Εχει τσοντα? η τζαμπα θα πληρώσω?
Εχει τσοντα? η τζαμπα θα πληρώσω?
UHD streaming με τις γραμμες της 4rthnet και του πΟΤΕ...... κλαμααααααα
Εδώ έχεις ολόκληρο greek-team τι να το κάνεις το netflix;
Το netflix δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους για κάποιο καιρό
Οι υπότιτλοι μυρίζομαι να είναι κλασσικά ως εξης:Septicemia, n3kr4, punked 666
Όταν θα μπουν ελληνικοί υπότιτλοι, εννοείτε πως θα κάνω την μηνιαία συνδρομή. Θα λυθούν όμως αρκετές σειρές που δεν θα υπάρχουν γιατί προβάλλονται από κανάλια εδώ. Μιλάμε για Big Bang Theory, game of thrones, the walking dead και ίσως και άλλες που δεν έχω ψάξει ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, με 10€ τον μήνα είσαι κύριος και βλέπεις νόμιμα.
Τσοντες δεν έχει.
Τελικά για μένα ο πρώτος μήνας δεν ήταν δωρεάν γιατί είχα Netflix και στο παρελθόν. Τώρα με χτύπησε.
Από σειρές δεν έχει ούτε το house of cards που είναι του Netflix γιατί το έχει ο ΟΤΕ.
Ότι δοκιμασία εχθες είχε αγγλικούς υπότιτλους.
Ή βιβλιοθήκη του δεν έχει ούτε το 1\100 από τη βιβλιοθήκη που έχει στη Αμερική.
Επίσης δεν έχει καμία αγγλική σειρά που επίσης στη Αμερική τις είχε όλες.
Τη συνδρομή θα τη κρατήσω και θα ενημέρωσω και με ότι άλλο παρατήρησω.
Να πω και γω την Μπουστια που μου ήρθε
πληρώνω εδω, πάω αμερική για διακοπές μπορω να μπω με τον λογαριασμό μου? και αν ναι γιατι να μην χρησιμοποιήσω proxy με αμερικανικη ip και να εχω τον εκει καταλογο εδω?
Sekundu s`agapune n`agapisi
Για καποιους μηνες μεσω hidemyass εκανα το ιδιο για να μπορω να μπαινω στο Netflix αλλα οι ταχυτητες ηταν εξωπραγματικα αργες και καθολου reliable.
Οταν εκανα το ιδιο απο Αμερικη για τα ελληνικα webtv δεν ειχα προβλημα.
Για το αν το ελληνικο Netflix δουλευει στην Αμερικη, θα σου πω το απογευμα που θα μιλησω με τον αδελφο μου.
Το οτι η υπηρεσια προσφέρεται μεσω Ιντερνετ (δλδ.της δισυρματης γραμμης του ΟΤΕ που καταληγει στα σπιτια μας)
το εχουμε καταλαβει ολοι, ναι ?
(HD και UHD)![]()