Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Ηρθε η ωρα....ή μπα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    Κ ταξιδια που εχω παει πολυ ευχαριστημενος ειμαι.κ ανετο ειναι κ δεν εχει κανει κιχ.το 1290 δεν μαρεσει καθολου εμφανισιακα.μολις ειχε βγει το 1190R ημουν παλι ετοιμος να το παρω αλλα σε σχέση με το δικο μου φαινόταν πολυ άσχημο οποτο παλι εκατσα στα αυγα μου.ο λογος που σκέφτομαι για την αλλαγη ειναι καθαρα θεμα δυμανης.οχι πως εχω παραπανο μιας κ εχει φιλτρο πρόγραμμα εξατμισεις κ γενικα πολυ νευρο.αλλα απλα για το λιγο παραπανω.βεβαια ξερω οτι το λιγο παραπανω κοστιζει 15000+ χιλιαδες...

Εχω ακουσει οτι το 1290 εχει απιστευτο γκαζι...το καλοκαίρι θα το οδηγησω για τα συμπερασματα,αλλα πολυ κουμουτσα..varadero μου θυμίζει οταν το βλεπω

Ναι είναι λίγο ογκώδες, από την άλλη είναι τριάντα κιλά λιγότερα από την βάρκα και έχει και πολύ σωστές αναρτήσεις και ζύγισμα.
    Έχει βέβαια και το κούνημα, μας το έλεγε και ένας ιδιοκτήτης σε άλλο νήμα, αλλά αν δεν το φορτώσεις τριβάλιτσο δεν θα σου συμβεί.

Οποτε το συμπερασμα ειναι: κραταω το ktmακι μου μεχρι να οδηγησω το1290.αν τρελαθω απο το γκαζι του αφηνω στην αντιπροσωπεια το 990 κ τσιμπαω το αλλο κ ας μην μαρεσει καθολου εμφανισιακα...(πραγμα πολυ σημαντικο για τα δικα μου κριτηρια)αλλιως....περιμενω να δω απο κοντα κ το 1290 gt που λενε οτι θα ειναι 180+ αλογατα.
    Σωστά???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christos ktm R Προβολή μηνύματος
    Οποτε το συμπερασμα ειναι: κραταω το ktmακι μου μεχρι να οδηγησω το1290.αν τρελαθω απο το γκαζι του αφηνω στην αντιπροσωπεια το 990 κ τσιμπαω το αλλο κ ας μην μαρεσει καθολου εμφανισιακα...(πραγμα πολυ σημαντικο για τα δικα μου κριτηρια)αλλιως....περιμενω να δω απο κοντα κ το 1290 gt που λενε οτι θα ειναι 180+ αλογατα.
    Σωστά???
    έτοιμος για το καινούργιο pikes peak ήσουνα τελικά!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ρε dimi 72 αν δεις ολοι μου λενε μακρια απο multi.δες ουτε ενας δεν μου λεει παρτο με κλειστα τα ματια.ολοι λενε ή κρατα το ή ξαναπαρε ktm

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Ρε dimi 72 αν δεις ολοι μου λενε μακρια απο multi.δες ουτε ενας δεν μου λεει παρτο με κλειστα τα ματια.ολοι λενε ή κρατα το ή ξαναπαρε ktm
    Στην ομάδα που ρωτάς τι θέλεις να σου πουν?

Κ ταξιδια που εχω παει πολυ ευχαριστημενος ειμαι.κ ανετο ειναι κ δεν εχει κανει κιχ.το 1290 δεν μαρεσει καθολου εμφανισιακα.μολις ειχε βγει το 1190R ημουν παλι ετοιμος να το παρω αλλα σε σχέση με το δικο μου φαινόταν πολυ άσχημο οποτο παλι εκατσα στα αυγα μου.ο λογος που σκέφτομαι για την αλλαγη ειναι καθαρα θεμα δυμανης.οχι πως εχω παραπανο μιας κ εχει φιλτρο πρόγραμμα εξατμισεις κ γενικα πολυ νευρο.αλλα απλα για το λιγο παραπανω.βεβαια ξερω οτι το λιγο παραπανω κοστιζει 15000+ χιλιαδες...
    Επίσης το Ducati δεν έχει γκάζι λίγο παραπάνω..Έχει πολύ παραπάνω..

Αφού πας για καινούργιο και γουστάρεις το multi... Τότε multi!
    Γκάζια έχει, στήσιμο έχει και είναι πανέμορφο!!! Καμία σχέση με το γελάδι το 1290...

