Εγω διαφωνω στα περι ψηφου.
Αμα εισαι χεστης και λες οτι ψηφισες αλλα αντι αλλων δεν σου φταινε οι εκλογες...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μπερδεμένο το πράγμα και ίσως, δηλαδή σίγουρα, εμείς το μπερδέψαμε και το κάναμε δύσκολο.
Που γράφει πως αυτός που ψηφίζουμε μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει;
Μπορεί να ζει εις βάρος μας και να φτιάχνει περιουσία;
Να βολεύει ημέτερους;
Το πράγμα χάθηκε πιστεύω από την στιγμή που δεχόμαστε για σωτήρες αυτούς που είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια. Και όταν αποδεικνύεται πως δεν ήταν εδώ για να βοηθήσουν τελικά εμάς, απλά δεν συμβαίνει τίποτα και πάμε παρακάτω.
Κάποιοι φροντίζουν στο να μην τιμωρηθούν. Κάποιοι φροντίζουν να παρουσιάζουν την νύχτα μέρα και να κρύβουν την αλήθεια. Αυτοί που έχουν την ευθύνη να δείχνουν το πρόβλημα και ακόμη να προειδοποιούν για τα λάθη, απλά σιωπούν. Το κακό είναι πως το κάνουν σκόπιμα. Κάποτε τους αποκαλούσαν "πνευματικούς ανθρώπους".
Το χειρότερο είναι πως εμείς φταίμε για όλα αυτά που επιτρέπουμε να γίνονται δίπλα μας. Και μαλώνουμε κιόλας μεταξύ μας σαν τα κακά σκυλιά, για τις εγκληματικές πράξεις των άλλων.
Θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη,την οποια εχω ξαναπει αρκετες φορες.
Υπαρχει το δεν ψηφιζω, γιατι βαριεμαι και προτιμω να παω θαλασσα.Και τον δεν ψηφιζω,γιατι δεν ανεχομαι να ψηφισω ψευτες,κλεφτες,λαμογια.
Την πρωτη περιπτωση δεν θα την σχολιασω.Την δευτερη ομως την θεωρω πολιτικη πραξη.Δεν ψηφιζω ελπιζοντας καποιος σοβαρος ανθρωπος,να ερμηνευσει σωστα την αποχη καποιων και να ασχοληθει με την εκπροσωπιση τους.Αρα δεν ψηφιζω μεχρι να ...
μαλλον -κ καλα κανεις- σκεφτεσαι δυνατα την λειτουργια ενος πολιτευματος,οπως θες πες το...στο οποιο ναι μεν θα ψηφιζεις αυτο που επιλεγεις αλλα ΕΑΝ δεν κανει οσα ειπε τοτε ΘΑ μπορεις να τον ριξεις αμμεσα.πραγμα που δεν ισχυει τωρα.
σωστα?
ενα καλο παραδειγμα...μαζευει η εκαστοτε κυβερνηση 4-5 σοβαρα θεματα κ αντι να τα επικυρωνει στην βουλη με ηθοποιους κ ποδοσφαιριστες θα τα κανει δημοψιφησμα.
[QUOTE=pipe_smoker;2684447]Δεν είμαι ψαγμένος.
Χεντριξάκιας είμαι[/QUOTΕ
ΜΗΠΩΣ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ...........
Το άκουσε αυτό από Ινδία μεριά και τόπε..??
Το ρητό, σε αυτή καθ'αυτή του τη μορφή που είναι ολόιδια η μετάφραση στα αγγλικά αυτού που έγραψες, αποδίδεται στο Χέντριξ.
Το ίδιο νόημα με κάπως διαφορετικά λόγια, σίγουρα είχε ειπωθεί και νωρίτερα.
Αλλά το ζουμί είναι στο νόημα.
Είτε το είπε ο Χέντριξ, είτε ο Γκάντι, φίλοι θα είναι εκεί που είναι.
Συμφωνω απολυτα με τον Βαγγελη.
Αυτο . και -
MADE IN JAPAN 日本製
Χτες σε ένα φιλικό σπίτι, ο οικοδεσπότης είχε την φοβερή άποψη ότι ο ΚυρΓιάκος με το μάτι το άγριο θα είναι ο επόμενος πρόεδρος και ο σωτήρας μας "γιατί είναι σοβαρός, τα λέει σωστά, έχει κάνει σοβαρές σπουδές και έχει εμπειρία". Και καταλαβαίνω ότι σωτηρία δεν υπάρχει. Και πως τελικά η ψήφος είναι placebo για τον πόνο του ψηφοφόρου και τελικά άλλοι κάνουν κουμάντο και οι αχυράνθρωποι εδώ απλά για εσωτερική κατανάλωση και για προσωπικό τους βόλεμα.
Και ωραία θα ήταν να μπορούσε κάποιος να με διαψεύσει αλλά η πράξη δεν το δείχνει.
**γαμώτο chrome πιά...
Όχι, με δανεικό αυτοκίνητο είχα πάει.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου