Μπορείς να ψωνίσεις χωρίς κανένα όριο όσον αφορά τη κάρτα σου αρκεί το προϊόν που θες να ψωνίσεις να μην βρίσκεται στη λίστα με τους χαρακτηρισμούς που κόβουν τα cc και επίσης να μην έχει καταναλωθεί το ημερήσιο όριο της τράπεζας με μεταφορές χρημάτων προς τα έξω.
Ειχα παλιά Pay pal, αλλά την κατάργησα, γιατί μου έκανε και μένα νερά,
Τι χρησιμεύει η Pay pal? θέλω να πω ότι τώρα χρησιμοποιώ άυλη κάρτα Ελληνικής τράπεζας, που φορτίζω- ξεφορτιζω κτλ μέσω Web Bankink και κάνω όλες της συναλλαγές μου από εκεί.....
byron
Την χρησιμοποιούν το 95% των eshops, στο eBay πολύ συχνά είναι ο μοναδικός τρόπος που δέχονται οι πωλητές, δεν μοιράζεις τα στοιχεία της κάρτας σου από δω και από κει, και αν πάει κάτι στραβά στην συναλλαγή αποζημιωνεσαι.
Γιαυτό...
Για να ειμαι ειλικρινής, εχω καιρό να χρησιμοποιήσω e-Bay, την κάρτα την χρησιμοποιώ για εισιτήρια αερπορικά, ξενοδοχεία, και αγορές του μικρού (CD παιχνίδια, ρουχα) απο skroytz , δεν με απασχολεί και να μου κλέψουν τα στοιχεία, γιατί την φορτίζω λίγο πριν κάνω την αγορα (1 ευρω χρέωση η φόρτιση) και μεσω Web ενημερώνομαι για όλες τις κινήσεις της κάρτας.
Βρε παίδες, μιας κ τώρα το πήρα χαμπαρι. Στο κεντρικό μενού του PayPal (που και καλά το ομόρφυναν) μου έχει σαν νόμισμα την αγγλική λίρα, στις επιλογές μου όμως έχω μόνο το euro (και γράφει κ primary).
Επίσης, έστειλα 10€ μέσω PayPal στην Γερμανία κ μου τα έκανε λίρες (πληρωσα 10.39€).
Μου έχει διαφύγει κάτι;
φυσικα και σου εχει διαφυγει κατι.
τωρα πια με ρεβολουτ την οποια εχεις ηδη συνδεδεμενη στο παυπαλ πριν κανεις αγορα θα γυρνας το παυπαλ στο νομισμα που πουλαει ο πωλητης. ετσι η μετατροπη νομισματος θα γινεται απο την τραπεζα σου κι οχι απο το παυπαλ.
κατσε να βρω εναν οδηγο.
edit: καλο διαβασμα
Τελευταία τροποποίηση από virus; 28/01/2016 στις 20:23.
Γιαννης
Όταν λες τράπεζα μου, έννοεις την revolut; Γιατί αυτή τη κάρτα χρησιμοποιω, που υποτίθεται ότι τα έχω στείλει σε ευρώ.
Θα τον δω πληρέστερα τον οδηγό, αλλά πριν αλλάξει το look του PayPal, είχα σίγουρα τσεκαρει την επιλογή να κάνει το conversion η τράπεζα.
Θα επανελθω
ναι στην ρεβολουτ. και μπορεις επισης να γυρνας την ρεβολουτ σε οποιο νομισμα θες τα λεφτα σου. δηλαδη κανεις το εβασμα απο την εθνικη τραπεζα προς την ρεβολουτ ευρω. μετα μεσα στην ρεβολουτ μπορεις να μετατρεπεις τα ευρω σου σε δολαρια η λιρες. και οταν κανεις αγορα θα φροντιζεις το νομισμα σου στην ρεβολουτ να ειναι μπροστα (δεν ξερω αν το πιανεις αυτο)
ετσι λοιπον για παραδειγμα θα ειναι και η ρεβολουτ σε δολαρια αλλα και το παυπαλ σε δολαρια γυρισμενο.
και το παυπαλ κατω κατω εχει κουμπι να σε πηγαινει στην παλια βερσιον.
Γιαννης
Είχα ξεχάσει στο PayPal να επιλεξω στην κάρτα της revolut να γίνεται το conversion από την τράπεζα (ενώ στην παλιά κάρτα ήταν οκ).
Αυτό πάλι πού με ξενίζει τωρα είναι ότι στο PayPal δείχνει λίρες ενώ πρωτεύον νόμισμα έχω το ευρω.
PS.
Στη revolut, εάν έχω τα λεφτά σε ευρώ, κ πληρωσω σε λίρες, χρειάζεται να τα γυρίσω πρώτα σε λίρες; Δεν θα το κάνει η revolut;
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
στην ρεβολουτ θα κανεις εσωτερικη ισοτιμια και θα γυρισεις τα λεφτα σου στο νομισμα που θα αγορασεις.
στο παυπαλ πρεπει να κανεις τρια βηματα και θα ελεγα να το κανεις απο pc. δεν ξερω αν το app του κινητου υποστηριζει να κανεις οτι λεει ο οδηγος που σου εβαλα.
Γιαννης
Υπάρχει λύση και για αυτό!! Εγώ χρησιμοποιώ την neteller σαν υπηρεσία, είναι κάτι αντίστοιχο με την revolut, δεν χρειάζεσαι κινητό για να την χρησιμοποιησεις και κάνεις την δουλειά σου μια χαρά μέσω Η/Υ. Έχω φτιάξει εικονική προπληρωμένη κάρτα μέσω της neteller την φορτίζω κανονικά μέσω ελληνικού web banking, κρατάει μόνο ΄1 ευρώ προμήθεια και όλα μέχρι τώρα βαίνουν καλώς.