Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Oμαδική αγορά δυναμόκλειδου!

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Μεσα και εγω για "διπλή" αγορα.......

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Κατ' αρχήν δεν υπάρχει κάποιο που να μπορεί να σου δείξει σωστά 20-200. Στο θρεντ με τα δυναμόκλειδα ο desperado έβαλε ένα που επάνω γράφει ότι μετράει 10-210. Δεν γίνεται αυτό! Αυτά είναι όλα εφεύρεση (ρίξε μια ματιά στο θρεντ).
    Η τεχνολογία προχωράει αγαπητέ!!!!!

Μέσα και εγώ για το μικρό 10-50 Nm.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
    Ήδη μετράμε 10 δυναμοκλειδα μέχρι στιγμής. Θέλετε να γίνει μια αριθμιτικη λίστα με το όνομα του καθενός και για τι ακριβώς ροπές ενδιαφέρεται ώστε να μην χανόμαστε μέσα στα ποστ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Για το μικρό ενδιαφέρομαι κι εγώ

Μέλος
    Αμα δωσουμε τιμη και λεπτομεριες του καθε δυναμοκλειδου...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Eχω ήδη ενα δυναμόκλειδο 10-80.
    Θα με ενδιέφερε κάποιο για μεγάλες ροπές ,αλλά για να δηλώσω συμμετοχή σε λίστα αγοράς ,θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστούν το εύρος ροπών κ η τιμή.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    2-3 ευρη ροπων που μας ενδιαφερουν εχουν περιπου την ιδια τιμη
    μπορουμε να μαζεψουμε συμμετοχες γενικα και να ερθει καποιος σε επαφη με το μαγαζι ρωτωντας τι εκπτωση μπορει να γινει για χ ατομα
    σε περιπτωση που συμφωνησουμε μπορει ο καθενας να παρει οτι προτιμαει
    προτεινω norbar και facom

Άποψή μου είναι να απευθυνθούμε πρώτα στον Βράττη μιας και προσφέρει δώρα, καλές τιμές και info γενικώς, αλλά και γιατί τα Facom είναι εξαιρετικά.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Γίνεται να μας πει "για το τάδε, για τάδε κομμάτια, τιμή τόσο" κ.ο.κ.;

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01

Παρακολουθώ εγώ.
    Φύγαμε...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Άποψή μου είναι να απευθυνθούμε πρώτα στον Βράττη μιας και προσφέρει δώρα, καλές τιμές και info γενικώς, αλλά και γιατί τα Facom είναι εξαιρετικά.
    +1ας
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Συγγνωμη συμφορουμιτες για την αποχη αλλα ειμαι σε βουνο χωρις ιντερνετ κ κινητο κ αποψε εκτακτως κατεβηκα σε μερος με σημα.
    Στο θεμα της ομαδικης αγορας εχει ηδη γινει κουβεντα με τον Βραττη πριν να τεθει εδω γιατι ο Ηλιας θελει αφου γινει η κληρωση να δοθει και σε οσους εκτος του νικητη επιθυμουν δυναμοκλειδο η ευκαιρεια για μια σπεσιαλ τιμη προσφορας.Οποτε οσοι δεν θελουν να περιμενουν την κληρωση καλο ειναι να προσδιοριστη με ενα προσωπικο μηνυμα στον Ηλια απο τον καθενα χωριστα για ενα η δυο δυναμοκλειδα οτι ενδιαφερεται.Να δουμε ποσα μαζευονται κ αναλογως να τυχει ωφελειας καθε μελος του φορουμ.Αν καποιος δεν καταληγει σε ποιου ευρους ροπης επιθυμει ας γραψει απλα τον αριθμο και αποφασιζει αργοτερα.Αυτα προς ωρας αυριο περισσοτερα.Και παλι συγγνωμη για την αποχη την στιγμη που γινεται επικληση του Ηλια .
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Συγγνωμη συμφορουμιτες για την αποχη αλλα ειμαι σε βουνο χωρις ιντερνετ κ κινητο κ αποψε εκτακτως κατεβηκα σε μερος με σημα.
    Στο θεμα της ομαδικης αγορας εχει ηδη γινει κουβεντα με τον Βραττη πριν να τεθει εδω γιατι ο Ηλιας θελει αφου γινει η κληρωση να δοθει και σε οσους εκτος του νικητη επιθυμουν δυναμοκλειδο η ευκαιρεια για μια σπεσιαλ τιμη προσφορας.Οποτε οσοι δεν θελουν να περιμενουν την κληρωση καλο ειναι να προσδιοριστη με ενα προσωπικο μηνυμα στον Ηλια απο τον καθενα χωριστα για ενα η δυο δυναμοκλειδα οτι ενδιαφερεται.Να δουμε ποσα μαζευονται κ αναλογως να τυχει ωφελειας καθε μελος του φορουμ.Αν καποιος δεν καταληγει σε ποιου ευρους ροπης επιθυμει ας γραψει απλα τον αριθμο και αποφασιζει αργοτερα.Αυτα προς ωρας αυριο περισσοτερα.Και παλι συγγνωμη για την αποχη την στιγμη που γινεται επικληση του Ηλια .
    Και γονυκλισία μη σου πω προκειμένου να δοθούν καλύτερες τιμές. Ήδη μπορώ να κατονομάσω 5-6 από εδώ μέσα που θα πήγαιναν με τα γόνατα έως το μαγαζί του μόνο και μόνο να δουν, φαντάσου τι θα μπορούσαν να κάνουν αν ήταν να αγοράσουν κιόλας (εμού μη εξαιρουμένου)!!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Υπό στενοτατη παρακολουθηση το θέμα. Μόλις αποσαφηνιστει λίγο το πράγμα θα πω με σιγουριά. Ενδιαφέρομαι για γενικές εργασίες συντήρησης στη μοτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα
    Θεωρώ ότι είναι πιο σαφές να γραφτεί εδώ στο παρόν θέμα μια προσφορά ξεκάθαρη απο εσας για παράδειγμα "για 5 δυναμοκλειδα -τόσο ,για 10-τόσο έκπτωση κλπ ".Ώστε να μην γίνει κάποια παρεξήγηση ή μπέρδεμα στα προσωπικά μυνηματα και να γνωρίζουμε ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον .Χωρίς να κοιτάξω καταλόγους καλύπτομαι με 8-60Nm ή εκεί κοντά σαν πρώτο και βλέπουμε για 2ο.

1.Alexandros (1 δυναμοκλειδο 8-60 Nm)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Δυναμόκλειδου.
    από toyar στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 768
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2025, 23:35
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία