Πηγαινε το στον αλεξ στην πατησιων κ σκιαθου. Θα σου βγαλει αντικλειδι και θα στο βγαλει απο την τρυπα. Και μην ξανακαβαλησεις πιωμενος!!!!![]()
Πηγαινε το στον αλεξ στην πατησιων κ σκιαθου. Θα σου βγαλει αντικλειδι και θα στο βγαλει απο την τρυπα. Και μην ξανακαβαλησεις πιωμενος!!!!![]()
Aφου ευχαριστήσω τον Θεόφ για την πληροφορία που μου έδωσε, τελικά πήγα στον Alexcbr που ειναι και μέλος εδω μέσα και μου το έβγαλε το ρημάδι
με λίγη τύχη (ας λέει οτι ήταν τζακποτ που βγήκε) και με την μαεστρία του το κατάφερε μέσα σε 10-15 λεπτά...
και όλα αυτα με το ελάχιστο κόστος..τον ευχαριστώ και απο εδω![]()
εγω μαζι σου ειμαι....μην τα λες σε μενα...
Όντως δε χρειάζεται.. ας κλειδωθεί τώρα το θέμα μιας και το λύσαμε το ζήτημα
Επειδή ο ΜΑΛΑΚΑΣ οδηγούσα και έπινα πολλά χρόνια το λέω, βαράτε με.
Μπιλ, μην πίνεις ούτε μπύρα. Ούτε σταγόνα. Ποτέ. Το εννοώ.
(χωρίς αλκοόλ)
Σίγουρα, όλοι μας έχουμε πιει μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί και έχουμε οδηγήσει. Λιγότεροι, έχουμε πιει παραπάνω από αυτά και καβαλήσαμε. Κάποιοι, ίσως οδηγήσαμε λιάρδα και σταθήκαμε απλώς τυχεροί.
Κάποια στιγμή, πριν αρκετά χρόνια, κόντεψα να βγω εκτός σε μια στροφή χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ενώ την είχα στρίψει εκατοντάδες φορές πριν. Μου κίνησε την περιέργεια, και αναλύοντας βήμα-βήμα τις κινήσεις μου, η μόνη διαφορά που βρήκα ήταν ότι είχα πιει δύο μικρές μπύρες. Για να το διασταυρώσω, μιας και δεν πίστεψα ότι εκεί οφειλόταν η παραλίγο έξοδος, σχεδίασα μία διαδρομή και την έκανα τέσσερις φορές από 100% νηφάλιος ως κι έχοντας πιει τρεις μικρές μπύρες. Το "πείραμα" έγινε σε δυο μέρες σε όσο το δυνατόν ελεγχόμενες συνθήκες σε αγαπημένη και πολύ γνωστή διαδρομή.
Ο χειρότερος χρόνος με διαφορά έγινε την 2η μέρα που είχα καταναλώσει τις τρεις -μικρές επαναλαμβάνω- μπύρες. Ήμουν και μικρός σε ηλικία, το αποτέλεσμα με είχε εκπλήξει. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά με τόσο "μικρή" ποσότητα αλκοόλ.
Από τότε, φροντίζω να οδηγώ όσο το δυνατόν πιο νηφάλιος. Αν τύχει και πιω κάτι παραπάνω από μια μπύρα ή ποτήρι κρασί, ακόμα θυμάμαι εκείνη τη στροφή και προσαρμόζω την ταχύτητά μου ανάλογα.
Κάντε το τεστ. Με παρέα θα έχει και πλάκα. Σλάλομ σε κορίνες. Φρενάρισμα πανικού. Θα εκπλαγείτε!
Think faster than you ride
Κάποτε στην Θεσσαλονίκη.
Είμαι εξω με κολλητό με μηχανάκια και οι δύο.
Αφου ηπιαμε( αυτός παραπάνω)
Του λέω δεν είμαστε να οδηγησουμε.
Αφήνω την μηχανή παραδίπλα σε περίπτερο,την ασφαλίζω και πηγαίνω πρός αυτόν.
Αυτός είχε βάλει μπροστά και με περίμενε.
- τι κανείς?-του λέω
-καινούργιο μηχανάκι (2 ημερών) δεν το αφήνω
Αφού τα είπαμε τα γαλλικά μας, ανεβαίνω πίσω.
Ε δεν πήγαμε ούτε 50μ
Κοντεψαμε να πέσουμε 4-5 φορές.
Του λέω σταμάτα, κατέβαινω,του παίρνω το κλειδί και φεύγω.
Την αλλη μέρα με ευχαριστούσε.
Ειδικά με μηχανή ελάχιστο έως καθόλου αλκοόλ
Με το κάρο αν είμαι μόνος πάλι το ίδιο.
Αν έχω την κυρά (δεν πίνει), πινω και για τους δυο και οδηγάει αυτή