Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: kawasaki versys 650 η yamaha fz fazer 600 2006 ?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simple76 Προβολή μηνύματος
    σε σχεση με το versys δεν ειναι και αρκετά ορθιο ειναι οπως ενα γυμνό αλλα με μασκα ,τωρα για τους κυλίνδρους κλείνω πρως τους 4 αλλα δεν ειναι το θεμα μου τοσο οι κυλινδροι αλλα ποιο θα μου κάτσει ποιο καλα στο κούμπωμα και στην ευελιξία του και στο ταξίδι αρχικά οπως προανέφερα

Γιωργο το versys εχει immobilizer του 2007?
    ειναι ορθιο για στρη ειπα,οχι σε σχεση με το βερσυς
    στο κουμπωμα φιλε δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις.μονος σου θα πρεπει να τα καβαλησεις και να δεις ποιο σαρεσει περισσοτερο.
    στην ευελιξια σαφως υπερτερει το βερσυς.
    στο ταξιδι με το φεηζερ θα μπορεις να εχεις μια μεση ταχυτητα μεγαλυτερη αποτι με το βερσυς.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simple76 Προβολή μηνύματος
    σε σχεση με το versys δεν ειναι και αρκετά ορθιο ειναι οπως ενα γυμνό αλλα με μασκα ,τωρα για τους κυλίνδρους κλείνω πρως τους 4 αλλα δεν ειναι το θεμα μου τοσο οι κυλινδροι αλλα ποιο θα μου κάτσει ποιο καλα στο κούμπωμα και στην ευελιξία του και στο ταξίδι αρχικά οπως προανέφερα

Γιωργο το versys εχει immobilizer του 2007?

Όχι δεν έχει immobilizer

Παλαιό μέλος
    Έχω το fazer s2.Γενικα είναι βολικό μηχανάκι. Είναι μηχανή δύο ταχυτήτων. Δηλ ήρεμο χαμηλά πολύ δυνατό ψηλά( βγάζεις και λίγο γούστο αν σ'ενδιαφερει). Αν δεν το πιέζεις γενικά δεν καίει πολύ, περίπου 5l.Ανετο σε ταξίδια και ευέλικτο.Εχω βάλει μια ψηλοτερη ζελατινα της puig και είναι ακόμη καλύτερο.

Παλαιό μέλος
    ας πεταχτω και εγω να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετος μηπως και αρχισω να μαθαινω..πως καταλαβαινω ποσους κυλινδρους εχει ενα μηχανακι και γιατι το 2κυλινδρο ειναι πιο καλο η χειροτερο απο ενα 4κυλινδρο? ποια τα + και - γενικως με τους κυλινδρους?? ευχαριστω

μπορείς να διαβασεις αυτο https://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_engine
    κάνε και μια αναζητηση στο google και θα βρείς άπειρα πράγματα

κατα τα άλλα εγω τα ξεχωρίζω ως εξής
    το δικυλινδρο κάνει βρουυυμμμ βρουυυμμμ
    ενω το τετρακυλινδρο κανει γκιιιιιιιιιιιν γκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Λογοι που θα επελεγα το Versys εναντι του Fazer:
    -Το Versys ειναι φτιαγμενο για...2...φωναζει απο μακρυα.
    -Εχει θεση οδηγησης που σεβεται την συνεπιβατιδα (να μην καθεται δλδ. με τα γονατα στ'αυτια)
    -Και το κυριοτερο !!!!
    [FONT=Arial]
    Kawasaki Max Torque[/FONT][FONT=Arial] 6,2 kgf-m @ 6800 rpm
    [/FONT]
    [FONT=Arial]Yamaha Max Torque [/FONT]6.4 kgf-m @ 10000 rpm (ελεος !!!!!)

