V strom, .... καλό δεν λέω, αλλα εδώ στην Μυτιλήνη αν πετάξεις πέτρα θα πετύχεις η V strom η Varadero,
θα προτιμούσα Versus μονο και μονο επειδή κυκλοφορουν λιγότερα.
Επισης κοίτα ΜΤ 03, Gladious, SV, kai ER 6
V strom, .... καλό δεν λέω, αλλα εδώ στην Μυτιλήνη αν πετάξεις πέτρα θα πετύχεις η V strom η Varadero,
θα προτιμούσα Versus μονο και μονο επειδή κυκλοφορουν λιγότερα.
Επισης κοίτα ΜΤ 03, Gladious, SV, kai ER 6
και η er6 ωραια μηχανη..Γιατι οχι αυτοματο?
επισης κατι ακομα που παρατηρησα στην v strom στην ιδια χρνολογια ιδια κυβικα διαφορετικοι ιποι οπως 72,65,70...τι γινετε?πια ειναι τα σωστα?για 2008 ας πουμε
Παλι Vstrom προτεινετε ρε αντιχριστοι...;;;
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Εχω βρει μια στην τριπολη και λεω να κατεβω να την δω,για να μοιρασουμε την αποσταση ειπα να την φερει εως την κορινθο...Ειναι καποιος απο εκει κοντα ωστε να μπορεσω να την παω σε καποιο συνεργειο για να την ελεγξει να μου πει οτι οντως ειναι κομπλε και οτι οντως ειναι ενταξει μηχανικα?Θα του δωσω ρε παιδι μου 20-30ε που θα την ελεγξει...
τελικα δεν εκανε η μηχανη..ειδα μια αλλη θα τηνδω σημερα 2008 abs 30.000 χλμ..ειναι αρκετα?τα 20.000 εχουν γινει ΑΘΗΝΑ-ΚΑΒΑΛΑ μου ειπε..καλο αυτο η κακο?εχει αλλαξει γραναζι πισω και αλυσιδα..επισης τι συντηρηση εχει αυτη η μηχανη?τι service?τι πρεπει να εχει αλλαξει στις 30.000 χλμ?κατι ακομα πως λεγετε ετσι ενα σαν δερμα που βαζουν στο ντεποζιτο?τι ακριβος κανει αυτο?
Τελευταία τροποποίηση από Toykaki; 13/01/2016 στις 10:56.