Παιδες μην ακουω για παντοφλες, εγγρισεις, κλπ κλπ ..
Μεινετε πιστοι στο προτυπο του μηχανοβιου αλητη αισθηματια.
Ειχα το 650 το 1000 ειναι οτι λειπει απο το 650 δηλαδη παραπανω γκαζι.
Λεει πολυ γιατι δεν καιει πολυ ειναι αρκετα αξιοπιστο. Αν το βελτιωσεις κιολας περιφεριακα θα δεις οτι στην πιστα σπερνει.
SV1000 για track bike?
Η γνωμη μου είναι οτι θέλει τόσα περιφερειακά που δεν αξίζει. Αν το θες για βόλτες ΟΚ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Να πω και γω την παπαρα μου μιας και στησαμε πιν απο κατι χρονια ενος φιλου
Μαμα αναρτησεις για πεταμα. (τελεια)
Μπροστινο απο gsxr και αν θες να κρατησεις τα μαμα{ψηλα} κλιπ ον ανοιγονται στην διαμετρο τους.
Πισω ή ohlins White power ή απο gsxr αλλα δεν θυμαμαι πιο ταιριαζει απο αποψη μηκους διαδρομης, το βρισκεις απο καποιον κατολογο της ohlins wp κτλ κοιτωντας τα μηκη και τις διαδρομες πιο σου ταιριαζει.
Απο μοτερ εξατμιση φιλτρο yoshi box εδωσαν κατι ψηλα πιο πολυ ευστροφια ομως μετα τις 7.5 ψοφαγε, η λυση ενα κοβεις ενα καλωδιο στην ηλεκτρονικη και συνεχιζει να ανεβαζειβμεχρι τα 110 περιπου αλογα εκει που εμενε φλατ στα 95 μετα τις 7.5 χωρις να χασει τιποτα χαμηλα αν θελεις κιαλλα υπερκυβισμος ή καλυτερα τουονο.
Παντως με αυτες τις αλλαγες το μηχανακι ηταν απολαυση
Αυτα και καλη πρωτοχρονια
Sekundu s`agapune n`agapisi
ιδιο μοτερ με μικροδιαφορες και 20 περιπου αλογα παραπανω εχει!
στο 1000 παντα
χαχαχα ετσι μου ειπαν βρε φιλαρακι...λες να με μπινιαραν??![]()
το μοτέρ του tlr είναι . απο εκεί ξεκίνησαν όλα. και οι μεταγενέστεροι ήταν οι ίδιοι βασικά, retuned για το χαρακτήρα της εκάστοτε μοτο
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ss 1000
δινονται πλεον τσαμπα και ειναι οτι καταλληλοτερο για πιστα...
δεν χρειαζονται τιποτα...αντε καμια τρομπα φρενου ή κανενα σωληνακι υψηλης και ειναι ready to race μηχανακια...