πριν πολλααααα χρονια που φοραγα γυαλια ειχα παρει το τελευταιο ζευγαρι με 500€...
prada σκελετος κοκκαλινος-συνθετικος, λεπτινση στα κρυσταλλα τα οποια ηταν αθραυστα και με αντιχαρακτικη μεμβρανη...
2007 εκανα laser, αρα μιλαμε για 2004-2005 πρεπει να παρθηκαν αυτα...10 χρονια πισω...
5,5 στο ενα ματι...5,75 στο αλλο..
εννοειται οτι κρατησα τον σκελετο και εβαλα κρυσταλλα με φιλτρο για υπολογιστη...
![]()
Οτι και να πεις η αναλογια γκαβομαρας/βαρους ειναι με το μερος μου......
Eat my dust ρε....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ελπιζω να σου εχουν γραψει δυο ζευγαρια ....ενα κοντα και ενα μακρια.
Για να μην εχεις παει μεχρι τωρα σε οφθαλμιατρο σε κοβω να εχεις κατι μικρο (1 βαθμο) οποτε δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο.
Μεταλικο σκελετο........αν σε παιρνει παρε τιτανιο για μικρο βαρος (εχει διαφορά, πιστεψε με) και οργανικο αντιχαρακτικο φακο(πλαστικο) με αντιανακλαστκες επιστρωσεις.........πιθανοτατα "χωρις λεπτυνση" δλδ χαμηλου δεικτη διαθλασης.
Μην παρεις χωρις σκελετο....ανεβαινει το κοστος ...τοσο του σκελετου οσο και των φακων και της κατασκευης.
Τωρα ειδα τα νουμερα σου....δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.....οτι σου εγραψα ισχυει.
Πξγαινε σε μερικα μαγαζια και παρε τιμουλες .....θα καταλαβεις τι παιζει. Μην ανησυχεις δεν θα σε "γδυσουν".
τελικά θα έχω τη μέτρηση αύριο στο email μου. Πήρα τηλ τον οφθαλμίατρο και έχει ηλεκτρονικό αρχείο. αη φακινγκ λαβ τεκνολοτζι.
Σκελετό σίγουρα πάμε για τιτάνιο.
Για τα υπόλοιπα ανάλογα το κόστος.
Θενκς προς το παρόν.