Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Βασίλης Ορφανός. Ο Έλληνας πρωταθλητής του rally Dakar

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Οι αντιστοιχοι ξενοι εχουν ενα αντιστοιχο κοινο που τους παρακολουθει ( ετσι θα μπορεσει να δελεαστει και ο χορηγος....)

Στην ελλαδα αυτο το κοινο ειναι ανυπαρκτο.... ( αρα αντιστοιχο επακολουθο να ειναι και οι χορηγοι ανυπαρκτοι...)

Βρε Στούμπι, το κοινό δεν είναι ανύπαρκτο. Παρακολουθώ ένα σωρό "ανώνυμους παλαβούς" που είτε γυρνάνε τον πλανήτη είτε έκαναν "κάτι ενδιαφέρον" με μηχανή και σταδιακά βρέθηκαν με χορηγούς, μερικές χιλιάδες likes στην σελίδα τους, που πολλές φορές την εβδομάδα ανεβάζουν δραστηριότητες κλπ. Κανείς δεν ξεκίνησε από την κορυφή και πασίγνωστος. Ο γκόγκος με την βέσπα, ποιός τον ήξερε εντός και εκτός συνόρων; Δες τι κοινό έχει σήμερα εντός και εκτός συνόρων, χωρίς να έχει και το όνομα, την ιστορία και τις επιτυχίες του Ορφανού.

Ο Νίκος Σπανός είναι ιδιαίτερα ενεργός με το σχολείο του, τις εκδρομές του κλπ. Ακούγεται, προωθείται, προωθεί κόσμο (προσφάτως την εταιρία που έκανε ένας πρώην μαθητής του με οργανωμένες μοτο-εκδρομές). Γιατί όχι και άλλοι... Το μέσο είναι εκεί, δωρεάν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Οι αντιστοιχοι ξενοι εχουν ενα αντιστοιχο κοινο που τους παρακολουθει ( ετσι θα μπορεσει να δελεαστει και ο χορηγος....)

Στην ελλαδα αυτο το κοινο ειναι ανυπαρκτο.... ( αρα αντιστοιχο επακολουθο να ειναι και οι χορηγοι ανυπαρκτοι...)

Ανάποδα πάει...
    Χωρίς χορηγούς, δεν υπάρχει εκδήλωση....
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ανάποδα πάει...
    Χωρίς χορηγούς, δεν υπάρχει εκδήλωση....
    Αν και ψιλο-άσχετο με το θέμα μας αλλά σχετικό γενικότερα με χορηγίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο χορηγός στο 99,99% των περιπτώσεων είναι διαφημιζόμενος. Όσο μεγαλύτερο σε πλήθος το κοινό που θα προβάλλει το προϊόν του, τόσο μεγαλύτερη αξία θα έχει για εκείνον η προβολή του.
    Think faster than you ride

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Αν και ψιλο-άσχετο με το θέμα μας αλλά σχετικό γενικότερα με χορηγίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο χορηγός στο 99,99% των περιπτώσεων είναι διαφημιζόμενος. Όσο μεγαλύτερο σε πλήθος το κοινό που θα προβάλλει το προϊόν του, τόσο μεγαλύτερη αξία θα έχει για εκείνον η προβολή του.

Το αυτο....!! Και ας μην συνεχιστει το θεμα και η ονοματολογια......

Απλα ας αναρωτηθει ο καθενας μας τους ποσους αγωνες πρωταθληματος και οχι μονο παρακολουθησε σας θεατης ( και οχι σαν συγγενης - φιλος αγωνιζομενου ...)

Ας ριξετε μια ματια μετα στον σωληνα, ποσους εκατονταδες θεατες βλεπετε σκαρφαλωμενους σε ενα βουνο σε εναν αγωνα εντουρο π.χ .

Και μετα ας αναρωτηθειτε παλι γιατι εξω και οχι και εδω...!!

Μέλος Το avatar του/της Boogie
    Ωραίος, άξιος και μετριοπαθής ο Βασίλης.

Respect!

