Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς σκέφτηκα. Δεν πιστεύω ότι είναι δουλειά του καταστήματος, εκτός αν ψώνισες απ'όπου να'ναι.

@Pan: Να περάσει τι; Λερωμένη κλειδαριά, η οποία δεν είναι καν στη συσκευασία της; Πώς είναι δυνατό να περάσει ποτέ κάτι τέτοιο;
    Σου λεει αν περασει περασε.Ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια θα ηταν.

Πιστευεις οτι δεν υπαρχουνε ατομα που θα την κραταγαν?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω θα βαλω αλλο ενα ερωτηματικο για την μεταφορικη...
    παιζει να ανοιξε καποιος το πακετο και να την δοκιμασε στο μηχανακι του...να του επεσε ή δεν ξερω και εγω τι αλλο...
    ακομα και να αντικατεστησε την ιδια δικια του χρησιμοποιημενη κλειδαρια με την καινουργια δικια σου...(extreme σεναριο το ξερω)...

παντως αν εγινε κατι τετοιο απο το καταστημα ειναι πολυ φαουλ...

O κούριερ δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα, δεν παίζει τέτοιο σενάριο σε καμία περίπτωση. Όπως έγραψα, η κλειδαριά στάλθηκε μέσα σε μια νάϋλον τσάντα χύμα μαζί με την ανοιγμένη συσκευασία. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά ήταν ότι η νάϋλον σακούλα ήταν από άλλο μοτοσυκλετιστικό προϊόν, αν δεν κάνω λάθος κάποιο ισοθερμικό ρούχο αν θυμάμαι καλά τη φίρμα. Άρα η δουλειά έγινε εξ' αρχής από το κατάστημα με τη λογική το στέλνουμε και βλέπουμε, ή (ελπίζω όχι) το στέλνουμε και πουλάμε τρέλα ότι δεν φταίμε εμείς. Θα περιμένω πρώτα την απάντησή τους και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτω όνομα και περιοχή...

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα. Δεν πιστεύω ότι είναι δουλειά του καταστήματος, εκτός αν ψώνισες απ'όπου να'ναι.

@Pan: Να περάσει τι; Λερωμένη κλειδαριά, η οποία δεν είναι καν στη συσκευασία της; Πώς είναι δυνατό να περάσει ποτέ κάτι τέτοιο;
    Όχι, δεν ψώνισα απ' όπου να ΄ναι, το συγκεκριμένο κατάστημα έχει προταθεί αρκετές φορές σε αγορές διαφόρων ειδών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Θεωρώ σαν πιθανότερο ενδεχόμενο πως θα τη κράταγα, μπορεί να την έβαζα, μπορεί να είχα πετάξει απλά τα λεφτά μου. Πρόσεχε δε λέω πως έχεις άδικο που ζητάς αντικατάσταση, εγώ είμαι ο λάθος, απλά ξέρω τον εαυτό μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ σαν πιθανότερο ενδεχόμενο πως θα τη κράταγα, μπορεί να την έβαζα, μπορεί να είχα πετάξει απλά τα λεφτά μου. Πρόσεχε δε λέω πως έχεις άδικο που ζητάς αντικατάσταση, εγώ είμαι ο λάθος, απλά ξέρω τον εαυτό μου.
    BLiTzER ποτε μη λες ποτε.

Update επί του θέματος. Επικοινώνησαν μαζί μου χτες από το κατάστημα, ζητώντας μου συγγνώμη. Δικαιολόγησαν την κατάσταση της κλειδαριάς λόγω του ότι δοκιμάστηκε από πελάτη στη μοτοσυκλέτα του και δεν έκανε λόγω μεγέθους, με αποτέλεσμα να προκληθούν τα γδαρσίματα από το ζόρισμά της στο δισκόφρενο. Ο ιδιοκτήτης ορκίστηκε ότι η κλειδαριά δεν έχει βγει από το κατάστημα και για το θέμα της ανοιγμένης συσκευασίας υπεύθυνη είναι η ABUS μου είπε, καθώς έτσι όπως είναι κατασκευασμένη η συσκευασία πρέπει αναγκαστικά να σκιστεί για να βγει η κλειδαριά. Υπήρχαν 2 χρωματισμοί και αυτός που διάλεξα δεν υπήρχε διαθέσιμος παρά μόνο η ανοιγμένη συσκευασία. Αναγνώρισε πως έπρεπε να επικοινωνήσουν μαζί μου να με ενημερώσουν εάν την ήθελα αλλά λόγω των ημερών αυτό δεν έγινε και προθυμοποιήθηκε να την αλλάξει εάν το επιθυμούσα και αναμένω πλέον τη νέα κλειδαριά.

