Μεσα και εγω για "διπλή" αγορα.......
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Ήδη μετράμε 10 δυναμοκλειδα μέχρι στιγμής. Θέλετε να γίνει μια αριθμιτικη λίστα με το όνομα του καθενός και για τι ακριβώς ροπές ενδιαφέρεται ώστε να μην χανόμαστε μέσα στα ποστ;
Αμα δωσουμε τιμη και λεπτομεριες του καθε δυναμοκλειδου...
Eχω ήδη ενα δυναμόκλειδο 10-80.
Θα με ενδιέφερε κάποιο για μεγάλες ροπές ,αλλά για να δηλώσω συμμετοχή σε λίστα αγοράς ,θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστούν το εύρος ροπών κ η τιμή.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
2-3 ευρη ροπων που μας ενδιαφερουν εχουν περιπου την ιδια τιμη
μπορουμε να μαζεψουμε συμμετοχες γενικα και να ερθει καποιος σε επαφη με το μαγαζι ρωτωντας τι εκπτωση μπορει να γινει για χ ατομα
σε περιπτωση που συμφωνησουμε μπορει ο καθενας να παρει οτι προτιμαει
προτεινω norbar και facom
Άποψή μου είναι να απευθυνθούμε πρώτα στον Βράττη μιας και προσφέρει δώρα, καλές τιμές και info γενικώς, αλλά και γιατί τα Facom είναι εξαιρετικά.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Γίνεται να μας πει "για το τάδε, για τάδε κομμάτια, τιμή τόσο" κ.ο.κ.;
Συγγνωμη συμφορουμιτες για την αποχη αλλα ειμαι σε βουνο χωρις ιντερνετ κ κινητο κ αποψε εκτακτως κατεβηκα σε μερος με σημα.
Στο θεμα της ομαδικης αγορας εχει ηδη γινει κουβεντα με τον Βραττη πριν να τεθει εδω γιατι ο Ηλιας θελει αφου γινει η κληρωση να δοθει και σε οσους εκτος του νικητη επιθυμουν δυναμοκλειδο η ευκαιρεια για μια σπεσιαλ τιμη προσφορας.Οποτε οσοι δεν θελουν να περιμενουν την κληρωση καλο ειναι να προσδιοριστη με ενα προσωπικο μηνυμα στον Ηλια απο τον καθενα χωριστα για ενα η δυο δυναμοκλειδα οτι ενδιαφερεται.Να δουμε ποσα μαζευονται κ αναλογως να τυχει ωφελειας καθε μελος του φορουμ.Αν καποιος δεν καταληγει σε ποιου ευρους ροπης επιθυμει ας γραψει απλα τον αριθμο και αποφασιζει αργοτερα.Αυτα προς ωρας αυριο περισσοτερα.Και παλι συγγνωμη για την αποχη την στιγμη που γινεται επικληση του Ηλια .
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Και γονυκλισία μη σου πω προκειμένου να δοθούν καλύτερες τιμές. Ήδη μπορώ να κατονομάσω 5-6 από εδώ μέσα που θα πήγαιναν με τα γόνατα έως το μαγαζί του μόνο και μόνο να δουν, φαντάσου τι θα μπορούσαν να κάνουν αν ήταν να αγοράσουν κιόλας (εμού μη εξαιρουμένου)!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Υπό στενοτατη παρακολουθηση το θέμα. Μόλις αποσαφηνιστει λίγο το πράγμα θα πω με σιγουριά. Ενδιαφέρομαι για γενικές εργασίες συντήρησης στη μοτο
Καλημέρα
Θεωρώ ότι είναι πιο σαφές να γραφτεί εδώ στο παρόν θέμα μια προσφορά ξεκάθαρη απο εσας για παράδειγμα "για 5 δυναμοκλειδα -τόσο ,για 10-τόσο έκπτωση κλπ ".Ώστε να μην γίνει κάποια παρεξήγηση ή μπέρδεμα στα προσωπικά μυνηματα και να γνωρίζουμε ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον .Χωρίς να κοιτάξω καταλόγους καλύπτομαι με 8-60Nm ή εκεί κοντά σαν πρώτο και βλέπουμε για 2ο.
1.Alexandros (1 δυναμοκλειδο 8-60 Nm)