http://www.protoporia.gr/product_inf...ucts_id=297304

Ο Ορφανός μου είναι αρκετά συμπαθής απο τις κανα 2 φορές που τον έχω πετύχει. Σαφώς και πολλά respect για την πορεία του στο Dakar αλλά νομίζω πως αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον κάνουν να μπορεί να εκπληρώνει τέτοιους στόχους, τα ίδια είναι και αυτά που τον κρατάνε πίσω και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σήμερα και να παλέψει για νέες ευκαιρίες. Σήμερα πάντως με στεναχώρησε αρκετά μπορώ να πώ, καθώς διάβασα ένα άρθρο του σε κάποιο ηλεκτρονικό έντυπο στο οποίο έκανε μια ανασκόπηση του φετινού Dakar. Νομίζω πως το έκανε απλά απο αγγαρεία. Καμία ουσία στο κείμενο και πάμπολλα λάθη. Έβαζε λάθος ονόματα, λάθος ομάδες, τον Coma τον είπε Γάλλο και άλλα διάφορα τα οποία ακόμα και να μην τα ξέρεις δεν είναι τίποτε δύσκολο να τα βρεις με ελάχιστα δευτερόλεπτα ψαξίματος και εμένα αυτό μου δείχνει αδιαφορία και κάτι που το κάνει ή με το ζόρι ή απλά για να εξαργυρώσει κάπως την φήμη του παρελθόντος.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Ο Ορφανός μου είναι αρκετά συμπαθής απο τις κανα 2 φορές που τον έχω πετύχει. Σαφώς και πολλά respect για την πορεία του στο Dakar αλλά νομίζω πως αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον κάνουν να μπορεί να εκπληρώνει τέτοιους στόχους, τα ίδια είναι και αυτά που τον κρατάνε πίσω και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σήμερα και να παλέψει για νέες ευκαιρίες. Σήμερα πάντως με στεναχώρησε αρκετά μπορώ να πώ, καθώς διάβασα ένα άρθρο του σε κάποιο ηλεκτρονικό έντυπο στο οποίο έκανε μια ανασκόπηση του φετινού Dakar. Νομίζω πως το έκανε απλά απο αγγαρεία. Καμία ουσία στο κείμενο και πάμπολλα λάθη. Έβαζε λάθος ονόματα, λάθος ομάδες, τον Coma τον είπε Γάλλο και άλλα διάφορα τα οποία ακόμα και να μην τα ξέρεις δεν είναι τίποτε δύσκολο να τα βρεις με ελάχιστα δευτερόλεπτα ψαξίματος και εμένα αυτό μου δείχνει αδιαφορία και κάτι που το κάνει ή με το ζόρι ή απλά για να εξαργυρώσει κάπως την φήμη του παρελθόντος.
    Δεν διάβασα το κείμενο, αλλά σήμερα μιλήσαμε μετά από πολύ καιρό.
    Το κείμενο αν δεν είναι καλό οφείλεται σίγουρα σε κάποια πολύ σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει και μακάρι να τελειώσουν γρήγορα..
    (μου κάνει εντύπωση γιατί γενικά γράφει ωραία...)

Δεν θα πω παραπάνω...
    Θα πω για τα θετικά που μου είπε, ότι τον τελευταίο καιρό τρέχει και αυτό,
    http://vorfanosbio.gr/ με πράγματα από το κτήμα του.

Όποιος θέλει στηρίζει.
    ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΞΕΙ ΞΑΝΑ!!!
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Μακάρι όντως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από avlihos Προβολή μηνύματος
    http://www.bikerspirit.net/main/dakar2016/
    Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του, ο τερματισμός και η νίκη στη παρθενική του εμφάνιση στο DAKAR του 2003, στην κατηγορία των 400 cc, όπου για πρώτη φορά η Ελληνική Σημαία κυμάτισε στο βάθρο του δυσκολότερου αγώνα rally raid του κόσμου.

http://vorfanos.gr/about/
    εχω ακομη την αφισα με την μηχανη και με την υπογραφη του
    κοσμουσε χρονια το δωματιο μου..

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος

δηλαδή δεν θα μπορούσε ας πούμε να είναι χορηγός το αγωνιστικό τμήμα της ε.ο.μ ??

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    δηλαδή δεν θα μπορούσε ας πούμε να είναι χορηγός το αγωνιστικό τμήμα της ε.ο.μ ??

Α -ΧΑ-ΧΑ ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    εχω ακομη την αφισα με την μηχανη και με την υπογραφη του
    κοσμουσε χρονια το δωματιο μου..
    κάνε μια χάρη και τράβα τη μια καλή φωτογραφία και ανέβασέ τη..

εγώ έχασα τη δική μου λόγω ανακαίνισης....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    blade δε το σπας να γίνει ένα ξεχωριστό thread αυτό με τους χορηγούς. ενδιαφέρον είναι και είναι κρίμα να μπλέκει εδω μέσα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    blade δε το σπας να γίνει ένα ξεχωριστό thread αυτό με τους χορηγούς. ενδιαφέρον είναι και είναι κρίμα να μπλέκει εδω μέσα
    Δύο τρία μηνύματα αφορούν χορηγίες.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον να γίνει -ξανά- κουβέντα σχετική με την προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όποιος θέλει μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο θέμα.
    Think faster than you ride

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 08:21
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 21:14
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 15:59
  4. Βασίλης Ορφανός : Ψυχές στην άμμο
    από road spirit στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74