εχω δυο ακονιστηρια. μαλακιες κανουν. εξασκηση στο διδυμο και πετρα "διαβολακι" θελει.
εχω δυο ακονιστηρια. μαλακιες κανουν. εξασκηση στο διδυμο και πετρα "διαβολακι" θελει.
Γιαννης
Ναι, να πάρεις μια πέτρα τροχίσματος για δράπανα αρκετά μεγάλη και να τα τροχίζεις με αυτή.
Παρόλα αυτά δεν είναι απλή διαδικασία και θέλει εμπειρία για να γίνει σωστά.
Παλιότερα το lidl είχε βγάλει ένα τροχάκι που έλεγε ότι κάνει για κοπίδια, μαχαίρια, τρυπάνια και δεν ξέρω τι άλλο. Το πήρε ένας φίλος αλλά επειδη το σταμάταγε με το χέρι, μου το έδωσε και μου είπε αν δεν κάνει ούτε για τρυπάνια να το πετάξω!![]()
Δεν το έχω πετάξει ακόμα αλλά ούτε το έχω δοκιμάσει!
Sent from me using a computer.
Αχιλλέα αν βρεις το μαραφέτι που μετράει γωνίες με τα 5 γιούργια, θέλω και εγώ ένα (όχι που δε θα ήθελα!).
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Aν ψαχνουμε αυτο στην φωτο ,ΑΝ το φερνει καποιος θα ειναι αυτος
http://www.metec.gr/emporio/grindex.html
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Τελικά τι ψάχνουμε απ' όλα αυτά?
https://www.google.gr/search?q=Drill...ih=909#imgrc=_
Τελευταία τροποποίηση από daz; 14/12/2015 στις 23:42.
Eiπαμε,ολα ειναι δρομος αλλα βλεπω εμεις δεν σταματαμε πουθενα...
Την ουρα μας κυνηγαμε?Θυμηθηκα εναν φιλο με πολλα λεφτα που καταναλωνει ασυστολα οτι μπορει.Καθε φορα που με παιρνει να προτεινω αγορα απο τα πραγματα που ξερω καλα,δεν ξεχναει να μου πη οτι να του βρω να αγορασει κατι για να τελειωνει αυτη την φορα γιατι βαρεθηκε λεει!Αλλα το κακο ειναι οτι το λεει και την επομενη φορα που θα παρει και καθε φορα...![]()
Το ιδανικό είναι το Vogel στα μισά λεφτά. Επειδή όμως αποκλείεται να το βρω Ελλάδα τόσο φθηνά,ίσως πάρω το φθηνό από Τριανταφύλλου να το δω και ψάχνω στο ebay για κάποια ευκαιρία...
Είπαμε "Αγοράζουμε εργαλεία όταν δε τα χρειαζόμαστε για να τα πάρουμε φθηνά". Δε το χρειάζομαι άμεσα, μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με το μάτι, αλλά καλό θα ήταν να το 'χω.
Η Metec που γράφει ότι έχει Vogel;
Στη θεωρία, και αυτό των 5€ μετράει το κέντρο, αφού έχει διαβάθμιση στη πλευρά που ακουμπά το φτερό. Αλλά το άλλο είναι πολύ πιο εύχρηστο, ακριβές και για όλες τις γωνίες τροχίσματος.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 15/12/2015 στις 06:08.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Μπορώ με ένα παχύμετρο να βρω πόσα mm είναι ένα τρυπάνι στο οποίο έχουν σβηστεί τα νουμερά ;
Άπας αήρ αετώ περάσιμος