστικά αρμόδιο να του υποδείξει τι πρέπει να κάνει. Για το αν ο μάστορας κάνει πειράματα ή πάει ψάχνοντας ο Μήτσος δεν φταίει πουθενά. Ρώτησε ποιος είναι ο καλύτερος και σε αυτόν πήγε. Τώρα ετοιμάζεται να ανεβάσει το μηχανάκι Αθήνα μιας κι εκεί υπάρχει αρκετός κόσμος που ξέρει να φτιάχνει τα Ντουκάτια ή να το πω αλλιώς ξέρει που πονάνε.
    Μετά από δική μου παρότρυνση έγραψε εδώ για να πάρει συμβουλές και ιδέες για το τι μπορεί να φταίει από κατόχους ή από ανθρώπους που ξέρουν τι λένε. Είναι τουλάχιστον άκομψο να αρχίζουμε το κράξιμο.
    Αν υπάρχουν άτομα που το έχουν αντιμετωπίσει ή που πάει το μυαλό τους τι μπορεί να φταίει, παρακαλώ ας μιλήσουν. Κι εγώ του μίλησα για μπεκιέρες και για πολ/στές. Εκεί πήγε το μυαλό μου από τις λίγες γνώσεις που έχω μιας και ξέρω ότι με τα ηλεκτρονικά μπορείς να πάθεις άσχημη, να έχεις ένδειξη για TPS πχ και να είναι κάποιος αισθητήρας θέσης στροφάλου κλπ.
    Για πείτε όσοι ξέρετε από που ν' αρχίσει να ψάχνει πριν το λούσει με μπετζίνα και του βάλει φόκο ή πριν πουληθεί από τους επιτήδειους και στην τελική υποδείξτε κάποιον που να θεωρείτε αξιόπιστο μηχανικό με εμπειρία στα ντουκάτια. Αν δεν θέλετε δημόσια με πμ σε μένα ή στον Μήτσο.

Ευχαριστώ!
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 02/12/2015 στις 22:37.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Εγω παντως οταν αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα σε hyper 1100 sp (ξαφνικα επεφτε το ρελαντι,αναβε λαμπακι εγκεφαλου κ δουλευε ο ενας κυλινδρος...μετα εστρωνε για λιγο κ ξαναμανα τα ιδια),πηγα σε γνωστο ντουκατομαστορα ο οποιος τυχαια ειχε ενα ακομα ιδιο στο συνεργειο.
    Αρχισαμε τις τραμπες σε εξαρτηματα (tps,ecu,πολλαπλασιαστες κ δεν θυμαμαι κ τι ακομα) για να δουμε τι φταιει...τιποτα,τζιφος,συνεχιζε το ιδιο βιολι...
    Πανω που ειχα αρχισει να βλαστημαω τον 'χαρακτηρα' του,τυχαια ειδα οτι ο ενας πολος της μπαταριας ειχε λασκαρει προφανως απο τους κραδασμους του δικυλινδρου...
    Τον εσφιξα κ δουλεψε ρολοι...δεν ριχνεις μια ματια...δυο λεπτα ειναι..

Ναι δεν ξαναπάω τέλος έχω αρρωστήσει κ απλός θα το ψάξω μόνος όσο μπορώ αλλά να αρχίσω από κάπου θέλω ..

Μη στεναχωριεσαι,πιστευω θα'ναι κατι απλο κ θα το βρεις συντομα.
    Το μηχανακι σου εκτος απο σουπερ οδηγικα ειναι κ πολυ αξιοπιστο..εμενα 4,5 χρονια δεν εχει κανει κιχ (εκτος απ'το στορι που εγραψα παραπανω)
    Αν ανεβεις αθηνα θα σου προτεινα να το πας στον Θωμα Νταη στην καλογρεζα.Εμπειρος κ ξηγημενος τυπος.

Νέο μέλος
    Το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν ο πόλος γιατί το είχα πάθει παλιά σε άλλο μηχανάκι ... Το προβλημα μου είναι ότι το κάνει για λίγο κ μετά φτιάχνει κ δεν βγάζω άκρη άμα με είχε αφήσει θα ήταν πολύ ποιο εύκολα τα πράγματα ...

Νέο μέλος
    Ναι σε αυτόν λέω να πάω όταν με το καλό ανέβω πάνω ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μην αποκλειεις προβλημα στην πλεξουδα, και αθηνα να το φερεις αν το προβλημα ειναι ηλεκτρολογικο, ο νταης δε θα μπορεσει να σου κανει πολλα...πηγαινε καλυτερα σε εναν ηλεκτρολογο πρωτα πατρα...παντως καλο ειναι να ψαξεις το μπεκ αν εχει προβλημα, καθως και την καλωδιωση του...σφαλματα τπς και αισθητηρα στροφων εμφανιζονται στον εγκεφαλο αρκετα συχνα χωρις λογο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οπως κοιταξες τον πολο της μπαταριας καλο θα ηταν να κοιταγες και τις γειωσεις παντου
    επειδη αναφερεις οτι οταν το κανει δεν σβηνει απο τον διακοπτη..........

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    αμα ειναι του 10 φοραει τον siemens.
    τα πρωτα φοραγανε marreli.
    εσενα τι φοραει?
    διοτι αυτα με τα marrelli ειναι <πιο ευκολα>.
    οι siemens ειναι κλειδαμπαρωμενοι.
    επισης τα πρωτα που τα φορεσαν τα γερμανικα εβγαλαν θεματακια.ειναι που αρχισαν και βαλανε οι φραου τα χερακιας τους.

πληροφοριακα αρκετα με τα marrelli πλησιαζουν τα 80000χλμ απροβληματιστα.
    ο μηχανικος που σου προτεινουν ειναι καλος και γνωστης,οπως και ο αλλος στο παλαιο φαληρο......
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Νέο μέλος
    Θα το ψάξω κ εγώ μόνος μ να δω μήπως βρω κάτι ...marrelli φοράω ..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. performerk hypermotard 1100s
    από performerk στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2010, 10:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •