Νομιζω πως εχει ξανα/ματα αναλυθει το θεμα αναρτηση στο ληστη.
Αν εισαι ηρεμος οδηγος κ δεν πεφτει πολυ κυνηγι κανεις τα γνωστα λαδια, ελατηρια κ οτι μπορεις πισω. Αλλιως αν το κυνηγας κ θελεις ουσιαστικη διαφορα(με αυτο τ μοτο εννοω) παιζουν λυσεις για αλλαγες απο μπροστινο usd κ πισω απο κ6-κ7 και busa οπως προειπε ο φιλος.
Υ.Γ Αν δεις ενα bandit μπλε με χρυσα μπροστινα,ακτινικες κ αλλο ψαλιδι(+ ασπρες ζαντες) τον σταματας κ τον ρωτας. Εχει κανει διατριβη στον ληστη με τις αναρτησεις.
Κ ομως αυτο το μοτο μεταμορφωνεται...
Ride(s) the wind of change...
Νομίζω έχει έρθει στην ετήσια στο Μαυρολιθάρι αυτό, δυστυχώς δεν τον προκαμα να τον ρωτήσω. Στο δικό β μου απλά έβαλα από το υδρόψυκτο, 4εμβολες, μεγαλύτερα φρένα, πιο σκληρά ελατήρια.
Δεν έχω ιδέα από ληστή μα το πρώτο που θα κοιτούσα σε μια ανάρτηση είναι αν τα ελατήρια είναι για τα κιλά μου.
(Ααααχ αυτό το άσπρο-μπλε Κ6 :a07: )
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ελατηρια hypepro μπρος πισω σπουδαια βελτιωση εχω κανει 65000χλμ απο οταν τα εβαλα συνολο 80000χλμ.το πισω εχει ακομα σωστες αποσβεσεις στο μπροστινο εχω αλλαξει 1 φορα λαδια και μονο.