Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
SS χωρίς καθρέφτη είναι ο κανόνας, γυμνά και ονοφάκια ακολουθούν σε ποσοστά. Το ποιά είναι τα σοβαρά εξ'αυτών και ποιοί οι σοβαροί αναβάτες δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Αν με καθυστερούν με το μονοκύλινδρο όμως, είμαι βέβαιος ότι στις ίδιες συνθήκες με το fazer θα ήθελα να τους κάνω πολύ άσχημα πράγματα.
Αστείοι επίσης οι έχοντες καθρέπτες αρύθμιστους και εκεί που περιμένεις ότι θα έβλεπες το πρόσωπο του μαλάκα που σε καθυστερεί, βλέπεις ουρανό.
ποτέ δεν εχω το κολημα να περναει ο καθενας αλλα το να προσπαθείς να πετάξεις τον αλλον πανω στο διπλανο αυτοκινητο ,αυτό λέγεται μαλακια σε βαθμο κακουργήματος,δεν ξερω αν αντιληφθείς ποσο κοντα πρέπει να εισαι με το αλλον διπλα ώστε να βρει ο αγωνας στην βαλίτσα του. υστερα από 33 χρονια οδήγησης -παντα με μηχανές-και 500χιλ-εχω αποβάλει πολλές κακες συνήθεις των νεων μηχανόβιων.
Μαλακες κυκλοφορουνε παντου με 2,4 η 20 τροχους.Οπου μπορειτε πιαστε ακρη και αφηστε τους να πανε παρακατω.Στην στραβη δεν θα βρειτε ακρη.
Απλά γελάω στην ιδέα ενός ξεκράνωτου, πάνω σε vstrom με βαλίτσες, να κορνάρει και να φωνάζει σε όλους να του ανοίξουν χώρο πάνω από 120cm πλάτος, για να περάσει άνετα, επειδή κρυώνει ο καφές του στο Μικρολίμανο.
Life begins at 45°.
αναμεσα σε αυτοκίνητα-σκουτερ μπροστα πισω εγω -οδηγηση μεχρι εδώ σε λογικα πλαισια από τον μπροστινο-δεν κανω τιποτα να προσπερασω, καποια στιγμη περνα από αριστερα ο στρωμιστας και προσπαθει να χωθεί μπροστα στο σκουτερ -διπλη προσπεραση -που να προλαβει....και η βαλιτσα η Top case με βρηκε στον αγκωνα,ποσο πιο κοντα να παμε?
Το οτι στο τελος θα απολογηθεις κιολας, τι να πω...
Ειναι καποιοι εδω μεσα που ο,τι μα ο,τι κι αν γραψει κανεις πρεπει να τον περασουν απο δικαστηριο για να βγαλουνε την βαρυσημαντη αποφαση τους (λες και νοιαζει και κανεναν δλδ).
Λοιπον φιλε Κωστα την επομενη φορα που θα ποσταρεις κατι σε παρακαλω μονο με συνοδεια βιντεο και φωτογραφικου υλικου για να βγει το πορισμα.
Ρε χαλαρωστε λιγο να πουμε, τη γλιτωσε απο το στρωμα θα την βρει απο το φορουμ ο ανθρωπος!![]()