Τρλικα όλα καλά. Θα μας πεις ποιος είναι;
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Τρλικα όλα καλά. Θα μας πεις ποιος είναι;
    Υπάρχει και μια πολιτική του φόρουμ στην αναφορά καταστημάτων, οπότε κάποιος αρμόδιος μοντεράτορας μπορεί να εκφέρει γνώμη.

Εγώ καταλαβαίνω λοιπόν ότι τη στείλανε με το σκεπτικό "αν περάσει πέρασε", κανένα λάθος δεν έγινε. Δηλαδή γνωρίζανε ότι το προιόν ήταν γρατσουνισμένο και εκτός συσκευασίας. Το μίνιμουμ που θα μπορούσαν ήταν η απάντηση που σου δώσανε...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Update επί του θέματος. Επικοινώνησαν μαζί μου χτες από το κατάστημα, ζητώντας μου συγγνώμη. Δικαιολόγησαν την κατάσταση της κλειδαριάς λόγω του ότι δοκιμάστηκε από πελάτη στη μοτοσυκλέτα του και δεν έκανε λόγω μεγέθους, με αποτέλεσμα να προκληθούν τα γδαρσίματα από το ζόρισμά της στο δισκόφρενο. Ο ιδιοκτήτης ορκίστηκε ότι η κλειδαριά δεν έχει βγει από το κατάστημα και για το θέμα της ανοιγμένης συσκευασίας υπεύθυνη είναι η ABUS μου είπε, καθώς έτσι όπως είναι κατασκευασμένη η συσκευασία πρέπει αναγκαστικά να σκιστεί για να βγει η κλειδαριά. Υπήρχαν 2 χρωματισμοί και αυτός που διάλεξα δεν υπήρχε διαθέσιμος παρά μόνο η ανοιγμένη συσκευασία. Αναγνώρισε πως έπρεπε να επικοινωνήσουν μαζί μου να με ενημερώσουν εάν την ήθελα αλλά λόγω των ημερών αυτό δεν έγινε και προθυμοποιήθηκε να την αλλάξει εάν το επιθυμούσα και αναμένω πλέον τη νέα κλειδαριά.
    Ότι ακριβώς έγραψε ο spyrval, σου λέει στειλτο, και μπορεί και να μη πει κάτι ο άλλος

Βέβαια αν υπάρχει η σχετική αλληλογραφία, θα μπορούσε να γίνει αναφορά στο όνομα του καταστήματος αλλά οκ...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νέο μέλος
    Γιατι δεν μαθαμε ποιο ειναι το εν λογω καταστημα?
    κακο ειναι? ή απαγορευεται?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iKTM Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν μαθαμε ποιο ειναι το εν λογω καταστημα?
    κακο ειναι? ή απαγορευεται?
    Ναι.

Η κλειδαριά ήρθε τελικά χτες κι επιβεβαιώθηκε η υποψία μου ότι είχε παιχτεί κουτοπονηριά δυστυχώς... και για να εξηγούμαι: όπως έγραψα επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου από το κατάστημα και μου ανέφεραν πως έγινε κακή συνεννόηση λόγω φόρτου εργασίας και ημερών, εστάλη η συγκεκριμένη λόγω του ότι ήταν η μόνη διαθέσιμη στο χρωματισμό που είχα διαλέξει και πως θα έστελναν μια άλλη διαφορετικού χρώματος.
    Πριν 2 μέρες επικοινώνησαν πάλι μαζί μου να με ενημερώσουν πως στέλνουν την κλειδαριά, πληροφορώντας με πως θα την έστελναν πάλι εκτός συσκευασίας γιατί την έσκισαν αναγκαστικά και μάλιστα μου ζήτησαν να τους στείλω πίσω την σκισμένη συσκευασία της πρώτης. Τελικά χτες έλαβα την κλειδαριά μέσα στη θήκη μεταφοράς άνευ συσκευασίας στο χρώμα που είχα παραγγείλει αρχικά (κι ενώ με είχαν ενημερώσει πως ήταν η τελευταία)... Είχα ψωνίσει κι άλλη φορά χωρίς πρόβλημα, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να ξανασυμβεί...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρόταση για αγορά κλειδαριάς δισκόφρενου
    από mitridi_g στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2009, 12:31
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic