Μην νομιζετε και μεις που δεν δουλευαμε δεν ειχαμε πως να σκοτωσουμε την ωρα μας.
![]()
Μην νομιζετε και μεις που δεν δουλευαμε δεν ειχαμε πως να σκοτωσουμε την ωρα μας.
![]()
ως γνωστον η αληθεια ειναι καπου στην μεση...
αν τα ρεπο δινονται κανονικα μεσα στην εβδομαδα, δεν υπαρχει κανενας λογος φωνων και καταρων...
απειρος κοσμος δουλευει γιορτες και αργιες και Κυριακες και..και..και...
να λετε ΝΑΙ στις ημερες ξεκουρασης ανεξαρτητα ποτε ειναι αυτες και μην το πατε μονο με τις Κυριακες...
ΜΑΚΑΡΙ να ειχα την ευκαιρια να (ξανα)δουλευω Κυριακες και γιορτες και να εχω τα ρεπο μου μεσα στην εβδομαδα, ανεξαρτητως μερας...
ολα ειναι πολυ καλυτερα τοτε...
εχετε πιαστει σε μια Κυριακη που πανε ΟΛΟΙ σαν τα προβατα στα εμπορικα και στα παρκα και στις ταβερνες και..και..και...
και στο τελος εχεις κινηση χειροτερη απο καθημερινη, δυσκολια παρκαρισματος, βαβουρα, εκνευρισμο, δεν εξυπηρετεισαι σωστα λογο ογκου δουλειας και πολλα αλλα δεινα...
οποιοι εχουν τα ρεπο τους μεσοβδομαδα και μπορει να κρινουν ορθως, ξερουν ποσο καλυτερα ειναι...
δυστυχως εχει επικρατησει το σ/κ, και κυριως Κυριακη γιατι πολλοι δουλευουν εξαημερο, να ειναι μερα βολτας, οικογενειας κλπ...
π@παρια θα πω εγω...
και ολα αυτα γιατι οι περισσοτεροι δουλευουν σε γραφεια...
αν ολοι δουλευαν ολες τις μερες και επαιρναν τα ρεπο τους οποιαδηποτε μερα οριζοταν απο το εκαστοτε προγραμμα θα αποφορτιζοταν ολος αυτος ο χαμος που γινεται τα σ/κ...
αλλα βεβαια, θελουμε να δουμε και κοσμο...δεν μπορουμε να παμε καπου και να απολαυσουμε το καφεδακι μας ή να φαμε με ησυχια χωρις να υπαρχει ψυχη γυρω γυρω...θελουμε να μας δουν και να δουμε...![]()
Όπως επίσης κάποιοι που έχουν δική τους δουλειά, γελάνε με τα περί ωραρίου, Κυριακών κλπ.
H διάθεση για δουλειά είναι ανάλογη των απολαβών. Αν τα λεφτά ήταν αρκετά, οι περισσότεροι δε θα είχαν πρόβλημα να δουλεύουν και 7ήμερο. Η γκρίνια πηγάζει, συνήθως, από το ότι δεν είναι.
Life begins at 45°.
οι μερες ξεκουρασης χρειαζονται...οποιος νομιζει οτι μπορει να δουλεψει 7ημερο για ολη του την ζωη ειναι πολυ γελασμενος...
και ας παιρνει και 1 εκατομμυριο ευρω την μερα...
και μιλαω για δουλεια, οχι να εισαι εισοδηματιας...
λογικα να το παρεις, αν δουλευεις 7ημερο δεν θα εχεις χρονο να χαλασεις τα λεφτα που βγαζεις...
για ρωτα και τους ναυτικους που μπαρκαρουν για μηνες...πως κανουν οταν ειναι να γυρισουν και να πιασουν λιμανι...
και παιρνουν (ακομα) πολυ καλα λεφτα...
Γι'αυτό έγραψα "οι περισσότεροι"Μην κολλάς στο 7ήμερο. Ήταν ενδεικτικό. Όπου 7ήμερο, βάλε 6ήμερο ή οποιουδήποτε είδους υπερωρία.
Εγώ διαφωνώ με αυτή τη λογική. Δε θα δούλευα διπλάσιες ώρες για τα τριπλάσια λεφτά. Προτιμώ να έχω τον χρόνο μου. Αλλά ο περισσότερος κόσμος, τουλάχιστον από προσωπικές συζητήσεις που είχα, σκέφτεται έτσι.
Life begins at 45°.
Απο το 97 δουλεύω 6ημερο
Η 5ημερο
Δεύτερα- Σάββατο-κυριακη ρεπό
Δευτερα- παρασκευή - Σάββατο ρεπό
Το έχω συνηθίσει τόσο που μια αλλαγή μου φαίνεται αλλόκοτη
ετσι είναι, δουλευεις 10-15 ωρες καμμια φορα και πολύ παραπανω και πας για υπνο και ξυπνάς και παλι τα ιδια-ζητας το απλο κατι, μια σοκολατα και δινεις λες 100ευρω, αλλα δεν υπαρχη-ποσο μαλλον να βλέπεις την οικογενεία... οποτε συνηθως τα χρηματα σπαταλωνονται για αυτά που εχουν λειψη..κλπ κλπ ..τελικα κανενας δεν είναι ευχαριστημένος...
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
το θεμα δεν ειναι ποσα βγαζεις αλλα ποσα χαλας
οταν μαθεις να περνας πραγματικα καλα με λιγα τοτε θα εχεις τον χρονο και το κεφι να περασεις καλα
αν βλεπεις μονο το εκαστοτε τυρακι που σου μοστραρουν τοτε γινεσαι το χαμστερακι στον τροχο
φυσικα το συστημα σε κανει προτυπο ωστε να στρατολογει νεα χαμστερακια και καπως ετσι προκυπτουν οι ατυπες κοντρες για το καλυτερο κινητο αυτοκινητο σπιτι εξοχικο κλπ
οπως ειχα διαβασει καπου: ''νικητης ειναι αυτος που θα πεθανει με τα περισσοτερα''