Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Αγορας μηχανης on/off

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TrObAs Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους. Θα ήθελα την βοήθεια σας πουλησα πρόσφατα ενα ktm duke 690 2009 και θέλω να πάω σε ενα on/off κοντά στα 800 αλλά αν βρεθεί κάτι καλό ίσως και 1000. Τώρα είμαι αναμεσα σε μερικά αλλά στα μισά δεν έχει service στις Κυκλάδες που είμαι και αυτό με προβληματίζει αρκετά. Γενικά είμαι αναμεσα σε μεταχειρισμένα παντα bmw gs800 / triumph tiger 800 / tiger 800 xc / honda crossrunner 800 το v strom δεν μου αρέσει καθόλου. Τι προτείνεται εσείς ? ( σχετικα με τα tiger έχω διαβάσει οτι είναι καλες μηχανές αλλά έχουν κάποια μικροπροβλήματα ) διαθετω μέχρι 9500-10000 αν είναι καλη περιπτωση μόνο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
    διαθετω μέχρι 9500-10000 αν είναι καλη περιπτωση μόνο.
    παπαδες παιρενις με τα χρηματα αυτα σημερα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    διαθετω μέχρι 9500-10000 αν είναι καλη περιπτωση μόνο.
    παπαδες παιρενις με τα χρηματα αυτα σημερα.
    Το θέμα είναι ποιον παπα απο ολους !!! Το tracer το έχει πάρει φίλος μου μπορω να το πάρω βόλτα αλλά μου φαίνεται πολύ street στήσιμο το ήθελα λίγο πιο on/off

Παλαιό μέλος
    Για κοίτα στο car ένα 800 λευκό του 2011 μπάς αξίζει(τώρα το είδα).
    Πάρε μοτό που να κ@υλώνεις μιάς και είχες και ΚΤΜ και μην ακούς βλακείες.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Για κοίτα στο car ένα 800 λευκό του 2011 μπάς αξίζει(τώρα το είδα).
    Πάρε μοτό που να κ@υλώνεις μιάς και είχες και ΚΤΜ και μην ακούς βλακείες.
    Σίγουρα αυτό είναι ένας μεγάλος παράγοντας αν δεν σου αρέσει η μηχανή θα το μετανιώνεις συνέχεια , το ktm εγώ δεν το πήγαινα όπως θα έπρεπε γιατί δεν είμαι τελείως τρελός αλλά το πηγαινα πολύ περισσότερο από αυτό που φαντοζόμουν πριν το πάρω.... :-)

Παλαιό μέλος
    Μην τρελαίνεσαι,ΛΙΓΟΙ είναι αυτοί που πάνε την έκαστη μοτό όπως της αρμόζει,οι περισσότεροι όμως καυαλάνε αυτή που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ
    Κατεμέ λοιπόν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή στα μεσαία on-off(για την ώρα)είναι το 800 f(και είμαι και αντιbmwδάκιας),καίει όσο ένα 650 on-off,έχει τα γκάζια του,πάς παντού και έχει ξεπεράσει τις παιδικές μ@λ@κιούλες που έβγαλε όταν κυκλοφόρησε.
    Καλή επιλογή

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Μην τρελαίνεσαι,ΛΙΓΟΙ είναι αυτοί που πάνε την έκαστη μοτό όπως της αρμόζει,οι περισσότεροι όμως καυαλάνε αυτή που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ
    Κατεμέ λοιπόν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή στα μεσαία on-off(για την ώρα)είναι το 800 f(και είμαι και αντιbmwδάκιας),καίει όσο ένα 650 on-off,έχει τα γκάζια του,πάς παντού και έχει ξεπεράσει τις παιδικές μ@λ@κιούλες που έβγαλε όταν κυκλοφόρησε.
    Καλή επιλογή
    Αυτό ήταν μια από τις πρώτες επιλογές αλλά ακόμα και μεταχειρισμένο του 11 ζητάνε πολλά για μοντέλο 4ετίας. Παρακολουθώ τις αγγελίες μπας και βρώ κάτι καλό!

Παλαιό μέλος
    Αυτό ήταν μια από τις πρώτες επιλογές αλλά ακόμα και μεταχειρισμένο του 11 ζητάνε πολλά για μοντέλο 4ετίας. Παρακολουθώ τις αγγελίες μπας και βρώ κάτι καλό!
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7416889/ ας πούμε(δεν το ξέρω),ίσως αξίζει.Φίλος καλός(εδώ Κρήτη)πήρε του 2009 ένα με 14.000χλμ,ΑΣΤΕΡΙ στα 6000$.
    Υπομονή και με το καλό όποια και αν αποφασίσεις

Νέο μέλος
    Αυτό προσπαθώ να έχω υπομονή γιατί στην αρχή με είχε πιάσει να πάρω το συντομότερο!!!! Ψάχνω κάτ γύρω στο 2011 και πανω αλλά θη ήθελα να μην έχει και 35000km εκτος και εάν ειναι κανένα καλή περιπτωση!!!

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν καταλαβα καλα.Πας για μεταχειρισμενο των 9500-1000 ευρω?

Εχει τοσα καινουργια σε αυτες τις τιμες,με τις εγγυησεις τους,τα καινουργια λαστιχακια τους κλπ.Σε νησι εισαι,βολτουλες αντε και καναδυο ταξιδακια το χρονο,αρα δυσκολο να κανεις πολλα χλμ.Παρε ενα καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Καλησπέρα και από εμένα φίλε μου!
    Πέρα από το οικονομικό,έχω μπερδευτεί λίγο και με την κατηγορία...στο αρχικό post και στον τίτλο αναφέρεσαι σε on/off αλλά στη συνέχεια γίνεται λόγος για crossrunner και tracer.Είναι και οι (ψηλές)street μηχανές στο μυαλό σου ή μόνο τα on/off;
    Αν έμενες Αθήνα,θα σου πρότεινα κάποιο tiger 800..είναι αξιολογότατο μηχανάκι και πιθανότατα θα σε καλύψει πλήρως.Το πρόβλημα όμως με τη συγκεκριμένη εταιρεία(και όχι μόνο) είναι το πάρα πολύ μικρό δίκτυο(αξιόπιστων) συνεργείων εντός και εκτός Αττικής.
    Συνεπώς στο νησί δυσκολεύομαι να προτείνω κάτι τέτοιο.Υπάρχει κάποια μηχανή από αυτές που σ'ενδιαφέρουν την οποία ο πιο έμπιστος μηχανικός σου εκεί να ξέρει άριστα να τη δουλεύει;Ρωτώ διότι νομίζω πως όσο κι αν θέλεις να κάνεις το γούστο σου κ να πάρεις το σουπερ-ντουπερ εργαλείο,μια μικρή ή μεγάλη αναπάντεχη ζημιά μία οποιαδήποτε στιγμή είναι πιθανό να σε αναγκάσει να ταξιδέψεις,να αγχωθείς,να χάσεις χρόνο και χρήμα για να λύσεις το πρόβλημα.
    Αυτός ο κίνδυνος βέβαια μειώνεται αισθητά σε περίπτωση που οδηγηθείς στη λύση της καινούριας μηχανής...εκεί απλά προγραμματίζεις τα ταξίδι για το πρώτο service και είσαι κύριος,εκτός απροόπτου!
    Μία λύση λοιπόν είναι αυτή ,ολοκαίνουρια.Υπάρχουν φυσικά και πολλές μεταχειρισμένες.Το ίδιο και για τις 800άρες bmw.
    Αν πάλι ψάξεις για ελαφρώς μεταχειρισμένες,μπορείς να δεις και για 990 ή vstrom 1000 .
    Αλλιώς βρες μια καλοσυντηρημένη varaderάρα να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Το θέμα είναι ποιον παπα απο ολους !!! Το tracer το έχει πάρει φίλος μου μπορω να το πάρω βόλτα αλλά μου φαίνεται πολύ street στήσιμο το ήθελα λίγο πιο on/off
    οχι αυτο.Ανθρακες ο θησαυρος.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Εγώ θα σου έλεγα το 990 που λέει ο lleonidas. Επείδη όμως όταν πηγαίνω στη Χίο το λυπάμαι τελικά δεν θα στο πρότεινα. Ακόμα και τα 800cc είναι πολλά.
    Το on/off γιατί το σκέφτεσαι; Θα πηγαίνεις χώμα ή απλά επειδή έχει χάλια δρόμους το νησί;
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Νέο μέλος
    Όχι δεν με καιει το χωμα πολυ απλα παντα μου άρεσαν αυτου του στυλ οι μηχανές , οι πιο ψηλές . Δεν λέω όχι και σε πιο όρθιες street .

Μέλος Το avatar του/της freco
    Εδώ είσαι. Yamaha tracer κούτα 9900 ευρώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2015_YAM_MT09TR_EU_MS1RB_STU_014_copy.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	350105
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Εδώ είσαι. Yamaha tracer κούτα 9900 ευρώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2015_YAM_MT09TR_EU_MS1RB_STU_014_copy.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	350105
    Θα το πάρω βολτα από ένα φίλο που το έχει αλλά φοβάμαι ότι θα είναι πολύ street για τα γούστα μου!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Αξιόπιστης Μηχανής On-Off.
    από Richter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2013, 14:38
  2. Τιμόνι αλουμινίου για mega ON-OFF
    από zeli στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 10:25
  3. τελικά αυτό το on-off μπαινει χώμα?
    από PQC στο forum Suzuki V-Strom series