Να πας να δώσεις τόσα λεφτά και να μην πάρεις αυτό που γουστάρεις να βλέπεις είναι κρίμα...

Έχοντας πουλήσει το 950 Adv στις αρχές του καλοκαιριού, συμβίωσα ένα δίμηνο με Multi 1200s του 13' (του γαμπρού μου). Οι μοτοσυκλέτες δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Εντάξει το 950 ήταν 10 χρόνια παλιότερο και δεν συγκρίνεται αλλά το στήσιμο του multi ήταν το κάτι φανταστικό. Έχοντας οδηγήσει αρκετές φορές και 990 (το απλό) θα έλεγα και εκεί ισχύουν περίπου τα ίδια. Άσε το φινίρισμα και την ποιότητα κατασκευής. Η μοτοσυκλέτα ήταν πύραυλος εδάφους. Όλα έλεγαν πόσο καλή μοτοσυκλέτα είναι. Οι αναρτήσεις, το χωρίς κενά μοτέρ του, το ατελείωτο γκάζι του, το στρίψιμό του, το χρώμα του, οι ζάντες του, η μούρη του...Βέβαια πρέπει να γνωρίζεις ότι: Έχει άλλο "κάθισμα" (μέσα στη μηχανή), μικρότερη χρηστικότητα (το 950 μου πήγε όπου πάει μηχανή, ήταν σύντροφος, το multi δεν είναι ούτε κατά διάνοια για τέτοια), είναι χορεύτρια όχι παλαιστής, ταξιδεύει πολύ καλύτερα, δεν κάνει καθόλου για πόλη (και ας λένε ότι θέλουν), έχει ακριβά ανταλλακτικά, και την Ducati την έχει αγοράσει η Audi με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει πάρα πολύ την αξιοπιστία της αλλά και το κόστος συντήρησης..Αν έχεις 5500-6000 χιλιάρικα να δώσεις ακόμα πουλώντας το R, και όλα τα παραπάνω τα αποδέχεσαι, τότε θα αγοράσεις μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα,που θα κάνει λιγότερα από το R αλλά δεν θα πιστεύεις πόσο καλά τα κάνει.

Πραγματικα δεν παιζεται απο ομορφια το multi!μονο που το βλεπω μου σηκωνετε η τριχα.το ποιο ομορφο μηχανακι....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πραγματικα δεν παιζεται απο ομορφια το multi!μονο που το βλεπω μου σηκωνετε η τριχα.το ποιο ομορφο μηχανακι....
    Μεγεια!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Lookylook καταρχιν ευχαριστώ πολυ!αν παω για το pikes peak οπως λεω πιστευω να μου το κρατησουν ενα 10αρικο στην κατασταση που ειναι(πενα),κ με τριβαλιτσο κ ακραπες.οποτε θελω 15500 ακομα πες 16000 για να εισαι μεσα.αν παω για το απλο θελω κανα 9000.ξαναλεω ειμαι υπερευχαριστημενος με το Rακι μου.κ γουστα κ ταξιδια μετα τις συζηγου κ γενικα α π ρ ο β λ η μ α τ ι σ τ ο.ειπαμε αυτο το κατι παραπανω που μου λειπει πότε πότε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    ..Αν έχεις 5500-6000 χιλιάρικα να δώσεις ακόμα πουλώντας το R, και όλα τα παραπάνω τα αποδέχεσαι, τότε θα αγοράσεις μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα,που θα κάνει λιγότερα από το R αλλά δεν θα πιστεύεις πόσο καλά τα κάνει.
    Τώρα είδα πως ενδιαφέρεσαι για καινούργιο. Άρα όχι Multi 15000+ τελική, αλλά...το 990R +15000...Όχι φιλαράκο..15χιλιάρικα καλύτερο από το R δεν είναι με καμία παναγία..Ένα του 13' με 5-6 χιλιάρικα αρκεί..Πήγαινε πρώτα εκεί και μετά βλέπεις. Φιλικά πάντα. Κουμάντο στα λεφτά σου κάνεις εσύ.

Αν κ να σου πω την αληθεια το καλύτερο θα ηταν να ειχα κ εγω εναν τετοιο γαμπρο.θα τα καναμε τραμπα κ οταν τα βαριομασταν ξανα,κ το μηχανακι θα εμενε κ στην οικογενεια αν μου ξινυζε το multi

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 11:37
  3. Ήρθε η ώρα !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 01:48