[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]
    [/FONT]

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    ας πεταχτω και εγω να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετος μηπως και αρχισω να μαθαινω..πως καταλαβαινω ποσους κυλινδρους εχει ενα μηχανακι και γιατι το 2κυλινδρο ειναι πιο καλο η χειροτερο απο ενα 4κυλινδρο? ποια τα + και - γενικως με τους κυλινδρους?? ευχαριστω
    Aνοίγεις τεράστιο θέμα και θα χαθείς γιατί πολλά παίζουν ρόλο απο τον τύπο μηχανής,διάταξη κυλίνδρων,κυβισμός..
    Μεταξυ των 2 μηχανών που αναφέρεις το fazer θα διάλεγα αμα είναι να έκανα πολλα χιλιόμετρα εκτός πόλης αλλα μέχρι εναν βαθμό γιατι η θέση του ειναι πιο χαμηλα απο τι στο versys, επίσης τα μοτερ τους ειναι μέρα με την νύχτα. To fazer έχει και γαμω τα γκάζια αλλα πολυυυ ψηλά. Αν δε σε νοιάζουν οι επιδόσεις πάρε το versys.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος Το avatar του/της nikos_f3n
    Το Fazer καει περι τα 4.5-5 λιτρα/100χλμ οταν ταξιδευεις σε νορμαλ ταχυτητες εως 120Km. Ο μονος λογος που θελω να πουλησω το Fazer ειναι οτι θελω να παταω και κανα δασικο χωματοδρομο, οχι πως το fazer θα διαλυθει αν μπει, απλα το λυπαμαι το μηχανακι. Δε θα το εδινα ποτε αν δε κοιτουσα και χωμα.
    Το Fazer απ οτι εχω οδηγησει ειναι το ποιο σταθερο και με καλυπτει πολυ καλα (υψος 1.70cm). Φυσικα θελει μια ζελατινα τουριγκ γιατι η μαμα ειναι ανυπαρκτη. Τα φρενα εχουν καλη αισθηση, εχω σελα ανατομικη αν και παλι κουραζει. Τωρα για τα γκαζια, νιωθω οτι εχω μοτο με 70 αλογα οχι 98. Η δυναμη ειναι τοσο ψηλα που πρεπει να εισαι μονιμα πανω απο τις 8Κ για να βλεπεις την δυναμη, απλα ξερεις οτι οση δυναμη χρειαστεις θα την εχεις. Γενικα το θεωρω οικονομικο μηχανακι και αξιοπιστο. Μονο ντιζα συμπλεκτη εχω αλλαξει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    -Εχει θεση οδηγησης που σεβεται την συνεπιβατιδα (να μην καθεται δλδ. με τα γονατα στ'αυτια)
    -Και το κυριοτερο !!!!
    [FONT=Arial]
    [/FONT]

[/FONT]
    Χαίρω πολύ ότι τα 2κυλινδρα έχουν μεγαλύτερη ροπή. Τα 4κυλινδρα ψηλά δουλεύουν και εκεί το 2κυλινδρο θα χρειαστεί κιάλια για να δει το 4κυλινδρο.Για την πόλη πάντως το 2κυλινδρο ίσως βολεύει περισσότερο αλλά σε ταξίδι με το 4κυλινδρο είναι πιο άνετα και πιο πολύ γκάζι το fazer από το versys.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    -Και το κυριοτερο !!!!
    [FONT=Arial]
    [/FONT]

[/FONT]

γιατι ελεος? σε καποιους αρεσουν τα πολυστροφα μηχανακι με τη ροπη στο θεο. Ας την εβγαζε και 14000σαλ και ας ηταν ακομα πιο ψοφιο χαμηλα, εμενα με φτιανχει πολυ για γρηγορη οδηγηση. Επισης, οσο ψοφιο και να ειναι χαμηλα ενα 600αρι ανηφορα με 3η ανεβαινει για πλακα. 600κυβικα ειναι αυτα, στα 300κιλα μηχανης με αναβατη μαζι ειναι σαν αυτοκινητο 1500κιλων με 3000κυβικα, οσο και ψοφιο (αναλογικα) να ειναι χαμηλα μια χαρα θα τραβαει.

