Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Σταύρο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ρε φιλε, ειναι πολυ παλιος για μενα ο erving...
    εγω με Jordan μεγαλωσα...

πως λεμε τωρα rossi και doohan?
    ε, ποιος 30αρης ξερει τι εχει κανει ο doohan και σε τι ηλικια τα εκανε? τον rossi ξερουν ολοι...

'νταξει μπορεις να διαβασεις, να δεις, να ενημερωθεις, αλλα την αισθηση που σου εδινε οταν τον εβλεπες να κανει αυτα που κανει, δεν μπορει να στην δωσει κανενα βιντεακι, περιοδικο ή βιβλιο...

αντε πες τωρα σε καποιο 15χρονο οτι ο Jordan τοτε πηδαγε, απεφευγε εναν, αλλαζε χερι στον αερα, περνουσε κατω απο αλλους 2 αντιπαλους και αφηνε λεϊ απ...
    αντε να εχει δει λιγο απο Cobe, αλλα δεν ειναι ιδιο...
    δεν μπορεις να του το μεταφερεις αυτο...:shrugs:
    Ευτυχώς δηλαδή που πρόλαβες και Nick the Greek.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ρε φιλε, ειναι πολυ παλιος για μενα ο erving...
    εγω με Jordan μεγαλωσα...

πως λεμε τωρα rossi και doohan?
    ε, ποιος 30αρης ξερει τι εχει κανει ο doohan και σε τι ηλικια τα εκανε? τον rossi ξερουν ολοι...

'νταξει μπορεις να διαβασεις, να δεις, να ενημερωθεις, αλλα την αισθηση που σου εδινε οταν τον εβλεπες να κανει αυτα που κανει, δεν μπορει να στην δωσει κανενα βιντεακι, περιοδικο ή βιβλιο...

αντε πες τωρα σε καποιο 15χρονο οτι ο Jordan τοτε πηδαγε, απεφευγε εναν, αλλαζε χερι στον αερα, περνουσε κατω απο αλλους 2 αντιπαλους και αφηνε λεϊ απ...
    αντε να εχει δει λιγο απο Cobe, αλλα δεν ειναι ιδιο...
    δεν μπορεις να του το μεταφερεις αυτο...:shrugs:
    ναι ρε τρελέ, αλλά εγω απευθύνομαι σε εσένα που δεν είσαι πιτσιρικάς. και εγώ με τον MJ μεγάλωσα αλλά στη πορεία ενδιαφέρθηκα να μάθω απο ξεκίνησαν όλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ευτυχώς δηλαδή που πρόλαβες και Nick the Greek.
    αυτος μαζι με τον Γιαννακη και τα αλλα "παιδια" του '87 ηταν το εναυσμα και η αφορμη, οπως και για ολη την γενια αυτη...5 ετων τοτε ο μικρος devil's animal...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ναι ρε τρελέ, αλλά εγω απευθύνομαι σε εσένα που δεν είσαι πιτσιρικάς. και εγώ με τον MJ μεγάλωσα αλλά στη πορεία ενδιαφέρθηκα να μάθω απο ξεκίνησαν όλα.

μια χαρα πιτσιρικας ειμαι...σε παρακαλω..
    ακομα και οταν παιζαμε σαν τρελοι στα 15-25 δεν υπηρχε ρε συ τοσο ενδιαφερον για πληροφορηση με ιντερνετ και τα ρεστα...

δεν μπαιναμε στο τριπακι να δουμε βιντεακια απο youtube και αλλα τετοια ομορφα...
    οτι διαβαζαμε σε εφημεριδες, περιοδικα και καμια εκπομπη στην t.v....

ξεραμε για jordan και για bulls επειδη ηταν Ο! jordan και ΟΙ! bulls...
    μετα ενδιαφερον για orlando magic και Σακ Ατακ...
    και σιγα σιγα βλεπαμε τι γινοταν στον μαγικο κοσμο του ΝΒΑ...

ο erving δεν υπηρχε τοτε...
    αντε να ξεραμε τους harlems...και μεχρι εκει...

αυτος μαζι με τον Γιαννακη και τα αλλα "παιδια" του '87 ηταν το εναυσμα και η αφορμη, οπως και για ολη την γενια αυτη...5 ετων τοτε ο μικρος devil's animal...

ακομα και οταν παιζαμε σαν τρελοι στα 15-25 δεν υπηρχε ρε συ τοσο ενδιαφερον για πληροφορηση με ιντερνετ και τα ρεστα...

δεν μπαιναμε στο τριπακι να δουμε βιντεακια απο youtube και αλλα τετοια ομορφα...

Το παίρνω πίσω αυτό για το Γκάλη τότε ρε ,μια πιπίλα στο παιδί λέμεεεεεεεε.

Να μαθαίνεις ρε.
    https://www.youtube.com/watch?v=WqQWnHgjB6s

....

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    πιπινι εισαι και εσυ βλεπω! Julious Erving;Τι θυμηθηκες.
    Στα τελειώματα τού τον πρόλαβα(40άρης) βλέποντας τον απο βιντεοκασέτες τών '80ς.Νοικιάζαμε πιτσιρικάδες τις κασέτες(All Star's Games και καποιους αγώνες) μαζευόμασταν και χαζευαμε τους μάγους.
    Εγώ πάνω απ'ολους είχα τον Magic αλλά περνώντας τα χρόνια εκτίμησα την μπασκετική ιδιοφυία του 'Πουλιού' https://youtu.be/ULvo7__wwBU?t=32s
    RIDE MORE TALK LESS

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    O Jordan είναι πολύ 90s.

https://www.youtube.com/watch?v=BJ49oFHyZ94
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Στα τελειώματα τού τον πρόλαβα(40άρης) βλέποντας τον απο βιντεοκασέτες τών '80ς.Νοικιάζαμε πιτσιρικάδες τις κασέτες(All Star's Games και καποιους αγώνες) μαζευόμασταν και χαζευαμε τους μάγους.
    Εγώ πάνω απ'ολους είχα τον Magic αλλά περνώντας τα χρόνια εκτίμησα την μπασκετική ιδιοφυία του 'Πουλιού' https://youtu.be/ULvo7__wwBU?t=32s
    Στα highlights και οι τσαμπουκάδες του ...Ποτέ δεν τον χώνεψα μπασκετμπολίστας που να μην πηδάει ούτε εφημερίδα ταμπλόιντ δε μου λέει.
    ΥΓ Νικ (από κάτω) σαν πρωταγωνιστής χωρίς όσκαρ...
    http://www.contra.gr/Basketball/Worl...1.html?ref=yfp

Στα highlights και οι τσαμπουκάδες του ...Ποτέ δεν τον χώνεψα μπασκετμπολίστας που να μην πηδάει ούτε εφημερίδα ταμπλόιντ δε μου λέει.
    ΥΓ Νικ (από κάτω) σαν πρωταγωνιστής χωρίς όσκαρ...
    http://www.contra.gr/Basketball/Worl...1.html?ref=yfp
    Μα γι'αυτό τον γουστάρω.Με το πλαδαρό κορμί του όχι μόνο επιβίωσε ανάμεσα σε καλύτερους αθλητές αλλά κατάφερε να κυριαρχήσει με το μυαλό και το πάθος που είχε.Και ο Magic δεν είχε μεγάλο άλμα αλλά είχε άλλα χαρίσματα.
    Το trash talking είναι (για κάποιους) μέρος του παιχνιδιού.Αν δε πέφτει και πολύ ξύλο στο μαρκάρισμα, καμιά φορά τα πράγματα ξεφευγουν λίγο παραπάνω όπως στον ομηρικό καυγά του Bird με τους Dr.J, M.Malone και Barkley
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    συνηθως ο καυγας ξεσπαει μεταξυ αυτου που "μπορει" και του αλλου που δεν "μπορει" και απλα κανει σκληρο φαουλ...
    ειναι το εκνευριστικοτερο πραγμα που μπορουν να σου κανουν, αν και εφοσον το κανουν επιτηδες... και συνηθως αυτοι που το κανουν ειναι μικροτερης κλασης...

εχω τσακωθει απειρες φορες για σκληρα φαουλ που μου εχουν κανει ενω ξερουν οτι δεν μπορουν "νομιμα" να με σταματησουν...
    μα θα μου πει καποιος "αυτο ειναι το παιχνιδι"...ναι θα του απαντησω, "αλλα αν μιλαμε για σωματικη ακεραιοτητα, δεν πρεπει να λογαριζονται παιχνιδια"...

το σωστο ειναι, αν ο αλλος ειναι αλλης κλασης, να κανεις οτι μπορεις για να τον μαρκαρεις και αν το βαλει, το εβαλε...
    να τον κατεδαφισουμε για να μην το βαλει, το θεωρω απαραδεκτο και δεν το εχω κανει ποτε...

καπως ετσι ειναι και στο NBA...βλεπεις αμπαλους να κανουν σκληρα φαουλ στους παικταραδες, απλα επειδη δεν μπορουν να τους μαρκαρουν σωστα...και εκει ξεκιναει ο καυγας...
    γιατι ναι μεν παιζουν για δοξα και εκατομμυρια, αλλα αν ειναι να τραυματισουν, αυτα δεν θα'πρεπε να μετρανε...

εχει πολλα βιντεακια το youtube απο τους καυγαδες του "μαγικου κοσμου"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Μα γι'αυτό τον γουστάρω.Με το πλαδαρό κορμί του όχι μόνο επιβίωσε ανάμεσα σε καλύτερους αθλητές αλλά κατάφερε να κυριαρχήσει με το μυαλό και το πάθος που είχε.Και ο Magic δεν είχε μεγάλο άλμα αλλά είχε άλλα χαρίσματα.
    Το trash talking είναι (για κάποιους) μέρος του παιχνιδιού.Αν δε πέφτει και πολύ ξύλο στο μαρκάρισμα, καμιά φορά τα πράγματα ξεφευγουν λίγο παραπάνω όπως στον ομηρικό καυγά του Bird με τους Dr.J, M.Malone και Barkley
    Εννοείται ότι περί ορέξεως ...σου λέει ψηλός είμαι, χεράς είμαι, ΛΕΥΚΟΣ είμαι ! σιγά μη δουλέψω να φτιάξω και άλμα...
    Λευκό "ψηλό" προτιμώ Mc Hale .
    Σόρρυ αλλά βλαχομπεκρή μου θύμιζε .

Εννοείται ότι περί ορέξεως ...σου λέει ψηλός είμαι, χεράς είμαι, ΛΕΥΚΟΣ είμαι ! σιγά μη δουλέψω να φτιάξω και άλμα...
    Λευκό "ψηλό" προτιμώ Mc Hale .
    Σόρρυ αλλά βλαχομπεκρή μου θύμιζε .
    παρα είσαι σκληρός. καταρχήν το άλμα δε μπορεί να δουλευτεί τόσο πολυ. ή το χεις σωματικά ή δε το χεις. δευτερον για να είσαι τόσο καλός τόσα χρόνια σε αυτό το επίπεδο μάλλον έχεις ξεσκιστεί στη δουλειά. ο Πουλής χαίρει τον σεβασμό πάρα πολλών στην ιστορία του NBA. πρόσφατα μεταξύ αυτων προστέθηκε και ο Kobe που του έπλεξε το εγκώμιο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    παρα είσαι σκληρός. καταρχήν το άλμα δε μπορεί να δουλευτεί τόσο πολυ. ή το χεις σωματικά ή δε το χεις. δευτερον για να είσαι τόσο καλός τόσα χρόνια σε αυτό το επίπεδο μάλλον έχεις ξεσκιστεί στη δουλειά. ο Πουλής χαίρει τον σεβασμό πάρα πολλών στην ιστορία του NBA. πρόσφατα μεταξύ αυτων προστέθηκε και ο Kobe που του έπλεξε το εγκώμιο
    Σε διαβεβαιώνω για το αντίθετο ,όχι ότι στα χρόνια που έπαιζα δεν είδα παίχτες με φυσικό άλμα αλλά το 90% είναι θέμα δουλειάς.Στα 70- κιλά που ήμουν τότε με 180 ύψος κανονικό άνοιγμα χεριών και "βαθύ" 190 κιλά κάρφωνα και με συμπαίχτη ένα φίλο 170 ύψος που ήταν σπρίντερ στον Εθνικό είχαμε γελάσει με πολύ κόσμο στο γήπεδο...
    Τον Γιούρι Βαρτανιάν τον έχεις υπ όψιν σου ? Από τους "μέγιστους" για μένα.
    Σόρρυ με το Μπιρντ μπορεί να ήμουν υπερβολικός.

Παίδες για να φτάσει κάποιος σε αυτά τα επίπεδα πρέπει να ξημεροβραδιάζεται με την μπάλα στα χέρια για πολλά χρόνια .Ταλέντα υπήρξαν και θα υπάρχουν αλλά χωρίς δουλειά δεν πρόκειται να φτασουν ψηλά.Συμφωνώ με τον Σπυρο για το άλμα,η προπόνηση σίγουρα το βελτιώνει αλλά παίζει ρόλο και η κατασκευή του καθενός.
    Κάποια στιγμή είχαν ρωτήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη πόσες θυσίες έκανε για να φτάσει εκεί που έφτασε και απάντησε 'τι θυσίες ρε παιδιά,εγώ απλώς έκανα αυτό που γούσταρα να κάνω στην ζωή μου'.
    Ασχετο/σχετικό,πριν απο λίγο με πήραν τηλέφωνο ότι αρχές 2016 θα γίνει για πρώτη φορά αγώνας παλαιμάχων της ομάδας στην οποία αγωνιζόμουν.Λέτε να αποσύρουν και την φανέλα μου?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βουτια για τον σταυρο
    από koulis19 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2010, 06:45
  2. Xρόνια πολλά Σταύρο!!!
    από Operater στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 19:55
  3. ποιος θα πιασει το σταυρο;
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