Στο θεμα μας, νομιζω πως ο φιλος μαλλον το εχει παρει αποφαση πως δεν θελει πολλα γκαζια πλεον, αρα μια χαρα θα τον καλυψει το versys. Μενει να κανει το tst ride στο fazer και να αποφασισει.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Μέλος
    -Και το κυριοτερο !!!!
    [FONT=Arial]
    [/FONT]

[/FONT]
    Τι κολλημα και αυτο με.την ροπη. Η ροπη δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενας παραγοντας εκ των δυο που επηρεαζουν την δυναμη. Αλογα=ροπη*στροφες .
    Εσυ νομιζεις οτι αν σταθεις με ενα versys διπλα απο ενα fz6 με 6800 εσυ και με 10000 αυτο θα φυγετε μαζι? Πουθενα δεν θα το δεις.
    Και για αυτο υπαρχει και το σασμαν, για να επιτρεπει στ μηχανακι να μπορει να δουλευει ευκολα στο φασμα λειτουργιας του. Με το fz6 να εχει παρα πολυ καλες σχεσεις
    Εν πασει περιπτωση... Αν σ αρεσει εστω και λιγο η γρηγορη οδηγηση ειναι μονοδρομος. Δεν εχουν την παραμικρη σχεση τα δυο μηχανακια, πουθενα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billis21 Προβολή μηνύματος
    Τι κολλημα και αυτο με.την ροπη. Η ροπη δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενας παραγοντας εκ των δυο που επηρεαζουν την δυναμη. Αλογα=ροπη*στροφες .
    Εσυ νομιζεις οτι αν σταθεις με ενα versys διπλα απο ενα fz6 με 6800 εσυ και με 10000 αυτο θα φυγετε μαζι? Πουθενα δεν θα το δεις.
    Και για αυτο υπαρχει και το σασμαν, για να επιτρεπει στ μηχανακι να μπορει να δουλευει ευκολα στο φασμα λειτουργιας του. Με το fz6 να εχει παρα πολυ καλες σχεσεις
    Εν πασει περιπτωση... Αν σ αρεσει εστω και λιγο η γρηγορη οδηγηση ειναι μονοδρομος. Δεν εχουν την παραμικρη σχεση τα δυο μηχανακια, πουθενα.
    φιλε μου εγω νομίζω οτι το θεμα εχει ξεφύγει εγω δεν μίλησα για γκαζια αλλα για το ποιο θα ηταν καλυτερο σε θεμα οδήγησης τα γκαζια ειναι το τελευταίο που θα κοίταγα μιας και αυτο που θελω ειναι βολτούλα με την γυναίκα ταξιδάκι αντε και καμια καγκουρια μονος μου αλλα το ποιο ειναι ποιο γρήγορο σε εκκίνηση τελική δεν θα παω και στην βουτα να βαζω κοντρες :-) παντος ευχαριστω ολους για της απάντησης σας και σας εύχομαι καλη χρονιά με αγάπη υγεία και παντα ορθιοι θα ενημερώσω για την τελικη μου αγορά της ερχόμενες μέρες .
    Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

Μέλος Το avatar του/της Adulescens_1
    καλησπερα φιλε μου εχω fazer εδω και 9 μηνες. δεν θα σου πω μονοδρομος και τπτ τετοια, μονο και μονο επειδη το χω, με βαση αυτα που θελεις θα σου ελεγα να πας στο versys τωρα για το θεμα ταξιδι, υπαρχει ταξιδι μεχρι το λουτρακι και μεχρι την ευβοια και υπαρχουν ταξιδια μεχρι θεσσαλονικη και βαλε... για τα κοντινα ταξιδακια το versys ειναι μια χαρα για τα πιο μεγαλα πας σε fazer με μια εξτρα ζελατινα βεβαια... τωρα μεσ την πολη εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και απο καταναλωση και απο ευελιξια οπως αλλωστε και το versys. απλα λογω 2 κυλινδρου το versys εχει ενα + στο οτι δεν χρειαζεται να αλλαζεις τοσο συχνα ταχυτητες μιας και η ροπη ερχεται απο χαμηλα σε σχεση με το fazer που πρεπει να ανεβοκατεβαζεις ταχυτητες πιο συχνα. ελπιζω να σε καλυψα τωρα οτι και να παρεις καλοταξιδοο....!!

μιας και το είδα και μιας και υπάρχει θέμα με κήλες στη μέση, να πω οτι το ορθιο μηχανάκι ΔΕΝ είναι ό,τι καλύτερο για τα προβλήματα μέσης....
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για aftermarket levers (Yamaha FZS Fazer 600 2003)
    από Asaverle στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2011, 17:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF